|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POHVALA jeseniški porodnišnici
24.11.2005 15:40:32   
Anonimen
Konec oktrobra sem rodila na Jesenicah.  Med odločitvijo Kranj ali jesenice so zmagale jesenice zaradi možnosti EA. No, res sem nazadnje rodila brez EA, ker je anastezistka (ponoči je tam le ena) imela nujno operacijo, vendrar pa so me v prihodnjih dneh, ki sem jih preživela v tamkajšnji porodnišnici res crkljali in se z mano trudili z mojih (takrat še) neuspešnim dojenjem. Ker je hčerkica zbolela, sva nekaj dni preživeli tudi na jeseniški pediatriji, kjer so se nama tudi non-stop posvečali. Spet smo se trudili z dojenjem in če mi ne bi sestre pomagale, bi verjetno že zdavnaj vrgla puško v koruzo. Še enkrat, pohvala (skoraj) vsem sestram in zdravnicam!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
24.11.2005 16:34:12   
tascha
Pohvali se pridružujem tudi jaz. user posted image Na jesenicah sem z EA rodila 1. aprila in moram rečt, da so bili vsi od babic, sester, zdravnikov zelo prijazni in pripravljeni pomagati.user posted image Najprej sem izbirala med Lj in Jesenicami in sem se zaradi EA odločila za Jesenice in morm rečt, da mi ni žal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
7.12.2005 19:05:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem bila zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
12.12.2005 17:47:51   
arielca
Tudi jaz jih lahko samo pohvalim!!!! Še posebej vse v porodni sobi na čelu z babico Špelo user posted image . Se mi zdi, da še vedno znajo gojiti pristen človeški odnos in da ti ne dajejo občutka, da si nesposobna mamica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
17.12.2005 16:09:08   
soncek&luna
tudi jaz sem bila zadovoljna z Jesenisko porodnisnico, ceprav mi EA ni prijela user posted image .. v porodni sobi sta bili babici Spela in Eva zakon... imela sem pac obe, ker sem rojevala ravno med menjavo dezurstva user posted image .... tudi zdravnik, ki je ves cas bil prisoten je bil zakon, ceprav sem zal pozabila njegovo ime user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
8.1.2006 20:34:26   
Anonimen
se pridružujem pohvalam čeprov sem tm rodila že pred letom in pol, grem pa maja šeenkrat :) upam da bo anestezist prost :)

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
10.1.2006 4:43:15   
Galja
Jaz sem rodila tik pred novim letom z EA, a na žalost ni vplivala na bolečino pri popadkih; je pa pomagala na koncu, ko je bilo treba šivat.  V porodni  sobi se je z mano in z možem trudila babica Špela, ki je zares zelo prijazna in naju je usmerjala in bodrila. Na koncu je priskočil na pomoč še dr. Bernik in user posted image je privekal v nov svet.

Oba z možem sva bila z babico in doktorjem zelo zadovoljna - hvala obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Druga pesem pa so nekatere sestre - sta se našli dve težački, ki sta igrali nekakšni šefici in sta bili verjetno jezni, ker je bilo treba delat čez praznike. 

< Sporočilo je popravil Galja -- 10.1.2006 4:44:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
13.1.2006 12:10:47   
Anonimen
Jz pa bi v jeseniški porodnišnici zares pohvalila  babico, na žalost se ne spomnim imena (svetli kratki lasje, očala) in dr. Bernika, ki mi je pri porodu (iztisu) pomagal z dvigovanjem glave in z dihanjem. Brez njega bi verjetno morali porod končati z vakumom (rodila sem z EA). Obema, babici, ki me je vzpodbujala in dr. Berniku sem zares hvaležna.

Zelo prijazna in ustrežljiva je bila ga. (sestra?) Breda, ki mi je edina prisluhnila ob moji težavi z bolečimi in vdrtimi bradavicami ter dojenjem. Našli bi se še kaki dve sestri, ki sta bili bolj pripravljeni prisluhniti in tudi pomagati.

