|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novembrke,
21.8.2005 22:54:52   
Vanček*
pozdravljene :nosecka:,

evo zopet mene med vami :sloncek:.. Prišla iz dopusta :morje:..vsa sveža :rozica:, odpočita,:kuza:...

Kako ste punce, jaz sem super..bila sem 16 dni v Bovcu..bilo je prekrasno..vreme sonček, toplo, medtem ko pri vas dež in mrzlo.

Tako jutri pa delat in to popoldan, do 21h..eh saj bo, saj komaj čakam.

No moram vam povedat, da sem bila še v petek na Krnskih jezerih, to je pri Krn-u...1500m visoko..hodili smo 6 ur...sem pa dobro pripravljena, tako da ni bil problem, le mojemu gin. ne smem povedat.. me bo kregal...ampak jaz se počutim krasno in to velja a ne?

Ok..moje sotrpinke..jutri pa moram poklicat za drugi del materinske šole, da vidim, kdaj začnem....

Lepo se imejte..božajte se in cartajte buščeke..

Vančo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novembrke,
22.8.2005 9:20:33   
Teni_
Pozdravljena in dobrodošla nazaj. Glavno, da si uzivala. Jaz se pa počasi pripravljam, da s 1. pošljem Tejo v vrtec. Po eni strani ze komaj čakam, ker se bom takrat lahko začela učit za 2 izpita, ki me še čakata v septembru. Boš septembra začela z materinsko šolo? Pametno, če mene vprašaš. Meni je sestra prvič pri ginekologinji rekla, da še ne bi rabla it tako hitro, ko sem šla 2 meseca prej, pol pa sem 4 tedne prej rodila in je bilo to ravno prav. Mi smo drugače super. Tudi spim zdaj malo boljše. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novembrke,
22.8.2005 11:23:54   
Še ena T
Živjo, punce:rozica:

Tudi jaz bom šla v materinsko šolo že septembra, že zaradi občutka, da imam še eno stvar urejeno.

Vančo, ti pa si res v kondiciji... Si hodila bolj počasi? Kako si sestopala? mene so zadnjič pri enem veliko manjšem hribčku bolela kolena potem celo noč. najbrž so vezi zdaj malo drugačne ali pa sem se čisto polenila.

Lep pozdravček vsem, jaz tudi že pridno delam v službi po krasnem:morje:

Teja

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novembrke,
22.8.2005 15:29:43   
bernarda1
Ojla !Jaz pa sem že skoraj končala z materinsko šolo,danes pa jutri še in konec predavan(P.D.1.11.).prišla že iz službe,noge me pečejo kot:hudicek: ,tudi križ me boli,saj moram kar 8h stati.Lep popoldan in božajte bušije.
Bernarda

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novembrke,
23.8.2005 7:29:00   
EG
Dobro jutro!!
Jaz pa se še nisem nič pozanimala za materinsko šolo - sedaj pa vidim da je res že čas (:nosecka: 28 t)
In kako ste kaj novemberke? Jaz kar v redu, samo služba (sedenje pred računalnikom mi je res grozna muka) me že kar utruja. Nikoli se ne uspem naspati, potem pa se cel dan vlečem k megla :(
Uživajte in pazite nase in na svoje :angel:

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novembrke,
23.8.2005 9:19:32   
Vanček*
ja pa sem res v kondiciji...
a veš, da še nikoli nisem bila tako aktivna, pa še me kar vleče in vleče.
Če pomislim, da sem bila med nosečnostjo na izletu v Amsterdamu za 5 dni, itd...

Sedaj konec sept. imamo spet služben izlet in to na rafting na Kolpo...ful bi šla, ampak, samo na izlet brez raftinga, pa si bom premislila.

Tudi jaz sedim v službi celi dan pred računalnikom, zato mi verjetno paše da se gibam, ko sem doma..trenutno se gibam s coto v roki in čistim stanovanje..imam pravo štalo, saj me tako dolgo ni bilo...

Ok. v ponedeljek imam gin..,mislim,da je vse oki doki...včeraj sem se prijavila na mat.šolo, mi je rekla, da ni problem 1 in 2 del sta v istem tednu, ata mora prit na 3 del,če želi biti poleg, če pa 1 in 2 del zamudim nič zato, bom že v okt lahko nadoknadla, če pa ne bo šlo pa tudi v redu...tak da ni panike..

Toliko zaenkrat..šiban dalje..čao

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novembrke,
23.8.2005 10:21:10   
Teni_
Jaz imam tudi v ponedeljek pregled. Me zanima, če mi bo kaj UZ delala. Bi bilo prav fajn, da bi malo pogledala kako je stanje s posteljico in podobno(kar ne more videt brez UZ). Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?