|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniška oblačila
23.11.2005 14:01:40   
aljča
Prav lep pozdrav vsem nosečnicam.Do sedaj še nisem imela problemov s cunjami.No sedaj pa čezdalje bolj premišljujem da bom morala počasi ukrepati,ker bo treba nabaviti nekaj majčk,Srajčk, spodnjega perila in pa hlač čez zimo.Ker v okolici mojega kraja nimamo nobene trgovine z nosečniškim cunjami prosim za informacije kje se lahko dobijo v sami Lj in pa Celju.Ta dva kraja sta mi najbolj blizu.Upam, da mi boste znale pomagati tko kot zmeraj.Vsem hvala za pomoč.
L.p.Aljčauser posted image user posted image

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 14:04:59   
mojcadamijan
V BTC-ju imaš Baby center in v hali A Kepico

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 14:07:45   
mojcadamijan
Lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 14:10:11   
tinkatonka
HOJ!

No ravno danes sem bila v eni izmed teh nosečniških trgovin in sem odšla prav z nasmehom na ustih. Govorim o trgovini Popek v samem centru Ljubljane, zraven Magistrata. Imajo tudi spletno stran, kjer si lahko pogledaš njihovo jesen-zima kolekcijo ( www.trgovinapopek.com  ) In ponavadi imajo vse kar vidiš tudi v trgovini. Jaz sem šla danes iskat tja eno majčko, ki jo rabim za malo bolj slavnostno prilžnost in ker niso imeli številke mi je rekla, da mi bodo večjo številko sešili do ponedeljka. Pohvale za fleksibilnost in prijaznost! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa obstaja še ena trgovina za nosečnice v BTC-ju in sicer v Hali A. Imenuje se "Kepica", vendar mislim da je dosti dražja od trgovine "Popek".

Upam da sem ti kaj pomagala z nasveti.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 14:20:29   
radovednica_
v celju ne boš našla nikjer nič...jst sem si kupla hlače prav nosečniške v MB v H&M in sem zlo zadovoljna z njimi. majčke pa nimam nobenih nekih raztegnjenih nosečniških ampak takšne oprijete pač malo bol tesne čez trebuh ampak gre.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 14:24:37   
sazi
V LJ poznam samo La Vie v babycentru in Kepico v hali A (oboje v BTC in v obeh imajo precej drage stvari). Do popka še nisem skočila, čeprav pravijo, da je cenejši, samo v centru LJ se pojavim cca 2x na leto in me pot res ne zanese tja, sploh ker zelo pozno pridem iz službe...
No, sem si pa opomogla z garderobo v MB v H&M z njihovo kolekcijo mama. Vse je precej ceneje kot v zgoraj omenjenih (dveh) trgovinah.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 15:58:32   
sarazan
V BTC v Emporiumu je še MotherCare, kjer imajo nekaj oblek za user posted image . Prav velike izbire pa ni.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 17:49:37   
tt79
Če le imaš možnost se zapelji v MB, še bolje v Gradc, ker majo v H&M ful fajn in pocen stveri.
Jaz sem bla prejšnji teden v Gradcu pa sem za 120 evrov domov prinesla 3 hlače ( žametke, farmerke in ene elegantne), dve elegantni bluzi, Dva volnena nosečniška puloverja in tri nosečniške bombažne majčke!

V La vie v LJ, pa sem sam za kavbojke dala 13.500 sit!user posted image


Odpelji se gor in veliko sreče pri izbiri ti želim!user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nosečniška oblačila
23.11.2005 19:47:44   
DrejcDrejc
Celje je obup, ker ni niti ene trgovine, kjer bi imeli kaj za nosečke. Žal! Je pa dovolj otroških trgovin, ne vem, zakaj v teh nimajo še kaj za bodoče mamice. V novem Intersparu bo H&M, upam, da bo tam potem kaj za najti, kdaj bo otvoritev pa nimam pojma.
Odpelji se v LJ ali MB, tam je pa precej izbire.

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nosečniška oblačila
24.11.2005 12:13:08   
aljča
Ojla!!!

