|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novembrke2017
27.2.2017 20:42:36   
Anonimen
Test pokazal pozitivnoo ❤️ juhej

Upam da nas bo velikooo in bomo cvekale
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novembrke2017
1.3.2017 5:39:18   
Tricipat
Hei. Tudi meni testek pokazal pozitivno. Nepopisno veselje zaradi vseh tezav ki vam jih zaupam ko se tipkamo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Novembrke2017
1.3.2017 13:46:48   
MauMow
Se vam še jaz pridružim. Test pokazal plusek in upam da bo nosečnost BP (PDP je 6.11). Doma že imamo enega škrata (za katerega smo se zelo zelo namatrali da smo ga dobili - zato je pa ta ratal zelo na hitro!

< Sporočilo je popravil MauMow -- 1.3.2017 13:48:15 >

(odgovor članu Tricipat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Novembrke2017
2.3.2017 10:54:38   
Tricipat
Jee pa smo ze tri :D pa mislim da nas bo kmalu se vec...jaz sem v torek naredila test s trakcom in je pokazal drugo mocno crtico in sem se hotela prepricati se z digitalnim clear blue in je pokazal 1-2 tedna. Moj PDP je 4.11. Sicer je bila zadnja M 28.1 in bi moglo sedaj pokazaz 4-5 tednov, vendar imam policisticne jajcnike in je bila verjetno pozna ovulacija tako da bo tudi PDP verjetno zamaknjen. Danes poklicem ginek da se narocim, in se samoplacnisko bom sla v adria lab beta hcg nardit da vidim kako kaze. Drugac pa a ima katera kaksne simptome? Jaz sem cakala M in je zamujalaa 4-5 dni. Bilo mi je cudno ker sem bila na dabrostonu in bi mi moral sproziti M. Prejsni mesec sva bila samo dvakrat aktivna ker sem bila zelo bolana in je nosecnost veliko presenecenje. Drugace pa sva se kar matrala zaradi policisticnih jajcnikov. Sicer me pa trenutno spremlja spikanje v jajcnikih in bolece prsi, pa tudi na wc ze kar hodim bolj pogosto. Aja pa 22 sem stara :) evo na hitro na kratko o mojem zacetku :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Novembrke2017
2.3.2017 12:04:51   
MauMow
Midva sma se za prvega zelo namatrala ker sma ga cakala skoraj 2 leti. Cisto na zacetku sem mela en splav ker ni bilo srcka potem pa ni slo nikakor. Potem pa mi je G dala Dabroston in je uspelo.

Sedaj.pa.sma.rekla da boma maja zacela spet delati na baby st.2 pa naju je presenetil plusek ze sedaj ker se samo enkrat nisma pazila vmes. No pa glede na to kake nore cikle mam, pa da se z malim se dojima user posted image . In ker me je zelo znacilno zvijalo in tono belega izcedka sem naredila test. In z dragim sma presrecna.

Zaradi slabe prve izkusnje sem na trnih do prvega UZja da je vse ok ali ne. Upam da bo. Okoli 20.3. bom sla ze na prvi pregled. Pri prvem je pri 7t blo ze vse orng vidno.

Mam pa kr naporno in komaj najdem cas da pocivam ker je tamali ena velika fedrca. Bomo imeli pa 21m razlike med skratoma. To je iz moje strani.

Drugace pa Clearblue ko pokaze 1-2t je to 3do4t nosecnosti.

(odgovor članu Tricipat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Novembrke2017
2.3.2017 13:24:10   
Meti_
Živjo punce!
Še ena nova med vami. Včeraj naju je lepo presenetil plusek.
Se veselim klepetanja in druženja! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Novembrke2017
3.3.2017 21:56:24   
Anonimen
Uhhh mene je prejšnji teden tako slabost mučila tri dni zspored, da sem mogla test naret in je bil prvi dan zelo telo zelo rahla crtica, drug dan že bolj in tako sem jih naredla kar 5 🙂 saj sem junija 2016 imela SS v 8 tednu, zanosila po eni M kn spet v oktobru SS v 15 tednu... pa naju je sedaj full šokiralo ❤️ pdp bi pa naj bil 1.11. tako lep datum 🙂 pa nebi bila nic jezna ce bi se pdp malo prestavil proti 17.11. ko imata partner in moj ati roj dan 😍 Slabost je še vedno prisotna, in seveda bolj napete prsi...

