Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ko sem šla z njim na igrišče je tudi meni samo podiral, kar sem zgradila. Zdaj me pa zanima, kako se igrajo vaši 2 letniki? Gradijo ceste? Gradove? Naš samo nalaga pesek v posodo in najraje podira kupčke. Na žalost.

.
..V bistvu vedo, da se to naj ne bi počelo, ker je tisti , ki sestavi zadevo zaradi tega slabe volje, vendar jih vse to zelo privlači...Pri nas vedno znova poudarjamo da naj pač podirajo stvari, ki jih samo naredijo, sestavijo...izdelke drugih pa naj pustijo pri miru...Pri nekaterih zaleže prej, pri drugih kasneje...Če jim delaš potičke in gradove, se jih nikoli ne naveličajo podirati...prav z užitkom čofnejo nanje..
Pa jst sm še ena, ki me morate prijavit! Kako moja lumpa z največjim užitkom čofne po vsaki potički/rački/medveku/karkoli kar zgradim... Niti ne more počakat, da bi jih več nardila, da bi jih pol vse naenkrat podrla... nene, naše potičke imajo rok trajanja največ 1 sekundo
. Haloooo! Moj sin se še ne dolgo nazaj niti slučajno ni hotel igrat v peskovniku, skratka mu ni bilo do ničesar preveč statičnega, ampak je bilo aktualno samo letanje sem in tja, itd. Jaz sem prov vesela, da se sedaj rad igra v peskovniku, pa tudi če samo polni in prazni lamberček, no tudi kakšno cesto nariše, o kakšnih gradovih, kot jih vidim v slikanicah, pa najbrž še dolgo ne bo sledi. Če otrok podira umetnije drugih, verjamem, da se jezijo, zato je morda najbolje, da počne kaj takšnega, kar njemu paše. Nisem pa še zasledila priročnika o igri v peskovniku