|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pika Nogavička - kitke
15.2.2012 14:38:56   
švrki
... kitke Pike Nogavičke iz hčerinih naravnih las, ki segajo nekaj čez rame? Ne mara lasulje, bom spletla kitke in sem mislila uporabiti bakreno žico, da bi ji kitki stali vodoravno, pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem, kako pritrditi žico, obstaja kakšen dober trik oz. nasvet, da zadeva dobro služi namenu?
Hvala!  

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.2.2012 20:10:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.2.2012 14:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu švrki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako narediti ...
15.2.2012 16:06:00   
švrki
Ja, zelo dobro funkcionira in super izgleda!

Sem bila več let zapovrstjo (še do nedavnega) taka Pika Nogavička. SIcer ne vem, če je bila žica bakrena, bila je bolj konkretna - kakšna 2 mm debeline. Jo lepo zviješ, da dobiš obliko glave, in potem pač okoli vsake strani spleteš kitko. Fino je, če konce še malo zaščitiš, da ne pride do kakšne nesreče, saj so v taki izvedbo to že skoraj rogovi. Oz. je fino, da jih malo gor privihaš. Čeprav nima prav ekstra dolgih las, tako da s tem verjetno ne boste imeli težav.
[/quote]

Gromska, a to potem izgleda kot "rajf"???  Jaz sem mislila, da gre žička samo v kitke, pa da jo je potrebno v začetku, na tilniku, nekako okrog zavit. Ta žica se potem verjetno vidi al kako?   

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako narediti ...
15.2.2012 16:21:52   
Anonimen
A misliš, da nebi bilo dovolj samo kitke brez žičke. Pa da jih ji narediš bolj trde na vsaki strani glave ... pač malo višje in ne čisto pri ušesu?

(odgovor članu švrki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako narediti ...
15.2.2012 16:25:34   
švrki
Mala hoče vodoravne, kot na slikah, po možnosti, da se še malo gor privihajo user posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako narediti ...
15.2.2012 16:45:56   
Anonimen
Pol imaš pa "problem" user posted image Bo pomoje potem kar ta varianta od Gromske fajn. Samo jaz bi se jo bala s to žico v vrtec/šolo pustit.

(odgovor članu švrki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako narediti ...
15.2.2012 16:55:52   
LittleSun
Jaz sem si jih naredila naredila. uporabila sem malo bolj debelo, s plastiko oblečeno žico, ki sem jo dala na pol in potem odzadaj na glavi narazen, na straneh pa sem jo skupaj zasukala da sem dobila tanke stranice na katere sem potem spletla kitki, upam da razumeš kako user posted image žica ni mogla nikogar poškodovati je pa res, da se vsake toliko koga žoknila, imam pa lase po polovice hrbta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
15.2.2012 19:26:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu švrki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako narediti ...
15.2.2012 19:47:45   
pelin
Ja tale varianta od Gromske je kar posrečena in sem jo tudi sama že parkrat uporabila...samo je pa po svoje res kar nevarna, ker ti žička spodaj rada pogleda ven in je vse skupaj res kar nevarno, da koga ne zbodeš...tako da za v kakšno gnečo otrok, ki se rine ali raja , je jaz raje ne bi imela...Sem pa enkrat pri deklici videla kako se je mamica znašla...hecno ampak deklica je imela nekako laske do sredine hrbta in mamica ji v bistvu sploh ni naredila kitk, temveč ji je naredila dva čopka, na katere je dala več gumic v razmaku pribljižno deset cm..vmes je dala med lase v vsak razmak vatirano palčko (baby palčke)in čopki so ji fino stali vodoravno...upam, da me razumeš, kaj sem hotela povedati...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?