|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?
21.10.2009 11:58:02   
Ekaz
Danes bi naredila pico. Na testo položila vse sestavine in do jutri popoldne shranila v hladilniku. Spekla bi jutri. Je možno in dobro?
Ima še kdo kakšen recept za super dobro pico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?
21.10.2009 12:03:18   
*pepelka*
Jaz jo ponavadi naredim tako, da nejprej spečem testo do polovice, potem jo naložim, ohladim, ter dam v hladilnik in naslednji dan le še do konca spečem. Če pa je ne rabiš takoj jutri to lahko daš tudi v skrinjo in jo potem odtajaš kadar jo rabiš in spečeš do kraja. 

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?
21.10.2009 12:04:13   
Anonimen
jaz tako večkrat naredim. pizzo pa pokrijem še s folijo, da se testo v hladilniku ne posuši.

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?
21.10.2009 12:09:03   
Ekaz
Pa namažete testo kaj s kečapom ali paradižnikovim zosom? Zanima me, kako reagira kečap na testu, če nekaj časa stoji.
Kaj pa pica iz picopeka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?
27.10.2009 8:15:00   
kalbo
Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?
27.10.2009 11:12:19   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.


user posted image user posted image user posted image

moj mož je pri nas doma picopek. Včasih rata kaka pica več, pa jo ali damo v hladilnik, ali v skrinjo. Nič ni narobe!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku ponudimo breskve in nekt...
Breskve in nektarine imajo v sebi veliko hranilnih snovi, zato so zelo zdrava hrana za otroke. Pri kateri starosti pa la...
Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...




Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?