Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:03:18
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jaz jo ponavadi naredim tako, da nejprej spečem testo do polovice, potem jo naložim, ohladim, ter dam v hladilnik in naslednji dan le še do konca spečem. Če pa je ne rabiš takoj jutri to lahko daš tudi v skrinjo in jo potem odtajaš kadar jo rabiš in spečeš do kraja.
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tako večkrat naredim. pizzo pa pokrijem še s folijo, da se testo v hladilniku ne posuši.
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:09:03
|
|
|
|
Ekaz
|
Pa namažete testo kaj s kečapom ali paradižnikovim zosom? Zanima me, kako reagira kečap na testu, če nekaj časa stoji. Kaj pa pica iz picopeka?
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 27.10.2009 8:15:00
|
|
|
|
kalbo
|
Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko otroku ponudimo breskve in nekt...Breskve in nektarine imajo v sebi veliko hranilnih snovi, zato so zelo zdrava hrana za otroke. Pri kateri starosti pa la...
Domača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?