|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Občutljiva na pšenico/gluten?
28.4.2006 19:04:00   
tincci
Do zdaj je moja punčka jedla koruzo pa riž od žitaric, danes sem ji dala kuskus pa je bla 15 minut čist flekasta okrog ust. Se pravi, pšenica ne, zdrob odpade. Ali pa morda gluten? Kaj naj probam zdaj, npr. ovsene kosmiče, da vidim, če je pšenica ali gluten? Ali pa je mogoče še prezgodaj, v pon bo dopolnila 6m? Kaj mislite? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Občutljiva na pšenico/gluten?
28.4.2006 19:21:57   
nejča
Najprej pojasnilo - gluten najdemo v pšenici, rži, piri, ovsu in ječmenu. Se pravi je tudi v kuskusu, pšeničnem zdrobu, ovsenih kosmičih, testeninah, kruhu, piškotih.....
Če sumiš, da je občutljiva na gluten, potem za nekaj časa izloči vse te izdelke in uporabljaj le riž, koruzo, ajdo, proso, rožiče, krompir oz. izdelke iz tega. Vmes ne sme biti niti malo žit z glutenom, le tako boš 100% vedela da gre za  občutljivost na gluten.  Šele nato je mogoče določiti ali gre tudi za celijakijo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Občutljiva na pšenico/gluten?
29.4.2006 11:53:22   
jakaracman
Lahko, da je odreagirala tudi na kaj takega kar je že jedla in je bilo zraven kus kusa.Drugače pa so meni v ped. kliniki  in tudi moj ped. svetovali naj z uvajanjem glutena počakam do enega leta, pa ni alergična na gluten.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Občutljiva na pšenico/gluten?
29.4.2006 17:43:15   
tincci
Joj, danes sem ji vsa vesela prvič dala kašico z maslenimi keksi.. ko je pojedla že nekaj žličk vsa navdušena, me je spreletelo, da so keksi iz pšenice verjetno.. in res.. začela je dobivat rdeče fleke okrog ust, po bradici, notri pa bele izpuščaje.. tko da pšenico očitno res neuser posted image

Sem mislila, da bo to ok pri 6m, ampak očitno neuser posted image Bomo tudi mi potem počakali. Upam, da ne bo to alergija za skosuser posted image Pa zakaj je ta gluten tak bavbav??? A to je zato, ker so premali še al kaj? Prov žalostna sem user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Občutljiva na pšenico/gluten?
30.4.2006 9:03:22   
tincci
Potem je dobila fleke po celem telesu.. pa sem ji po navodilu pediatra na Metelkovi dala pol žličke Claritina.. pa še vedno ni blo ok.. pa smo se šli pokazat.. je rekel, da bo šlo samo nazaj, da ni potrebe za injekcijo in da naj pazimo na njeno dihanje. No, in potem se je bogica do dveh zjutraj skos zbujala, jokala, kašljala... zdaj zjutraj je pa že skor ok. Moram povedat pediatru, da nas bo dal na testiranja.

Me je pa vprašal, kdaj so se pojavili te rdeči lišaji, ki jih ima po obrazu, če slučajno po prvem cepljenju. In sem dojela, da res!!! Zato nas v sredo ne bodo verjetno tretjič cepili, ampak bodo najprej testiranja.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?