(odgovor članu Meti_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Novembrke2017
6.3.2017 10:44:31   
paradise
Hej,

evo še ena, ki ima rok novembra. Mi imamo že dva sončka doma, oba rojena prej, tko da tudi tale ne bo ravno novemberček, pa vseeno user posted image . Preden sem naredila test, sem že vedela, da je to to in da sem noseča. Isti znaki kot pri prejšnjih nosečnostih. Tko da te "lepe" nosečniške radosti so se že začele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Novembrke2017
6.3.2017 11:19:41   
Clarita
Živjo novembrke! :) in ČLESTITKE VSEM!!!user posted image user posted image

Tudi jaz sem vam z veseljem pridružujem! :)

Na kratko o meni...eno hčerko že imava (bila je planirana, na hitro se je prijelo in vse potekalo BP, niti 1h slabosti nisem imela...). Upam, da bo tudi ta nosečnost potekala enako - tudi ta je bila planirana (ampak nikoli nisva gledala dnevov ali kaj podobnega, samo brez zaščite sva uživala :) ), a z rezervo-jaz miselno nisem bila pripravljena do tega januarrja (od lanskega februarja sva pa brez zaščite), ko sem končno začutila-ja, zdaj je pravi čas, res hočem še enega otroka! :)
No, v sredo 1.3 ni bilo M, pa vse do petka ne..ko sem šla po test in povabila moža na večerjo-tam pa mu je hčerka dala sporočilce, da bo novembra dobila bratca ali sestrco :)

PDP imma 7.11.2017

Danes popoldan se bom naročila na pregled,a ko berem vaše objave, predvsem tiste, ki ste imele težave, me skrbi...kaj če bi bilo kaj narobe? midva bi namreč čim prej rada povedala najinima družinama, a je mogoče bolje počakati do 1 pregleda, da vidimo srček? kej menite? Kako boste ve to naredile, kdaj jih boste obvestile?

Lep dan vam želim in upam, da ne boste imele kaj slabosti...


(odgovor članu paradise)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Novembrke2017
6.3.2017 11:23:47   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Clarita



Danes popoldan se bom naročila na pregled,a ko berem vaše objave, predvsem tiste, ki ste imele težave, me skrbi...kaj če bi bilo kaj narobe? midva bi namreč čim prej rada povedala najinima družinama, a je mogoče bolje počakati do 1 pregleda, da vidimo srček? kej menite? Kako boste ve to naredile, kdaj jih boste obvestile?

Lep dan vam želim in upam, da ne boste imele kaj slabosti...




Če nisi imela težav pol vrjetno lahko povesta. No midva sva za prvo nosečnost povedala pred prvim pregledom (seveda samo staršem) pa sem imela pol splav. Za drugo sva počakala do 1 pregleda za starše in po 3 m ostalim kolegom, sedaj pa isto planiram.

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Novembrke2017
6.3.2017 11:27:48   
Clarita
Ok, velja...mogoče res ni razloga za skrb, no, saj moramo biti nosečke čim bolj sproščene in pozitivno misliti, kajne? :)
Ravno konec tedna se zbere vsa moja družina (imam še 2 sestri in 1 nečakinjo, 18 mesecev staro) in bi bilo idealen čas, ko bodo vsi na kupu, da jih na kakšen fajn način presenetiva :)

Ja, za prijatelje bom počakala do 3 meseca, tudi v prvo sem tako naredila in je bilo super.

