Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Petek jeeee! In mi gremo jutri na izlet.
..ja Gapi, mislim, da sem zbrkljala s Kimsy, jaja, ona je blizu mene....kratkoročna pozabljivost me še vedno daje
....aha, na drugi del teme bi lahko kopirale debato za četrtkov dejt v ZOO...če se bo še katera pridružila
- družina Bibonovih namreč še ne zna solo v dvoje potovat - je mami čisto preveč strah otročka zadaj samega tovorit
. Tako pač zaenkrat potujemo tuto-completo ... Ampak ne morem nič obljubit ... imamo že dopoldne v Lj UZ... Ah, sicer pa vašemu v HAREMU zihr ne bo hudega
): kako pri vas hladite MAM flaške (no, al' pa grejete)? Imajo tiste luknjice v spodnjem delu, pa meni potem vse ven curlja...
, nekako se počutim šele sedaj, da bi "poskusila" sama vozit tamalo okrog....zaenkrat gremo tudi mi v kompletu povsod..imam pa isofix na sprednjem sedežu, torej vse je pripravljeno, da se mami začne sama z Liziko potepat
Meni je bilo pa GROZNO. Je pa vsakič lažje in boljše