|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Njivice_Krk_Bungalovi Flora
20.2.2007 14:07:31   
sergy
Ali je katera že bila tu na morju?

Zanima me kakšne so plaže in kakšno je kaj vzdušje v tem kraju?
Pa hotel Jadran v katerem je polpenzion?

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 20.2.2007 14:20:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora
22.2.2007 12:12:11   
Shorty_
živijo!

Mi počitnikujemo v Njivicah že 25 let sicer v avtokampu (moji starši). mesto je mirno, vsako leto je tudi mini lunapark za otroke, imajo tudi teniška igrišča, pinkponk in golf igrišče, trampolini vodne atrakcije (tube banana skuterji pedalini...)
Hotel jadran je bil mislim da 3 leta nazaj prenovljen pred hotelom je pešščena plaža (majhni kamenčki) primerna tudi za dojenčke. Približno 15 minut hoje od hotela je tudi divja nudistična plaža v eno smer in v drugo smer tudi naravna plaža pa betonirana plaža tko da so plaže res vseh tipov na voljo.
če pa obožješ blatno kopel pa je približno 30 minut vožnje z avtom Šilo kjer je voda globoka 15cm in ima 30 ali več stopinj. Poceni lahko tam kupiš tudi školjke (njami).
Če te pa zanima še kaj z njivicami pa mi pošlji zs saj sem pravi expert poznam vse kotičkeuser posted image  saj v 20 letih mojega življenja še nisem bila drugje na morju. Sporoči kdaj mate namen iti na dopust pa se morda dobimo na kavici in sladoledu-oboje je odličnouser posted image

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora
22.2.2007 18:24:19   
sergy
WAU, hvala ti za informacije.

Mi gremo od 14.7. do 21.7. in upam da bo fino. Sin je star 16 let tako da je njemu vseeno za plažo, midva pa imava rada malo senčke in normalno hojo v vodo, da o skalah ne govorim(fuj).
Zvečer pa malo na muziko kakšno buteljkico in .......

Letos gremo s prijatlji, ki imajo dva majhna črvička(1.5 in 3.5 let).Sploh ne vem več kako je z malimi na morju:) Mislim, da ko bodo tečni in utrujeni bodo šli k mamici:)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora
26.2.2007 23:32:10   
popka
Živjo, jaz tudi gledam Bungalov Flora.Mi lahko poveš a so to urejene zadeve ali se bom ustrašila ko/če prideva s sinkom tja?
lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Njivice_Krk_Bungalovi Flora
27.2.2007 13:58:07   
sergy
Na Relaxu v Celju tam ni več prostora.

Je hotela še ena družina rezervirat in je vse polno.

(odgovor članu popka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?