|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PER PEREGO
18.1.2008 16:22:25   
karmchy
Zdravo punce!

Eno vprašanje za vse (upam da mi boste lahko svetovale). Nikakor se ne morem odločiti med vozičkoma Per perego GT3 in Modularnim sistemom Switch. Nekateri pravijo da se plastični kolesi zelo slabo obnesejo.
Zanima me, če ima katera izkušnje oziroma kaj več informacij.

Hvala za odgovore.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PER PEREGO
18.1.2008 17:01:00   
frutka_
Swift je čisto nov model zato močno dvomim, da ima katera izkušnje z njim. Če ti je kaj v tolažbo naj povem, da nobem PP nima plastični gum ampak gumirane.  Če bi bile plastične bi ropotalo za njimi da je jojuser posted image .
Mi smo imeli PLikota in je bil OK.
Swift pa je tudi meni všeč in v primerjavi s Plikotom je malo večji ter širši. Največji plus pa je, da ga obračaš v obe smeri. In seveda velika košara spodaj.
GT 3je tudi OK in lep, ampak meni 3kolesniki niso najbolj všeč.

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PER PEREGO
19.1.2008 19:27:25   
karmchy
Sej vem da niso plastična kolesa. malo nerodno sem se izrazlauser posted image
Mislila se to, k nekateri pravijo da se vozički ki imajo gume z zračnicami (po večini so to trikolesniki) bolje obnesejo na vseh terenih kot drugi.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PER PEREGO
19.1.2008 20:15:00   
mergetka
Jaz mam GT3. Sicer je zaenkrat sproban sam po stanovanju (bo kmalu šel na luft user posted image ), sam so mi res vsi, ki imajo izkušnje, svetovali, da je za po makadamu in neravnih površinah boljše, če so za napihnit.

Odvisno, kje ga misliš uporabljat.

Bye bye in srečno user posted image .

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PER PEREGO
19.1.2008 23:15:45   
piko12
Dans sm malo zašla na ta forum, ker sm drugač na dojenčku, am me je mal nostalgija zagrabla...user posted image  Jaz imam GT3 in mi je super za po terenu (makadam, luže, trava...) in je večkrat tako umazan, da pol ne upam med ljudi z njim.user posted image  Malo manj super je, ker zasede cel prtljažnik in če ne hodiš od doma na sprehod, zna bit to problem. Pa če nimaš lifta al pa imaš velik šteng, boš fajn nabildala.user posted image  meni pri switchu al kaj je že ta novi moti to, da ima "vgrajeno" košaro. jaz  ga napakiram v košaro in nesem dol pa nataknem na voziček. pa če zaspi, ga nesem v sobo in v košari spi dalje. Košara je meni ful super stvar, čeprav sem rodila julija in eni pravijo, da se ne splača za 3 mesece kupovat. jaz jo imam 5,5m in mi bo kar žal, ker gre zdaj v športni del.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 9:06:54   
*Mojca*
piko12 misliš da bi šel v peugota 206? 

_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 13:24:31   
piko12
S košaro gor nikakor. Jaz imam xsaro picasso pa je poln prtljažnik. Nism sicr probala kolesa snet, ker ga sam zložim pa not postavim. Ta tedn gre Rok v športni del pa bom vidla, če zgleda kaj manjše. Sem pa jaz med bolj "blatnimi" mamicami, ki res vozičkajo po terenu in za tako je kul. Za po pločniku al pa peščenih potkah pa ga nima smisla nabavit. Meni zgleda ko kak vojaški terenec- ogromen, a vodljiv, samo jaz sem to hotla. Najbolš, da greš v BC (je pa zdaj moder pa zelen 369eur-lanska barva kao) al pa nekam, kjer jih prodajajo pa probaš. Meni se je zdel voziček v nosečnosti najbolj pomembna zadeva in pol itak ugotoviš, da ni. Najbolj važno je , da ti gre v avto pa da ga lahk sama prenašaš naokoli.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 18:48:42   
*Mojca*
Sploh ne vem kaj naj naredim. Vozila ga bom po vseh terenih, je pa res da pretežno po mestu. Ampak pri nonotu je hiša v hribu pa tak fajn razrit makadam do gor in vse povsod okrog. Res ne vem. Definitivno moram en dan v BC da vse skupaj probam zbasat v avto, ampak že po merah se mi zdi da bo zelo na tesno. Mi je pa ta voziček všeč in praktičen se mi zdi. To bo še težka odločitev...