Lp.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Novembrke2017
7.3.2017 8:02:11   
Mayche
Ojla punce, še jaz se pofočkam med vami... danes zjutraj delala test in je končno bil pozitiven, po dobrih treh letih poskušanja in dveh SS in sedaj je uspelo v 1. IUI postopku.
PDP imam po mojih izračunih 15.11.
Jutri še moram it na krvni test, da potrdimo nosečnost. Držite pestke user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim puncam. Jaz še niti ne dojemam prav, da je res user posted image

Nimam pa še nobenih znakcev posebnih zaenkrat. Tu pa tam kaki majhen krček, dojke pa so rahlo napete in boleče na dotik samo. Kako pa je pri vas?

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Novembrke2017
7.3.2017 8:08:57   
MauMow
Znaki. Js sem vedel da sem noseca ker me zvijalo kot pri M in full belega izcedka. Glede dojk ne morem glih povedat, ker sem z prvim glih zakljucila dojenje in so se vedno mal bolece in napete. Aja pa to da zaspim ko zacnema zvecer tv gledat. (Utrujenost, tudi pri prvem bilo tak). Se malo pa grem na prvi pregled in upam da bo vse ok, da bo srcek in vse ok.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 12:51:39   
Clarita
ČESTITAM MAYCHE!!!! user posted image user posted image

Krasna novica in BRŽIM PESTI, DA BO VSE DOBRO-MORA BITI!
Ksano, vedno več nas je :)

Moji znaki: najprej vetrovi, še preden bi morala M nastopit (to se mi je že zdelo sumljivo, ker jih je bilo nenormalno vleiko),, zdaj teh težav skoraj ni več, imam pa bolj občutljive prsi (tudi bolj polne) in zaspana sem že ob 18h, za zeham na polno.
Glede hrane, nimam kakšnih posebnih želja/zahtev, a moram jesti po malem vsakih 2-4 ure, isce rimam občutek, kot da bi mi lahko postalo slabo. Ko kaj pojem, je vse OK.

UŽIVAJ v nosečnosti, kljub vse takšnih drobnim 'nevšečnostim', ki jo spremljajo :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 13:54:46   
Meti_
Punce, kako ste kaj?user posted image Jaz še kar ne dojemam, da v meni spet raste novo življenje. Res sem hvaležna in komaj čakam prvi UZ, da potrdimo, da je vse ok. Nimam pa zaenkrat nobenih težav, le prsa imam večja in boleča; pa malo bolj sem utrujena.
Kdaj ste pa ve kaj naročene na prvi pregled-v katerem tednu?
Uživajte!user posted image

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 13:57:39   
Mayche
Hvala za čestitke user posted image

Danes so mi naredili še krvni test in so mi nosečnost potrdili user posted image . Tako je zame to najlepši 8. marec user posted image Baje je vrednost beta hcg vredu, tako, da so me kar naročili na prvi UZ, 28.03. user posted image Komaj že čakam, da se prepričam, da je vse tako kot mora biti. user posted image Kdaj pa ste ve naročene na prvi UZ???

Ja, vetrove pa sem jaz imela tudi kar hude en dan pred predvideno M user posted image ampak, nisem tega povezovala z znaki. Sedaj pa se počutim zaenkrat super. Tu pa tam kaki krček, zdaj na eni strani pa pol na drugi strani, včasih kar vse počez. Ampak so krčki blažji kot so bili moji menstrualni. Drugače pa sem tudi jaz utrujena predvsem popoldan oziroma proti večeru, čez dan pa je še OK. Tudi vsake toliko postanem lačna in moram nekaj pojest, ampak slabosti zaenkrat še ni. Včasih se prav ne počutim nosečo in me malo zaskrbi, ampak se poskušam pomirit. user posted image

Vesela sem, da nas je vedno več tukaj in da bomo lahko klepetale user posted image Uživajte v lepem sončku user posted image

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 14:11:33   
paradise
Ima že katera kake slabosti? Jaz sem v obeh nosečnostih ful imela slabosti in noro bruhala,samo so se mi začele šele cca 3 tedne po tem k sem naredila test. Zdej imam pa že dva dni nore slabosti,ponoči nisem spala zarad tega in večino noči preživela ob školjki. Komaj se je začelo pa si že želim,da se neha.

Ste že naročene na pregled? Jaz ga imam čez en teden.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 14:12:59   
paradise
Še to. Mayche super novica, da so ti še tam potrdili nosečnost.

