|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče več spati sam - pomagajte
22.2.2007 11:48:43   
laluna
Moj sin je star 2 leti in 3 mesece. Do pred enim tednom ni še nikoli prespal nikjer drugje kot sam v svoji postelji. In to z veseljem. Potem pa sva verjetno naredila napako. Ponoči pred enim tednom se je zbudil z jokom in da je sanjal neko žival in ga je bilo zelo strah. (tudi podnevi zadnje čase omenja pse  in mačke, ki da grizejo). 3-krat sva ga mirila in naj bi zaspal. On pa obupno jokal in da ga je strah. Pa sem ga odnesla k atiju v posteljo. Naslednjo noč ob 4.zjutraj popolnoma isti scenarij. Tretjo noč pa sploh več ni hotel spat v svojo ampak v zakonsko posteljo. Zdaj spi tam že tretjo noč in zvečer brez atija ob 20.h sploh ne zaspi. V svojo posteljo noče in noče več sam zaspati. Pa kako je bilo to urejeno več kot dve leti!! Potem pa najihna napaka. A kaj, ko se mi je fant smilil, ko je v strahu ponoči jokal? Kako naj otroka spraviva nazaj v njegovo posteljo, da ne bo radikalno izgledalo??? Prosim za nasvete iz vaših izkušenj. Nisem ravno zagovornik, da naj tako ostane, ker od 20.h naprej moraš z njim v posteljo, imamo pa še dojenčka, ki zvečer tudi zahteva svoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.2.2007 11:57:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče več spati sam - pomagajte
22.2.2007 12:11:50   
fricka
Mi imamo na srečo v njeni sobi tudi večjo posteljo, na katero se ob joki sredi noči tudi preselim. Logično, da tudi zaspim in se po dveh urah selim nazaj v svojo posteljo. Smo pa v istem starostnem obdobju in traju tudi že cca 1 mesec. Slabše je ob polni luni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče več spati sam - pomagajte
22.2.2007 15:56:55   
Pi-kica 1
Ne vem, jaz ob takih situacijah nisem ravno pristaš nekih prisilnih ukrepov. Trudim se prisluhniti otroku in če se mi zdi, da ga je res strah, potem bi mu zagotovo pustila, da spi pri nama. Če pa se bi mi zdelo, da le izsiljuje, bi pa malo odločneje ukrepala.
Moj sinko je tudi imel obdobje, ko ga je bilo strah zvečer in ni želel sam zaspati. Ko sva z možem ugotovila, da ga je strah teme, sva mu pustila prižgano lučko in spet lepo sam zaspi. Res pa ga nikoli ne pustiva jokati ponoči. V taki situaciji pristane v najini postelji.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?