_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 19:37:40   
piko12
Meni je bil vseč takoj, ko sem ga probala vozit pa še z eno roko ga obrneš. Je pa res, da je težek in da ni glih za vsakodnevno vožnjo po CP pa na kavi je tud hiter gužva. Jaz te čist razumem, sam res premisli, kje ga boš največ vozila. Moj Rok ima zdaj5,5m in bom počasi nabavila nahrbtnik še za kaj hujšega kot je makdam.user posted image  V bistvu voziček rabiš za pol leta, pol gre lahk tud v nahrbtnik, prvi mesec pa sem jaz itak praktično preležala zarad poroda. Nimam slabe besede o GT3 in še enkrat bi se odločila za njega, samo ne bi pa menjala avta zato.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 19:57:26   
*Mojca*
Jaz sem se tudi zaljubila z njega ker se ga tako lepo vozi pa še tak stablen mi deluje. Vse ostali se mi zdijo kot da se bojo sesuli. Avta tudi jaz ne mislim menjat zaradi vozička, se mi pa zdi da ga rabiš tudi po 6 mesecih ali se motim?
Pa še glede na to, da živim v 3 štuku brez lifta ne vem kako bo šlo?


< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 20.1.2008 19:58:49 >


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 21:24:46   
piko12
Ja valda da ga rabiš tud potem! Hotla sem rečt, da potem lahk uporabiš nahrbtnik za kakšne klance pa makadam (takrat že sedijo). Priznam, da si ne predstavljam nosit vozička po štengah, ne GT3 in ne kakega drugega. Res pojdi v BC pa ga probaj zložit (rabiš 2 sekundiuser posted image  ) pa boš vidla za avto, pol pa ga probaj še dvignit. Kako pa zgleda če nimaš lifta pa greš z vozičkom ven pa bolš, da ti povejo tiste, ki to prakticirajo. Jaz sem v hiši doma in temu primerno komot!user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 21:49:34   
*Mojca*
piko12 najlepša hvala za vse informacije. Bom šla res v BC probat ga dat v avto, nest, sestavit (to ga moj vedno sestavlja ko sva tam user posted image user posted image ), pa še kaj. Na koncu itak vem da ga bom vzela, razen če res pod nobenim pogojem ne bo šel v avto user posted image
Še enkrat hvala!


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: PER PEREGO
20.1.2008 23:10:44   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

piko12 misliš da bi šel v peugota 206? 




Jaz imam Corso in mi GT3 gre noter, le prvo kolo snamem. Ker je vse na klik je to en dva tri.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 8:13:50   
*Mojca*
Oooooo to pa je novica dneva user posted image user posted image user posted image

Hvala nogica! Potem bo verjeno šel tudi v mojega...


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 9:31:14   
Aurea
Piko12 in ostale, hvala za nasvete in mnenja v zvezi z GT3 - tistim, ki se še odločamo, so zlata vredni! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: piko12

jaz  ga napakiram v košaro in nesem dol pa nataknem na voziček. pa če zaspi, ga nesem v sobo in v košari spi dalje. Košara je meni ful super stvar, čeprav sem rodila julija in eni pravijo, da se ne splača za 3 mesece kupovat.


Piko12, zanima me, kakšno košaro imaš (a tisto od Pega, ki ima plastično dno - lupino?) in kaj narediš, ko jo namontiraš na voziček - ali jo daš direktno na športni del? Ne vem... meni se zdi (po slikah sodeč, v živo še nisem videla) vse skupaj ogromno user posted image
Pa saj je športni del od GT3 primeren za novorojenčke, kajne, ker se čisto poleže?

Sicer pa je tudi meni všeč njegova vodljivost in komoditeta, pa ne samo za otročke, pač pa tudi za starše (italijani obvladajo user posted image ).


(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 10:08:12   
piko12
jaz imam navetta košaro od peg perega. s športnega dela sem vse blago in kar gre dol pobrala, ker za košaro rabiš itak sam dva priključka, kamor jo postaviš  pa naredi klik in je gor. dans al pa jutri me pa čaka sestavljanje športnega dela, ker bom Roku privoščila malo pogleda na svet.user posted image  Športni del se res poleže in nekak naj bi se tud strehica obrnila, tako da lahko gledaš otročka. Tako sem vsaj prebrala, ker jaz nisem nikoli probala. Ročaja pe se ne da obrnit.  Pol ne rabiš košare. Sem jo pa jaz imela in mi ni žal (glej par postov nazaj).

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 10:15:34   
*Mojca*
piko12 pa sej lahko gor namontiraš tudi avtosedež a ne? kaj to pol isto daš vse dol in imaš samo ogrodje al kako?
Ker jaz dobim od kolegice navetto in primo viaggio sedež...

Joooj komaj čakam da ga grem spet malo pogledat. Kupila pa ga bom v Italiji, ker je ful cenej, čeprav je tudi ta akcija zdaj v BC kar ugodna.


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 10:45:06   
Ona22
A ima mogoče že SKATE voziček? ti so čist novi modeli, pa me zanima če ga katera že pozna?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 11:55:46   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Joooj komaj čakam da ga grem spet malo pogledat. Kupila pa ga bom v Italiji, ker je ful cenej, čeprav je tudi ta akcija zdaj v BC kar ugodna.


V tej akciji imajo žal na voljo samo zelene ali modre modele 2007.
Sonček.si ima v akciji za isto ceno model Toffe + celoletno naročnino na revijo Moj malček.