Ostalim sestram pa malo zamerim, da porodnic niti ne vprašajo kako se počutijo, ali rabijo kako pomoč, nasvet...Če pa si katero karkoli vprašal, pa so tako naveličano ali celo z visokim tonom odgovorile, nekatere so bile celo nesramne, da me je bilo kar groza kateri karkoli reči ali prositi.

Lahko bi imele malo več posluha za porodnice, sploh za tiste, ki so (smo) prvič mamice. Tudi kakšna vzpodbudna beseda mladim mamicam ne bi bila odveč.

Kar pa se tiče materiala za nego otroka; Zmanjkuje jim plenic, povijalnih plenic, včasih zmanjkajo celo majčke. Plenic za enkratno uporabo dobiš samo določeno število in glede na to, da je v sobi več porodnic, le teh hitro zmanjka. Če pa prosiš zanje pa te vprašajo: Ja, kolikokrat ste ga pa že previla? Po drugi strani pa, ko zjutraj otroka previje sestra in če je slučajno zelo polulan/pokakan reče: Joj, ta vaš otrok je bil pa zelo pokakan...HALOOOOO?!?!
Ko izgovor, da jim vsega zmanjkuje pa je "gneča v porodnišnici".

Tista, ki bo šla rodit na Jes. ji priporočam, da nekaj materiala (plenice, povijalne..) prinese kar  s sabo, za vsak slučaj.



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
14.1.2006 13:52:42   
irenn75
Odgovarjam na besede gospe, ki se je podpisala pod anonimen- očitno zato ker ne upa povedat niti svojega nick name-a. Pa saj ni važno, tisti, ki te na tem forumu spozna te tako ali tako spozna. Rodila sem konec decembra na Jesenicah in nimam pripomb! Kar se tiče poroda 1a, kar se tiče oddelka pa tudi. Res je da včasih kakšne stvari zmanjka, pa saj se to povsod zgodi. Se pa reče, če znaš pravilno reči - dobiš. Res je pa tudi, da kakšne novopečene mamice mislijo da je treba otroka preobleč in previt vsako uro...ja potem pa ni čudno da ti zamanjka plenic itd.
Ni panike in ni potrebe da bi sedaj s seboj nosili komplet obleko za otroka za 4 dni.
Vsekakor pa kdor oz.katera se bo odločila za Jesenice - mislim da so čisto na Nivoju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
14.1.2006 14:38:33   
Anonimen
Nikoli ne bi rodila na Jesenicah, ker je zrak tako katastrofalen...

(odgovor članu irenn75)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
14.1.2006 22:03:01   
stuhica
In ti anoninmna zakaj pa je zrak tako katastrofalen! Nisem z jesenic ampak vseeno tud tam se da živet morda bolje kot kje drugje!

Sama sicer rodila še nisem imela sem 2x IMN in  sem bila nad dr. Bernikom in dr. Tratnikom izredno zadovoljna! Ena blon sestra in glavna sestra Sonja sta res zakon,  je pa ena mal bl močna k ji je pa res čist vse odveč!

Pa sej to je zmeri tko da se vedno kje najde kakšen čudak ampak načeloma sem bila zelo zadovoljna z doktor Bernikom ki je tudi moj izbrani G!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
16.1.2006 13:19:41   
irenn75
Draga ANONIMEN, zdej pa že žališ vse Jeseničane s svojo ugotovitvijo o katastrofalnem zraku???Najbrž si iz LJ - tam imate vse naj naj. Jeseniški zrak je pa že več kot 10 let čist o.k.Samo toliko za osvežitev spomina, najbrž si bila nazadnje tukaj gor pred 20 leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
17.1.2006 16:53:54   
Anonimen
Draga irenn75! Se ti zdi smiselno prerekati se o tem in onem, o anonimnosti in onesnaženem zraku?! Draga moja, v informacijo, tale tema tukaj je odprta za mnenja o jeseniški porodnišnici, ne glede na to, ali je tam slab zrak ali ni, ali svoja mnenja izražajo anonimni uporabniki ali ne....nimaš pa pravice vnaprej obsojati ljudi in jih označevati za strahopetce in ljubljančane. Brzdaj se!

