|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nipellete avent-se splača??
4.10.2007 20:08:30   
želva
Ker imam še nekaj časa, da svoje vdrte bradavice pripravim na dojenje, me zanima če se nipellete splača kupit ali naj si nabavim samo nastavke za dojenje.? Ali je katera to uporabljala in ali je to res trajna rešitev? Ker če je to trajno se splača dat denar, pa še lepš joškica zgleda.
Sej, če jih nahecam stopijo ven ,sam so majhne in hitr se spet skrijejo: Pa ena ni lepo zaraščena in je kr neki razcvetena.user posted image Tko,da me mal skrbi, kako bo čez 9 tednovuser posted image ?
LP

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 4.10.2007 20:30:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nipellete avent
4.10.2007 20:11:10   
Anonimen
Če se jaz prav spomnim jih lahko uporabljaš bolj v začetku nosečnosti.

(odgovor članu želva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nipellete avent
4.10.2007 20:54:13   
žanai
Ojla!

Jaz imam tudi eno vdrto (no, sem jo imela user posted image ), druga pa je bila ploščata oz. ni izgledala kot klasična bradavička. user posted image
Pa sem kar nekako logično razmišljala. V porodnišnici moja preljuba dojenčica ni imela za kaj zagrabit, samo kljunček je odpirala in iskala karkoli za v usta.
Pa sem bradavico malo posvaljkala med prsti in takoj pristavila ta malo (drugače se je bradavica v nekaj sekundah spet sploščila). Ko je dojenčica začutila, da ima nekaj konkretnega za v usta, se je takoj znašla in povlekla. Bradavico sem si svaljkala nekaj dni, potem pa so mi kar same stale tako (mi še zdaj, pa je stara 2 leti), ker jih je tako "pocuzala". user posted image

Pazi samo, da dojenčka pravilno pristaviš in da ti ne sesa le bradavice (boli ko user posted image ) ampak mu cel kolobar zatlačiš v usta. Včasih sem jo morala prve dni tudi po 10 krat pristaviti, da je pravilno zagrabila. Eni dojenčki pa to obvladaja že od začetka.

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?