V Italiji (internetna ponudba) sem zasledila trio variante (voz + navetta + lupinica) za 600 -  707 eur, pri nas pa te najugodnejši paket (model 2008) pride 718 eur (Sonček).
Če vzameš v BC voz iz ugodne ponudbe pa  je komplet 686 eur.


Mojca, daj povej, prosim, kaj več o teh ITA trgovinah - kam pa boš šla? In koliko so cene, če si se že kaj pozanimala?
Jaz se spravljam, da bom enkrat poklicala v Baby Pullman, pa me malo odvrača jezik...
  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 12:41:05   
Ketrin
No, da se še jaz malo vklopim v depato! user posted image

Jaz sem bila na začetku 100% odločena za GT3 voziček. Noro dober mi je. In design in uporabnost....Pa sem ga probala dat v Berlingota in gre seveda popolnoma cel v prtlažnjik. Ampak imamo tudi Xsaro tja pa ne gre. No, gre če daš dol kolo. Sem enako kot ti Mojca v 3. nad. brez lifta in je res težek in nimam pojma kako bi ga sama nesla gor. Pa sem potem razmišljala, da bom ogrodje puščala v avtu, gor pa nesla samo košaro. To bi šlo. Ampak potem sem začela razmišljat kako bomo šli na morje. Mi smo namreč zelo mobilni in bomo poleti vse vikende na morju...Pa si ne predstavljam, kam daš drugo robo, če je cela hauba napolnjena samo z vozičkom user posted image

No, v glavnem sem šla v trgovino PP v Ljubljani in je prodajalka fuuuuul prijazna in sem brez problema lahko probala vse možne variante pakiranja v avto.... (ne vem če to v BC pustijo)user posted image

Potem pa mi je predlagala PP Skate, mi vse razkazala....in odločitev je padla! Jaz bolj uporabnega in praktičnega vozička še nisem videla.... To je res noro, kaj vse zmore. Včasih se mi zdi, da rabiš kar orožni list, al pa kak tečaj da znaš uporabljat vse funkcije user posted image user posted image  Skratka ta gre brez problema v oba avta, če pa ga popolnoma razstaviš pa bi lahko v haubi še nemško dogo peljala user posted image user posted image user posted image

Tko da, mi smo odločeni in gremo v sredo v ITA po PP Skate....user posted image user posted image user posted image Potem pa vam seveda sporočim kako je z nakupi v ITA!


(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: PER PEREGO
21.1.2008 17:43:16   
*Mojca*
Aurea nisem še šla. Mi je pa kolegica, ki ga je kupila dol rekla, da so povprečno 100eur ceneje. Ena izmed trgovin je v Monfalcone. Povem kaj več ko bom šla dol user posted image

Ketrin: Kje pa je PP trgovina v Ljubljani?


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: PER PEREGO
22.1.2008 8:40:57   
Ketrin
Mojca, tudi jaz grem jutri v Monfalcone, Udine, Gorico....Pa tudi jaz sporočim kako bo uspelo.

Trgovina PP pa je na Celovški pri Tivoliju. http://www.mami.si/si/maloprodaja-d37.shtml
Ne moreš falit. Edino bolje je, da prideš iz smeri Šiška Center. In potem malo pred Tivolijem kjer so tiste hiške z lokali in trgovinami, kar gor na pločnik zapelješ direkt pred trgovino...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: PER PEREGO
22.1.2008 21:10:22   
*Mojca*
Super, hvala za informacijo. Se bom en dan zapeljala tja. Ti pa sporoči kako kaj v italiji, ker jaz vsaj še 1 mesec ne bom šla..

_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: PER PEREGO
22.1.2008 23:29:10   
Anonimen
Mojca jaz sem ga kupila na spletni strani mami.si. Prej sem se dogovorila za probo in gospod mi je ful pomagal, tako sva našla pravi položaj v prtljažniku (sem jaz že skoraj obupala ker ni in ni šlo). Gospod je zelo prijazen. Imajo pa velikokrat kakšne akcije. Jaz sem ga kupila lani februarja in sem dobila za ceno vozička (men se zdi da je bil okoli 470 eur) še lupinico Primo viaggi SIP. Sicer je bila barva prejšnje sezone meni pa je to ravno ustrezalo, saj mi lanske barve niso bile všeč. Pa dobro je ker imaš garancijo v SLO.
Navetto sem kupila rabljeno, saj jo res rabiš le dobre štiri mesece (vsaj jaz sem jo) in res je praktično, ko samo prestavljaš na klik. Jaz sem odstranila športni del in celo poletje samo menjavala košaro in lupinico, to je ful praktično za po kakih trgovinah hodit, da otročka ne premikaš skoz.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: PER PEREGO
23.1.2008 8:19:13   
Ketrin
Dobro jutro!
Seveda bom sporočila, upam da bo uspešen dan za šoping....Vreme nam je že namenjeno user posted image user posted image

Če katero zanima pa pošiljam še link od PP http://www.pegperego.it/page.php?sid=efb062d80f6c9777634a790b1a30ddeb&pageid=INTRO001

in PP skate.... http://it.skate-pegperego.com/

Lep sončen dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?