|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novinka
7.2.2007 17:43:56   
Boo
Najprej enga lepzga in do ušes nasmejanga pozdravčka od še bol frišne bodoče mamice iz Novega mesta, ki bo to postala prvič v svojem življenju enkrat konec letošnjega avgusta. Kot taka imam milijon vprašanj in vesela sem, da sem naletela na Ringarajo:).
Noseča sem med 11+2in 12+4 tedni, ker mi je moj ginekolog izračunal datum poroda 27.08., ko pa sem bila včeraj na nuhalni svetlini, mi je ginekologinja glede na velikost mojega sončka oz. moje sončice (še ne vemo) določila datum poroda 17.08. Komu naj verjamem? Zanima me tudi, ali je to običajna praksa, da imam redne preglede na 6 tednov (vem, da jih imajo nekatere na 4 tedne)? Veselila me bo vsakršna informacija, kako in kaj se je dogajalo s katero od vas, predvsem pa to, kaj vam je ginekolog pregledal oz. katere preiskave ste opravile pri določenih pregledih glede na tedne nosečnosti. Sem še nova in zato še zelo zmedena :). Še mimogrede - meni se trebušček pozna res čisto malo (zgleda bol tko, kot da bi se preveč najedla). Kdaj bi bilo fino začet uporabljat kake kreme in katere proti strijam (imam že od prej strije, ker imam neprožno kožo, ki mi je zaradi hitre rasti popokala že v puberteti). Kako pa s kremami za bradavice? Mene namreč srbijo za znoret. Sicer sem pa skoz nasmejana in se veselim vsakega dneva posebej:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novinka
7.2.2007 18:06:08   
Anonimen
Pozdravljena

Najprej čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem prvič user posted image in vem kako lepo obdobje je to. Sem malo pred tabo - junij. Priporočam ti, da se prestaviš v forum Čvekanje v pričakovanju (to je to) med avgustovke (se mi zdi, da so že odprle svoj mesec). One te bodo seznanjale kaj te čaka, skupaj boste doživljale približno enake stvari, skratka pestro bo. me junijke smo prave čveke, lahko  tudi nas kaj obiščeš.

Naj ti na kratko povem za kar si spraševala.
Ja to, da ti na NS spremenijo datum PDP ni nič narobe, saj ti ga spremenijo glede na velikost tvojega user posted image . Nič ne skrbi zaradi tega. Jaz mislim, da so vsi PDP datumi le okvirni. Mislim, pa da ti bo ginekologinja vpisala zdaj ta novi datum, ki si ga dobila na NS.
Glede pregledov naj ti povem, da jih imam jaz na 4 tedene, ampak to je najbrž odvisno od posamezne ginekologinje, vsaj tako sem ugotovila jaz. Ene npr. ti delajo UZ na vsakem pregledu, tudi urin damo ene na vsakem pregledu, druge pa spet drugače. Najbrž ima tvoja ginekologinja take termine, jo pa seveda povprašaj o tem.
Glede posameznih pregledov ti ne bom pisala, ker je kar obširno (pojdi pod avgustovke), pa mislim, da je blo tud že objavljeno na forumu. Malo pobrskaj, če pa jaz najdem ti pošljem.
Ja kremo za strije lahko že uporabljaš, vsaj jaz jo kar pridno od začetka (no zdaj mi jo je zmanjkalo). Je pa dobro tudi mandljevo olje, pa od Nivee. Skratka razvajaj svoje telo z raznimi vlažilnimi zadevami. Krem za strije imaš pa tudi celo vrsto. Jaz npr uporabljam kremo za strije od Afrodite in Niveino olje.

Mislim, da sem ti zaenkrat natrosila kar dovolj in upam, da se ti bo dalo prebrat.

Pa čimbolj uživaj v user posted image

(odgovor članu Boo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Novinka
7.2.2007 18:49:48   
Mavrična zvezdica
Malo za hec in malo zares: pri prvem so mi po zadnji M določili dan poroda 27.10., po UZ je bil glede na velikost otročka predvideni dan poroda 20.10., ki je obveljal za 'tapravega'. Rodila pa sem 27.9.user posted image Obveljalo je, da je mali rojen mesec pred rokom, a po velikosti in teži praktično ni zaostajal za dojenčki rojenimi ob roku, tako da...

(odgovor članu Boo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (18%)

od 100 do 250 eur (18%)

od 250 do 500 eur (18%)

več kot 500 eur (45%)


Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!