Vsem puncam najlepša hvala za pomoč.Kar lepo št.trgovinic ste mi napisale tako, da v eni od teh bom ziher nekaj našla.Tud v Gradec bi se zapeljala le če bo vreme dopuščalo.Kje pa najdem v Gradcu trgovino z nosečniškim cunjami tt79????
Res hvala še enkrat vsem ki ste mi pomagale.
l.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nosečniška oblačila
24.11.2005 14:08:48   
radovednica_
aljča

jst grem jutri v MB  v H&M in  ti v ponedeljek sporočim kaj imajo.

a iščeš slučajno kaj posebne, sporoči pa bom pogledala..

lep snežni dan vsem

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nosečniška oblačila
24.11.2005 14:18:16   
aljča
Radovednica pozdravljena.Lepo da si se spomnila name.Sem zlo vesela.Iščem zimske hlače in kakšne mikice za zraven.Zanima me tud cena tko kot verjeten vse aneuser posted image ?...No zredila se še nisem veliko ampak imam zalogo od prej tako da me zanimajo tud št. Sedaj sem nosila hlače  št.42 ....pri nekermanu sem si naročila ene jersy št 44 pa so mi grdo prevelike.Tko da imam sedaj kar velko krizo glede hlač,ki jih najraje nosim.No poglej in sporoči,če se mi splača do Mb zapelat.Hvala še enkrat.
l.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nosečniška oblačila
24.11.2005 19:24:49   
Linča
V h&M v Mariboru imajo v tem trenutku še ful izbiro, ker so dobili novo "robo"...vprašanje pa, kako dolgo bo zaloga, ker v soboto je ponavadi velik naval na trgovino in dosti oblačil "zmanjka"...

Jaz sem bila v soboto v AUT, ker par dni pred tem v H&M v Mb niso imeli nič...v ponedeljek (sem zamenjala eno majčko, ki sem jo kupila v AUT) pa so imeli boljšo zalogo kot v AUT...

mislim, da se ti splača it pogledat...imeli so še vse številke, tudi po več komadov ene številke...

Predlagam, da pohitiš user posted image

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nosečniška oblačila
25.11.2005 13:49:06   
radovednica_
aljča sem se spomnila de sem pred kratkim gledala v Celju v Mercatorju v Modiani nekaj nosečniških hlač če si kje blizu pojdi pogledat mogoče pa najdeš kakšne, ki so ti všeč.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nosečniška oblačila
25.11.2005 14:26:29   
sazi
Sem prejšnjo soboto nakupila nekaj stvari iz kolekcije H&M mama v MB. Trgovina je bila sicer res precej polna (stotine hrvatov), ampak nosečniški vogal pa je bil bolj prazen (manj ljudi - oz. samo moj možek in jaz).
Glede cen: kupila sem dve srajčki (ena bombaž ena viskoza) vsaka po 3.500, pa en ful mehek puloverček (volna, bombaž, viskoza in 24% polyamida) za malo manj kot 7.000. Imeli so tudi žametke za nosečke po (se mi zdi) 8.000. Velikosti žal nisem gledala, ker sem samo zase pograbila (S-sem precej majhna in drugače drobna, zdaj pa z velikim trebuhom), ampak se mi zdi, da so bile kar vse velikosti na razpolago. Imajo precej različnih stvari: os takih bolj za prosti čas in tudi za v službo (te moje srajčke...), odvisno pa je tudi, kaj ti drugače odgovarja. Meni gre načeloma na živce ta zdajšnja moda, da so vse stvari zgoraj ful odprte, potem imaš pa spodaj nekaj, kar se pač vidi ven. No, tako imam zelo izrezan pulover, ven pa gleda lušna srajčka - bom te 3 mesece preživela v cunjah, ki pač niso moj stil, so pa lušne, udobne in tople.
Ugoden in uspešen nakup ti želim, pa kjerkoli že.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nosečniška oblačila
26.11.2005 10:36:39   
aljča
Radovednica hvala za info zaradi Celja. Včeraj sva z možem odšla na tisti konec in sem res v Modiani dobila preproste(šprtne) hlače na zvon....za 6000 sit.Malo boljše pa sem se odločila iti pogledat čez kak teden v Mb v H&M.
Cene v modiani so kar zasoljene čist navadan bluza stane 8000,žametke in pa krilo 13000,farmerke ki pa mi ni bil všeč kroj pa so bile 12000.Tko da vseeno še upoštevam nasvet ostalih in grem v MB.Rabim pa še ene dve bluzice in pa hlače malo boljše-žametke.
Še enkrat hvala vsem ki ste mi dale nasvete.
L.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nosečniška oblačila
28.11.2005 7:30:30   
radovednica_
ojla