Caffee- tudi anonimna kdaj in kdaj...

(odgovor članu irenn75)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
14.2.2006 21:23:26   
Anonimen
pozdravljene!

Naj takoj povem da ni moj namen nikogar strašit in da proti Jesenicam nimam nič.
Mislim pa da je prav da se sliši obe plati.
Tole se je zgodilo prijateljici, jaz svojo/ega  user posted image še pričakujem.
Torej mlada ženska na sredi dvajsetih je imela pač gin na Jesenicah in se je odločila tudi za porod tam. Nekaj tednov pred PDP-jem je njen gin zbolel in so jo dali k enmu drugemu starejšemu (ne vem točno imena Tratnjek ali nekaj takega) Ta vrli gospod na UZ ni 'opazil' da je user posted image v medenični vstavi. Kot rezultat so porod vodili kot glavični in jim je nekako šele po mnogih urah vžgalo da je morda pa nekaj narobe. Seveda je bilo za CR že zdavnaj prepozno. Na srečo user posted image ni bil v prehudi stiski in je bilo vse kar ok. Edino mamici so s tem pridelali več kot 30 šivov in ji učinkovito zagrenili prve tedne z user posted image . Naj Irenn piše karkoli dejstvo je da če že pride do zapletov 100000000000000000000x raje rodim v LJ kjer se jim medenična vstava ne zdi nekaj posebnega in imajo na leto več kot 800 porodov pa še nujna pomoč je blizu.

V Kranjski porod pa so eno spet drugo znanko pustili da se je mučila ure in ure čeprav ji je že njena gin napovedala CR zaradi ozke medenice. Na koncu bi oba z user posted image skoraj umrla. Ko je bilo konec ji otročka niso niti pokazali ampak so user posted image odpeljali stran na oddelek, njo pa v rešilca in na Jesenice, kjer so začuda dojeli da punci le manjka krvi in so jo po transfuziji končno spustili nazaj, da je vsaj otroka videla. Ni mi jasno kako se lahko zgodi kaj takega!

Itak je pa tako da če je karkoli res kritičnega te naložijo v rešilca in peljejo oba v Lj zakaj bi torej človek zgubljal dragocene ali celo odločilne minute?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
15.2.2006 9:16:21   
Anonimen
no, to bi blo zanimiv napisat v tisto rubriko o dr.T., ne boš verjela, kolko zagovornic ima tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
18.2.2006 17:53:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nikoli ne bi rodila na Jesenicah, ker je zrak tako katastrofalen...


Ti pa že dolgo nisi odprla nobenega resnega časopisa, očitno ti je le Lady in ostala tračarija pri srcu. Jesenice imajo ENEGA IZMED NAJČISTEJŠIH zrakov v Sloveniji, saj odkar je šla pred več kot 15 leti k user posted image  fabrika (železarna Jesenice), ni v okolici nobene industrije!!!!DALEEEEEČ NAOKOLI!!!!

Čist tolk v vednost!

Še dobro da si se skrila za anomnostjo, da ne bomo vsi vedeli kako plehka si!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
18.2.2006 17:58:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Itak je pa tako da če je karkoli res kritičnega te naložijo v rešilca in peljejo oba v Lj zakaj bi torej človek zgubljal dragocene ali celo odločilne minute?