(odgovor članu paradise)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 14:39:40   
Clarita
ODLIČNO MAYCHE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz slabosti nimam, le občutek, da bi jo lahko imela, če kakšne malenkosti ne bi pojedla...
Tudi v pri nosečnosti je bilo tako.
Nič ni narobe, če ne 'čutiš' vedno, da si noseča, to je čisto normalno-da lahko še vedno delamo in skačemo okrog. Jaz sem bila do poroda brez kakšnih večjih težav, utrujenost je minila po 1-2 meseceih potem sem do konca prekipevala od enerije, tako da sem delala skoraj do zadnjega dne.
Smolo imajo tiste, ki čutijo slabost, ker potem je baje res hudo vse zdržat....Paradise, upam, da bodo slabosti vsaj manjše, če se jim že res ne moreš izogniti...

Vidim, da imate kaj zgodaj pregled-jaz ga imam šele 3.4., ko bom noseča dobrih 8 tednov... A je treba misliti pozivno, vse bo OK...zato bova midva povedala najinama družinama že sedaj, na Gregorjevo (ko se ptički ženijo :) ), se nama zdi kar pravi datum :) Za hčerko sva dala danes natisniti majčko s ptički in napisom, da bo novembra dobila bratca ali sestrco...potem pa da vidimo, kdo prvi prebere :)
Ostalim bova povedala, ko bom v 3 mesecu...

Lepo bodite!

(odgovor članu paradise)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 15:07:31   
Mayche
Clarita, kak lepo, verjamem, da bodo starši zelo veseli novičke. user posted image Midva sva povedala le najboljšima prijateljema, drugače pa staršem nameravava povedati šele po prvem UZ, ostalemu širšemu krogu prijateljev in družini pa po nuhalni svetini. Čeprav iskreno ne vem, kako in če bom sploh lahko zdržala tak dolgo user posted image

Jaz sem naročena v začetku 8. tedna, tako hitro pa zato, ker nama je uspelo po prvem postopku IUI in naju vodi še klinika. user posted image

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 16:45:34   
MauMow
Bravoooo.

Jaz sem naroceba ze 16.3. Glede na to da se je pri sinu ze vse videlo racunam da tudi tokrat, ker mislim da sem mal prej zanosila. Bom pa 6t3d po M ko bom mela pregled. Pri sinu sem mela 6t6d pa je bil ze 1cm velik.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 20:46:24   
Meti_
Tudi jaz sem naročena 16.3. (takrat bom 6t2d), vendar prvič še v ambulanti za neplodnost, da potrdimo nosečnost. Potem v naslednjih tednih pa še pri svoji G. Joj se bodo vlekli ti tedni in dnevi!user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Novembrke2017
8.3.2017 21:10:20   
Sari93
Pozdravljene puncee. :)

Sem nova tukaj na tej strani. :) Pred kratkim se izvedela da sem nosečka :):) jeeej. Nedolgo nazaj se je pokazal en debeli plusek. :) In ja dan d naj bi bil 11.11. :D
A ve mogoče katera za kako skupino na fb?

Hvala za odgovor. user posted image user posted image


(odgovor članu Meti_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Novembrke2017
9.3.2017 4:58:36   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Sari93

Pozdravljene puncee. :)

Sem nova tukaj na tej strani. :) Pred kratkim se izvedela da sem nosečka :):) jeeej. Nedolgo nazaj se je pokazal en debeli plusek. :) In ja dan d naj bi bil 11.11. :D
A ve mogoče katera za kako skupino na fb?

Hvala za odgovor. user posted image user posted image



Je se nismo naredile

(odgovor članu Sari93)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Novembrke2017
9.3.2017 9:48:18   
paradise
Dejmo narest skupino na fb :-)

Drugace pa sem koncno prezivela noc brez slabosti. Vsaj to. Sem bila pa vceraj cel dan ko cunja, sta se mi tamala dva prov smilila k nic nista imela od mene. Zdej ob teh slabostih si prov zelim,da bi imela malo v vrtcu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?