|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obhajilo
23.4.2009 8:32:33   
vesna.com
Prosim povejte mi, kakšne "običaje" imate pri obhajilu? Ali imajo v cerkvi sveče vsak zase ali skupno? Dobijo v cerkvi še kaj drugega (molitvenik, knjigo, rožni venec...), ali je to po dogovoru z župnikom? Ali je običajno da dobijo otroci darila od staršev, starih staršev...? Malo sem brala stare debate, pa me je kar malo presenetilo to okrog dariluser posted image . Nisem sploh smatrala, da se kakršnakoi darila pričakujejo. Sama sicer nisem imela namena nič kupovati (gre moja hči), zdaj pa ne vem, kaj naj storim, da ne bo potem kakšno razočaranje. Jaz sem jo sicer vprašala, če sošolci kaj pravijo, jaz bom pa to dobil, jaz pa ono..., pa pravi da ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obhajilo
23.4.2009 8:42:08   
gita10
Pri nas vem, da se darila kupujejo:Verjetno ne starši, ker oni že tako plačajo pogostitev ampak prav v maju sem povabljena na dva obhajila in ne morem iti praznih rok, čeprav  bom verjetno kar denar dela.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obhajilo
23.4.2009 8:56:26   
matkica
pri nas se tudi dajo darila.kar se pa tiče sveč in teh stvari pa župnik kupi starši pa damo denar.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obhajilo
23.4.2009 11:43:20   
ajataja
pri nas sveč niso potrebovali ,so imeli vsi skupaj eno,ker so bili že problemi s temi svečami(ožgani lasje,obleke)in je župnik dal to svečo.drgač pa so dobili molitvenik pa križ pa cd posnetek ampak smo vse seveda plačali.Darila pa je dobila od vseh povabljenih(kolo,mp3,denar,nakit...)midva osebno ji darila nisva kupila sva pa pripravila seveda slavje v gostišču pa torto in to je to.

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?