A v Lj se ti pa to ne more zgoditi ali kaj? Jaz na tvojem mestu ne bi bila tako zelo prepričana, povem ti pa iz prve roke, ker sem delala tam...poznam razmere, ampak tako kot si ti začela svoj post "Ne bi rada strašilla..."Tako da v vsaki bolnici, v vsaki strroki, je že šlo kdaj kaj narobe, da pa za to obtožiš celo bolnicouser posted image  
Vsekakor je v bolnici Jesenice tudi zelo strokovni in prijazno osebje.Pa čeprav sem sama na dan poroda naletela na eno, k se ji ni dalo čisto nič, prijaznost pa ji je bila španska vas. Pa en bom zdej pljuvala po vseh!
Glede takih in drugačnih zgodbic v stilu"moji znanki se je pa zgodilo...", "...ena moja kolegica je pa...", "prijateljica ki je rodila v ...bolnišnici..." je popolnoma nerealno.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
18.2.2006 21:01:26   
urbancek
Vsaka čast Jeseniški porodnišnici. Tam sem rodila 4x. Enkrat celo v medenični vstavi, pa je bilo vse ok. Imela sem samo 4 šive. Odvisno je tudi od  mamic, ki gredo rodit. Nekatere so scrkljane do konca in takim pač nobena porodnišnica ni všeč, povsod pa se dogajajo napake, s to razliko, da napake storjene na Jesenicah zelo poudarjajo, ker so jo pred časom zelo želeli zapreti, pa jih k sreči to ni uspelo. Zdravniški kader je na nivoju, nekateri imajo pač včasih slab dan, kot ga imamo vsi.

Prav glede dr. Tratnika pa bi rada poudarila, da čeprav ni ravno gostobeseden, je pa diagnostik, da je malo takih. Pri tretjem ne vem kako bi se izteklo, če ne bi bilo njega, ker je otroček imel probleme v sedmem mesecu z utripom in sem k njemu hodila na dva dni na UZ, na sam Božič sem imela kontrolo, ker je vedel, da me skrbi, kako je z utripom. Tako mi je polepšal dan, ker se je stanje umirilo, tako pa bi me čez vse praznike skrbelo. 

Tudi o babicah vse najboljše. Na Jesenicah ti dajo vedeti, da si človek, ki je potreben podpore in ne le oseba na tekočem traku rojevanja, kot je to v Ljubljani, ko se sočasno predira tudi po 10 porodnic, pa uživaj če lahko. Na Jesenicah pa se mi je zgodilo samo enkrat, da sem rojevala s še eno sotrpinko, drugače pa sem bila vedno lepo sama v družbi soproga, babice in zdravnika.

Glede materiala pa se v tistem času, ko sem bila jaz v porodnišnici ni niti enkrat zgodilo, da bi kaj zmanjkalo. Če je v sobi kaj zmanjkalo, je bilo samo sestri potrebno reči, pa so ti vedno prinesli. Se pa strinjam, da so nekatere sestre zelo našpičene in rade solijo pamet, pomagajo pa ne. K sreči niso vse take. Jaz osebno sem imela z njimi samo dobre izkušnje (ali pa sem mogoče le nekompliciran tip, ki je hitro zadovoljen), sem pa že slišala razne pripombe na njihov račun.

O zraku pa nimam pojma zakaj naj bi bil tako katastrofalen. Kot so že predhodnice izjavile, da imamo, odkar so zaprli Železarno, precej boljši zrak kot pa kje drugje (Kranj ali Ljubljana).
V Ljubljano se mi še po nakupih ne ljubi, kaj šele, da bi šla tja rodit - glede zraka, če pa bi bilo potrebno zaradi drugih - zdravstvenih težav, v tem primeru pa pač ni izbire.

Kot naslednje pa mi povejte v kateri porodnišnici dobite EA brezplačno. Kar pojdite rodit drugam, pa boste prav pošteno plačale in verjemite mi, da ni poceni, vsaj po tistih podatkih, ki jih imam jaz.

