Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zamuja že 8 dni. Težava je v tem da še tudi nič ne kaže na to da bo kmalu. Vse je še zaprto, nobenih popadkov, znakov nič. Res me kar naprej nekaj špika, boli in trebuh mi otrdeva ampak to se dogaja že kakšne tri tedne pa kljub temu se ne prmakne nikamor. Z vsakim dnem imam občutek da nimam več možnosti za naravni porod. Zanima me če je imela katera podobno izkušnjo in na kakšen način se je končal porod. Vem da ga sprožijo z umetnimi popadki, ampak se bojim da ne bojo prijeli in se bo vse skupaj končalo z CR.

.
.
. Ctg nič ne pokaže. G je rekel da počakajo 10 dni čez rok potem pa sprožijo. Se pravi še dva tri dni... pa bo. Najbolj groza me je da bi se končalo s CR. Še vedno pa upam da se bo začelo kar samo od sebe...
. Ne pozabi sporočiti lepe novičke
...na koncu so mi sprožili porod, ker moj
!
) in rodila sem 3,5 ure po predrtju mehurja. Če bi morala it še enkrat rodit, bi kar podpisala za isti potek (je bilo hudo, ampak za preživet)...