Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ker jaz si otroka že zelo dolgo želim prav tako moj partner.

Meni še na kraj pameti nikoli ni prišlo,da bi se obremenjevala s tem,ali bo kdo srečen,če bom imela otroka.Važno je,da sem srečna jaz in moj mož,in da bova to prenesla na svojega otroka.Če se boš že zdaj pustila okolici ali družini,da se vmešavajo v tvoje zasebne stvari,bo še hujše takrat,ko boš imela otroke,saj se bodo vmešavali tudi v vzgojo.Misli s svojo glavo in vso srečo.
bo vajin in drugih čisto nič ne briga, če sta se odločila, da ga bosta imela. Ne vem, zakaj sta sploh spraševala, če se oni strinjajo, saj to spoh ni njihova stvar.
.
!!!!!!!
Bravo za tvojo odločitev. Kaj boš čakala do 30. leta, kaj pa če ne boš mogla takoj zanositi. Mi2 sva prvega
, je šla od
firma v stečaj, jaz sem bila zaposlena za določen čas. Ko sem nastopila porodniški dopust, so me odpustili. Otroka pa le imam, vsaj enega.
. Važno je, da sta vidva pripravljena in da si vidva želita