Hrana - na izbiro imaš tri menije, ki si jih sam izbereš, pa tudi okusno je, če seveda nisi preveč izbirčen, v tem primeru pa kosilo od doma, če kateri kaj ni všeč. Količine so tudi dovolj velike. Edino kar sem pogrešala, je bila popoldanska malica, ki pa je bolj švoh (vsaj jaz sem bila lačna. Tako da je priporočljivo imeti s seboj kak prigrizek (piškoti, prepečenec).

Skratka vse pohvale za Jeseniško porodnišnico.

_____________________________

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
24.2.2006 21:56:42   
TaRe*
Joj,tale naša porodnišnica je pa vedno na tapeti.
Če ne to kak naš G.
Tudi sama sem dvakrat rodila na Jesenicah,pa bi še petkrat,če bi bilo treba.Prav vsi,od zdravnikov,pa do sester ,so zelo prijazni in človeški.Kot pa je že ena rekla,je odnos verjetno odvisen tudi od pacientk.
Moram rečt,da sem se jaz z vsemi zelo razumela,dobila sem,kar se hotela brez problema.Zato vse pohvale in le tako naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tisti zgodbici pa kaj težko verjamem,oz. ji sploh ne.
Na vsakem pregledu(uz),vpišejo v izvid tudi kakšna je vstava.Omenjeni zdravnik je tudi moj osebni,zato vem,kako pri njem to poteka.Ne verjamem,da je pa tokrat tako pomembno stvar spregledal,ker je to nemogoče.Ne bi rekla,da se zmoti,al ma lulčka,al ga nima,ampak kje ma glavo,kje pa rit,je pa mal težko zamenjat,se ti ne zdi?

Kukr kol ,če kermu ne paše na Jesenicah,al zarad lufta,al pa zarad dohtarjev,nej gre pa v Ljubljano,al pa kam drgam.user posted image

_____________________________

............ja,takle mamo..;)


(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
28.2.2006 19:00:58   
Anonimen
Tkole bom napisala.

Tiste k želite it na Jesenice, imate vso pravico in vam iskreno želim vse naj naj.

Prosm pa da ne obtožujete da je to kar sem napisala izmišljotina. Pač to se ni zgodilo meni, ne vem pa zakaj bi jaz poskušala 'očrniti' jesenisko porodnišnico, od tega nimam prav nič. Vem samo da se je kolegica matrala več ur, po tem ko so jo kar naprej pošiljali nazaj domov - PDP so kiksnili vsaj za 1 teden (po tem so sprožili porod): upati pa je da, vsaj upam, če prej predvidijo da se lahko strgaš toliko da rabiš čez 30 šivov bi že prej kaj poskušali ukreniti. Niso ne obrata probal ne nič. Vodili so porod kot glavični, kar pomeni da zdravnika NI bilo zraven dokler niso ugotovili da je nekaj narobe. Tudi uz zgleda ni vsemogočen.

Tudi tega da imajo v Lj največ porodov in so najbolj usposobljeni če gre kaj narobe ne morete zanikat (vse kritične in težke primere pripeljejo tja, ni res?). Je sicer lepo če je manj gužve in če se v porodnišnici res posvetijo vsaki, kar je možno le v manjših, ampak da bi zato tvegala slabšo oskrbe mene ali otroka pa nikakor.

Najlažje in najbolje je če je porod čimbolj normalen, nekatere majo pač srečo duge pa malo manj.

Ne bom rekla da ni v vsaki bolnišnici koga, ki ni najboljši za svoj poklic in take ki so krasni, tako pač je.
Vsem, ki še čakate na dan D pa želim kar najboljšo oskrbo in osebje kjerkoli se že boste odločile roditi.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
28.2.2006 21:47:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

je njen gin zbolel in so jo dali k enmu drugemu starejšemu (ne vem točno imena Tratnjek ali nekaj takega)


....pomojem je zgolj ugibanje priimka, saj vemo, da je na jeseniški ginekologiji več ginekologov. Poleg tega hodijo na gin. oddelek dežurat tudi ginekologi iz drugih bolnišnic. Mene je že 2x pregledal gin. iz Grosupelj (starejši gospod) in 1x neka ginekologinja iz Lj....tko, da....