bila v petek v mb v H&M dobila črne hlače elegantne za 7000sit in sem ful zadovoljna z njimi.user posted image kavbojke imajo pa po 10.000sit... imajo tudi žametne hlače so pa tam nekje od 8000-10.000sit.tko de hlače niso tako drage.

ja sazi glede majčk se pa strinjam izrezi taki da te kap, zato si jst nisem nič kupla. cene majčk in poloverčkov so pa tam od 4000sit naprej.

sicer pa jst sem zaklučla z nakupi nosečniških oblačil saj delam še samo 10 dni. za doma so pa tabolš trenirke...

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nosečniška oblačila
28.11.2005 8:54:22   
Linča
Jaz sem še par stvari našla Tally Weily (al kak se vraga napiše)! Imajo majčke in puloverčke kao tunika varianta, pod prsmi je trakec oz. gumica, čez trebušček pa se fajn razširi ... pa malo smešne cene - bombažna tunika je stala 2.500 sit, pletena tunika pa 5.500 (drugih stvari pa niso imeli manjše številke)... sicer imajo malo globji izrez, ampak daš spodaj majčko ali pa bluzico ali pa rutico okrog vratu, pa prav cart zgleda... Se splača user posted image

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nosečniška oblačila
27.1.2006 9:11:11   
sonchek
Ojla...
na, vam najprej nekaj povem o trgovini Kepica...kupila sem kavbojke, sicer na razprodaji, ampak osnovna cena hlač je 17.000 sit....(haloo a so normalni)...ok...jaz sem plačala za njih 11.000sit...prinesla domov in odkrila, da je pač nekje na poti (haha), odletel en net stran...ok...nesem nazaj, in mi prodajalka pravi, da jih ne sme zamenjati ker so bili na razprodaji....ok...se zmenim, da je ok, da sem jim hotla samo povedati kaj prodajajo....in da ga bom sama dala zamenjat..
Potem tretji dan oblečem hlače za sluzbo in mi med delovnim časom, padeta dol še dva neta...HALLOOO...tole je pa mal preveč....hlače za tok denarja...pa še oblečt jih ne moreš...Nesem nazaj, prodajalka pravi da se more zment s šefinjo kaj in kako...sem rekla da me ne zanima in da naj jih popravijo ali zamenjajo...dali so jih k šivilji, popravili, ampak vsak net je drugačne barve....uglavnem KATASTROFA....nikoli več me ne bojo vidl tam.....
,...no nosečke...sam tok, mal sem se mogla zlajat...lepo se imejte in srečno...

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nosečniška oblačila
27.1.2006 10:34:05   
klavdijam
Če katero zanima prodajam nosečniška oblačila - žametne hlače (bež, črne), kavbojke (zelo udobne, moderen kroj, sprani jeans) , žametna krila (črno, bež), majčke (melancana, umazano roza), jopice (črna, moher, šampanjec),   (H&M, Mothercare...), velikosti M.

So nenošena, saj sem na začetku pretiravarala z nakupi, zdaj pa vse leži v omari, saj nosim ene in iste stvari.
Lahko vam pošljem slikice na mail.

Pa brez zamere, ker se s tem oglašam na forumu, a so res zelo lepe in noe stvari, katerih je škoda, da pristanejo v kakšni škatli ali dnu omare. user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nosečniška oblačila
27.1.2006 10:49:35   
livia
Jaz sem dvojne hlače kupila preko RR rabljene. Ostalo sposojeno. Spodnje hlačke nosim iste kot prej, vendar tak nizek model in po mojem bodo do konca nosečnosti OK. Nekaj puloverjev in srajc sem pa kupila v Ameriki za ful poceni. Pidžamo imam od fotra, trenirko pa iz Trsta tako XXL za 20 EUR.

Vse nosečniške stvari se mi zdijo tako drage, da sem probala čim manj kupovat.

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?