|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in študentski dom
11.3.2008 23:41:38   
Acjom1
Hej!
Mene pa zanima, če ima katera kakšne izkušnje s tem. Sem redno v tretjem letniku in v enajstem tednu nosečnosti. Upam, da mi bo letos uspelo narediti pogoje za četrti letnik (zaradi slabosti gre zdaj bolj slabo, poleg tega sem še mela krvavitve in sem mogla počivat, ampak res upam, da se bo počasi uredilo in bom lahko začela normalno). Trenutno imam sobo v študentskem domu, ki jo na črno oddajam eni punci, sama pa živim s fantom, ki pa ni več redni študent, ampak dela doktorat na faksu in je mladi raziskovalec. Ker nama bo z njegovo plačo finančno šlo bolj na knap skozi, sem razmišljala o študentskem domu za družine. Ampak kolko vem, je teh apartmajev zelo malo in jih je težko dobiti. Koliko časa je trea čakat (povprečno), na takšen apartma? A bi fant sploh lahko živel z mano, če nima statusa rednega študenta?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in študentski dom
11.3.2008 23:56:57   
Anonimen
http://www.svetovalnica.com/

Najbolje, da jih kar vprašaš. Boš izvedela iz prve roke.

Srečnouser posted image

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečnost in študentski dom
12.3.2008 7:46:04   
*bubi*
Mislim, da fantu status MR prinaša kar nekaj točk, tako da je velika verjetnost, da kot mlada družina dobite apartma. Čim prej daj prijavo.
Če pa bi bil kje drugje zaposlen, pa bi se morala ti prijavljat kot mati samohranilka.

Pozanimaj se, katera varianta vam prinaša več točk.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečnost in študentski dom
13.3.2008 11:33:55   
jana84
Mislim da bi morala dobiti apartma oziroma študenstko stanovanje za mlade družine. Seveda pa kot je predlagala *bubi* se pozanimaj malo naokrog, pa v svetovalnico je po moje res fajn da greš mal povprašat kako in kaj, pa kdaj je potrebno prijavnico oddat, pa take finte. Sej po navadi so kar prijazni.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečnost in študentski dom
13.3.2008 20:06:10   
budulove
Živjo Acjom1,
ja tudi jaz razmišljam, da bi dala prošnjo. Od ene študentske mamice sem izvedela, da je dobila garsonjero v študentskem domu. Pa še to, to je v bistvu za mamice samohranilke (čeprav se partnerji  pri vseh študentskih mamicah vselijo pa ni problema, se pač švercajo). Dobijo skoraj vse, vendar ni nujno, da imaš tako srečo kot punca s katero sem govorila, ker ona ima svojo kopalnico. Lahko dobiš samo eno sobico in si deliš kopalnico ter wc . Ne zveni ravno udobno. Odvisno kaj je na voljo.
Mogoče je boljše vložit prošnje za vse denarne ugodnosti, če se le da in raje poiskati stanovanje.


(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečnost in študentski dom
14.3.2008 9:22:49   
jana84
pa kaj ne pridejo to kao neka stanovanja posebej v posebnem domu oziroma zgradbi? Ne v istem kompleksu kot "nori" študentje?
Ker če je vse v eni stavbi, ubogi otroci, mamice in očki!!! To je čisto mučenje.

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečnost in študentski dom
14.3.2008 17:40:21   
budulove
Ne ne, niso vsi skupaj, posebna stavba je ali pa vsaj krilo sigurno. Pa mislim, da je vrtec zastonj, al je ful pocen, pa dalj časa kot navaden. Tako da se mamica študentka lahko pripravlja na izpite.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nosečnost in študentski dom
14.3.2008 19:12:39   
Acjom1
No, sem se pozanimala in izvedela, da lahko dobim enostarševski apartma, ker je fant v delovnem razmerju z univerzo. Je pa lahko z mano na črno. user posted image Stanovanja so pa v dveh blokih in sicer 11ki in 12ki. Je pa tako, da je zgornje nadstropje rezervirano za študentske družine, tako da si skupaj z ostalimi študenti. Ampak jaz sem živela v 11ki eno leto nazaj in je blo čisto vredu kar se tiče mira. Tako da sem danes že oddala prošnjo in sem na čakanju. No, pa če še koga zanima.. Cena takšnega apartmaja je okrog 100€ mesečno, velik pa je dobrih 30m2. 

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nosečnost in študentski dom
14.3.2008 19:29:35   
budulove
A potem boš mela svojo kopalnico? A niso različno velika stanovanja Pa sej 30m2 je super. Garsonjera torej, pa cena je zelo ugodna.
Bom tudi jaz razmislila....
Acjom1 kaj pa vrtec v študentu, imaš tudi kaj informacij? Jaz sem slišala, da si tud tko punce ful pomagajo, da ni problema za pazit...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nosečnost in študentski dom
15.3.2008 0:42:09   
Acjom1
Ja, kopalnico naj bi imela svojo. Tudi meni se zdi super, sploh za tako malo denarja. Glede vrtca ne vem, eni pravijo da je čisto zastonj, drugi pa da je nekaj malega za plačat. Bom šla en dan vprašat kako je s tem, pa bom napisala gor. Drugače sem se pa pogovarjala z eno punco, ki živi v takem apartmaju in mi je rekla, da si punce zelo pomagajo med sabo kar se tiče varstva. Tako da slišat je zelo fino. user posted image

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nosečnost in študentski dom
17.3.2008 10:28:19   
jana84
Ta stanovanja/apartmaji o katerih govorite je v Ljubljani al slučajno v Mariboru. Saj ne da rabim tako stanovanje, ker sem že absolventka, pa že skor eno leto nisem več v študentu. Me sam zanima kako je kaj poskrbljeno za študentke, ki se odločijo imet otroke...in zraven še na predavanja hodijo... Svaka vam čast user posted image user posted image user posted image . To ni kar tako!

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nosečnost in študentski dom
17.3.2008 19:32:45   
Acjom1
Jaz sem govorila za stanovanja v Ljubljani. Za Maribor pa nič ne vem kak majo kaj zrihtano s tem.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nosečnost in študentski dom
25.3.2008 14:47:00   
petrushka
LP!

Midva sva tud oddala prošnjo za preselitev v študentski apartma, sam so rekli, da je tolk zasedeno, da ni šans, da prideš že med nosečnostjo notr, ampak sigurno pa te porinejo preko vrste ko rodiš. Upam, da bomo imel svojo kopalnico. Ma kaj niso v 12ki tudi kuhinje v apartmajih?

Glede vrtcev pa sem jst slišala, da so za mlade družine zastonj, če maš pa 2. otroka pa itak.

Pa lep materinski dan...

papa

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nosečnost in študentski dom
25.3.2008 16:23:14   
Acjom1
Ja, vsi apartmaji, v 11ki in 12ki imajo kopalnice in kuhinje. No, petrushka, mogoče bomo pa sosedi. user posted image To glede vrtcev je pa super. Tudi jaz sem nekaj slišala, da so zastonj, ampak nisem bila 100%.
Moram rečt, da me je včasih kar strah, kako mi bo vse zneslo, ampak po drugi strani pa potem pomislim, kolko jih je, ki si ustvarijo družinico v študentskih letih, pa jim gre skozi in naredijo faks, potem bo pa ja tudi meni uspelo.

Lep materinski dan tudi od mene vsem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrushka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?