Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz tudi ima sicer konf. številko 38 in prav tako imam sedaj v nosečenosti nekaj hlač iz H&M prav tako številko 38, so pač v pasu nosečniškee... zgornje dele pa še vedno nosim tiste od prej..le nekaj imam prav nosečniških. Aja, sem pa v 28 tednu.
Saj sedaj je pa itak moda taka, da se majčke pod prsmi razširijo in ti lepo pokrijejo bušija, da ti ni pretesno.
saj so nosečniška krojena čisto drugače od navadnih.
) menjala konfekcijske številke, drugače sem si pa ene hlače kupila v Popku (služba) ter dvoje v H&M (Celovec-služba, LJ-žametne). Poleg tega sem si kupila še dve majici z dolgimi rokavi, ki mi lepo pokrijeta bušija in križ. Ostalo pa nosim vse od prej. Aja, pa nekaj cotk mi je posodila še sodelavka. So far jih še ne rabim, ker so mi malce prevelike ampak človek nikoli ne ve.
.
ker sem zmeraj shujšala, tko da sm sedaj v 32 t pa mam še isto kon. št. kot pred