lelaval
|
je pa zanimivo kako topel in ljubeč odnos imajo takšni ljudje s svojo mamo - dobesedno OBOŽEVAL jo je in jo je vprašal za vsako stvar - recimo, mi2 sva šla kupovat avtomobil, nato je še njo peljal pogledat, če se strinja in kaj misli o njem S to trditvijo se tudi jaz strinjam. Ampak vedi - ko se mu mama zaserje, se mu verjetno doživljensko. Moj je bil po kakšnih 2 letih isti. Je mislil, da moram bit le doma. Ampak se mu nisem pustila. In nisem zamudila niti ene obletnice s svojimi bivšimi sošolkami in sošolci (napram njemu, ki ni šel niti na eno). In tudi na aerobiko in s kolegicami sem hodila ven. Enostavno moarš zbrat dovolj poguma, ko mu poveš svoje. In ne sme zazna pri tebi niti kančka strahu. Da pa bi ti grozil, da ne dobiš otrok, če greš stran, na te finte mu ne nasedaj, ker ne more biti niti 1000%, da jih bo on dobil. Naredila boš itak sama, tako, kot misliš, da bo najbolje za vašo družino, tako, da ti ne bom nič svetovala, le povedala sem ti, kako sem sama naredila. Če pa se moj ne bi spreobrnil, pa zagotovo ne bi ostala skupaj.