|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parni valjak
8.2.2005 0:39:06   
ksenija.
Pravkar sem se vrnila iz koncerta Parnega valjka, ki je bil v sosednji - Lancovi vasi. Bilo je super - gužva in prava žurka. Samo jaz nisem bila preveč razpoložena, ker sem Zalo prvič pustila samo. Sedaj ko sem se vrnila in sem videla da mirno spi, sem tudi jaz mirna.

Na žurki sem pogrešala samo malo več mask. Kaj se res ne znamo več maskirati??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Parni valjak
8.2.2005 0:42:13   
Annny
Parni valjak- super:love:
Pa nič slabe vesti in skrbi- tudi mamice se moramo kdaj pa kdaj malo razvajati:rozica:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Parni valjak
8.2.2005 8:46:55   
jaz99
Ja tudime se moramo malo relaksirati. No in daned bo dan ,ki je namenjen moji relaksaciji. Grem v maškare ,čeprav ne za dolgo ker mojo ljubico še dojim.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Parni valjak
8.2.2005 9:18:00   
Teni_
Joj, jaz bi jih tudi šla poslušat. Samo bi morala it sama, ker moj samo z očmi zavija, ko si jaz pojem kaj od njih.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Parni valjak
8.2.2005 9:39:56   
willma
:bravo::bravo::bravo:
mojcaH....nič sama!!!!
Greva skupaj!!!!!!
Mojemu tudi niso med naj izbranimi,
jaz pa :love: na Parni valjak;)

lp
willma:sloncek:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Parni valjak
8.2.2005 9:45:49   
TARA in MAJ
parni valjak:love::love::love:full so mi všeč,upam
,da si se zabavala sm ti kr mal folž:)-
LEP PUSTNI TOREK VSEM RR.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::kuza::miska::miska::metulj::metulj:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Parni valjak
8.2.2005 15:56:18   
kimi
Ksenija ja res se več ne znamo...Danes sem na cesti videla le 5 maškar in še nobena ni pozvonila. Le kje so stari časi:zmeden:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Parni valjak
8.2.2005 17:43:11   
Pi-kica 1
No, tudi jaz sem nora na Parni valjak. Bi se lahko drugič RR-jevke zmenle in šle skupaj.

LP

Pi-kica

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Parni valjak
8.2.2005 20:45:44   
ksenija.
Ja Pi-kica res, samo vprašanje kdaj bodo spet v Sloveniji, oziroma kje v bližini. Mogoče spet naslednje leto za pusta, ko imajo v Lancovi vasi vedno kakšen koncert. Sedaj že kar kakšnih 6 let, pa je vedno ful zanimivo!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?