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
28.2.2006 22:00:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vem samo da se je kolegica matrala več ur, po tem ko so jo kar naprej pošiljali nazaj domov - PDP so kiksnili vsaj za 1 teden (po tem so sprožili porod): upati pa je da, vsaj upam, če prej predvidijo da se lahko strgaš toliko da rabiš čez 30 šivov bi že prej kaj poskušali ukreniti. Niso ne obrata probal ne nič. Vodili so porod kot glavični, kar pomeni da zdravnika NI bilo zraven dokler niso ugotovili da je nekaj narobe. Tudi uz zgleda ni vsemogočen.


1. Kot vemo PDP izračunajo glede na zadnjo menstruacijo. Če je ta redno na 28 dni ni težko izračunat točnega PDP-ja...Če pa je menstruacija neredna (20, 28, 32...dni) pa je težko določit ZELO TOČEN PDP. Meni so se po tvoji logiki "zmotili" za cela 2 tedna!
2. 30 šivov?! Moja znanka je tudi rodila (prav tako na Jesenicah) z medenično vstavo, ne samo to - deklica je šla ven v položaju "špage" z eno nogico naprej, z drugo nazaj in s popkovino ovito okoli druge (zadnje) nogice. Pa 9 prstov je bila že odprta, da niti niso imeli časa delat CR. Imela pa je 5 šivov.
30 šivov se mi zdi pretiravanje tvoje kolegice.
Jz osebno imam en notranji in en zunanji šiv (glavična). Brazgotina sega do pregiba med stegnom in ritnico. Res mi ni jasno...pri 30 šivih ima brazgotine po obeh nogah do kolen?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
28.2.2006 22:10:44   
Anonimen
Eh..jaaa....pa dejmo se nehat prerekat o zraku, o znankah in neznankah, šivih...

Sem SODIJO zgolj mnenja tistih, ki so tam rodile. Tudi jz sem rodila (prvič) v jeseniški porodnišnici. Kar se poroda tiče, sem zelo zadovoljna, babica super (ena svetla z očali). Vse pohvale tudi dr.Berniku. Je moj ginekolog in zares super porodničar. Hrana fenomenalno super dobra. Sestre na oddelku - kakor katera. Odvisno od dneva. Material - tudi vsega manjkalo (res ni odveč, če imaš kako pleničko ali majčko za rezervo).
Za prvič sem kar zadovoljna. In tudi naslednjič se bom odločila za porod na jesenicah, pa tud če je bil včasih zrak tam onesnažen user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: POHVALA jeseniški porodnišnici
7.3.2006 21:40:43   
Pupica
Sem SODIJO zgolj mnenja tistih, ki so tam rodile.


Se strinjam!
Brez veze je govort, kaj meni znanka o tem...glede zraka pa NO comment. sicer pa pred letom in pol, ko sem jaz rodila ni manjkalo ničesar. Punce so povedale, naj nesem s sabo hlačke za 1 x uporabo, to je pa tut vse. Vložkov dovolj, spalnih srajčk, brisač,....edinole mene je motilo, ker mi niso postelje nasl.dan preoblekle, ker sem krvavela le 3-4 ure po porodu, tako da je bilo malo od krvi. Potem sem nehala krvaveti, oz. po par kapljic na dan. In ko pridejo obiski je to res nerodna zadeva...za moje pojme...

Glede PDP pa tut No Comment...moji kolegici so se tut "kao"zmotili kar precej, jaz k jo dobro poznam pa vem, da pojma ni mela kdaj je mela nazadnje Muser posted image Žal! In pol so dohtarji krivi a ne?Ja itak!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?