|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počutim se izdano
2.3.2006 8:21:48   
Anonimen
Pozdravljeni,

imam en problem, ki mi že mesec dni ne pusti spati in mi žre živce.
Po naključju sem pred mesecem dni ugotovila, da hodi moj mož z eno žensko na kavo. Najprej sem pop.........ker mi ni tega takoj povedal. Jaz namreč njemu vse povem in enako pričakujem od njega. Pa mi je rekel, da se mu ni zdelo pomembno, da bi mi povedal, ker to nič ne pomeni. Malo sem se umirila, dokler nisem zvedela, da ima njeno gsm številko. Ko sem ga vprašala, če ga kliče, je rekel:" Kliče, kje pa , kaj govoriš?"
Potem sem naredila nekaj, za kar sem bila vedno prepričana, da ne bom nikoli. Pogledala sem v njegov mobitel in videla njeno številko in zadnji klic je bil njen. Seveda sem znorela, ker se mi je zlagal.
Pa mi je rekel(prav po moško), da mi ni povedal, da me ne bi vznemirjal po nepotrebnem, ker njemu nič ne pomeni.
Torej, sem rekla, če mu to tako nič ne pomeni, lahko preneha. To pa ne. Je rekel, da tudi če mu jaz prepovem, ne bo nehal hodit z njo na kavo.
Iz tega sklepam, da ni ravno tako nepomembna ta ženska. Kaj vi mislite?
Naj povem, da sva poročena 14 let, imava sina, pred letom in pol smo se preselili v novo hišo.
Njegova prijateljica je deset let mlajša od mene in samska. Vse ve o njej, vsako malenkost od sorodnikov do registrske številke avta, ki si jo je po njegovem, po naključju zapomnil.

Da me ne boste kar napadli, ker tega res ne rabim v tem trenutku, trpim že dovolj.
Rada bi vam samo povedala moje mnenje in vi mi povejte, če sem utrgana oziroma kaj mislite.
Iti na kavo sploh ni sporno. Jaz mislim, da če greš z nekom samo na kavo, ne rabiš si izmenjavat tel. številk, če se srečaš greš, če ne pač ne, če ti ta oseba nič ne pomeni in je samo sodelavka. Mislim, da je to samo uvod v nekaj večjega, če želiš nekoga bolje spoznat. Ker ne morem verjet, da greš vsak dan na kavo z eno in isto osebo, prej se zmeniš, torej to je zame zmenek. Ker ni to, da človeka srečaš po nakjlučju. Torej zakaj bi hodil na kavo vedno z isto osebo, če nimaš nekih drugih namenov in ne misliš imet nič s to osebo, sploh pa če veš, kako zaradi tega tvoj partner trpi.
Jaz vem, da ne bi razmišljala, brez pomislit bi izbrala moža in rešila svoj zakon, sploh pa če ti ta tretja oseba ne pomeni prav nič, kot pravi moj mož.
Najbolj pa me moti, da mi ni povedal na začetku in da mi je lagal, ker po mojem, če nič ni, ni za kaj lagati.
Prosim vas za vaše mnenje in izkušnje, pomagajte mi razumeti, predvsem moški, povejte kaj mislite, ne me kar napast.
Hvala vam za vse odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:27:13   
MarijaPo
Po moje bo odkrit pogovor najboljse zdravilo za zadevo. Nikar ne zacni z ocitki in obtozbami, pac pa mu povej kako se pocutis in kako zadevo dojemas. Predvsem se pogovorita o zaupanju med vama (jaz mu namrec po tem, kar si napisala ne bi ravno zaupala, tudi ce ti bo rekel, da je vse v najlepsem redu).

Razlozi mu, da te je strah, da bo nekega dne prisel z drugo zgodbo (bolj realno in v skladu z dogodki, ki si jih opisala) in da morata ta strah nekako resit.

Veliko srece!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:32:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz namreč njemu vse povem in enako pričakujem od njega.

Da me ne boste kar napadli, ker tega res ne rabim v tem trenutku, trpim že dovolj.

Prosim vas za vaše mnenje in izkušnje, pomagajte mi razumeti, predvsem moški, povejte kaj mislite, ne me kar napast.



Ce imas tak odnos do njega, kot si napisala v prvem stavku.. ki ga citiram..  potem razumem, da hodi z drugimi na kavo.. in se kam mogoce..  (Ce tega ne razumes, lahko kasneje razlozim..)

Drugi stavek... "Razocaranja je potrebno upepeljevati, ne pa jih balzamirati" (ne spomnim se avtorja.. skoda)

Kaj mislim.. da je vse tako, kot mora biti.. ker kako bos drugace spremenila svoje cudne poglede.. kot tako, da se ti zrusi delcek sveta? Srecna bodi, da se ti rusi samo delcek.. lahko bi se zrusilo se kaj vec..

Napadal te pa namerno ne bom, obljubim... ampak napisal bom pa tako kot mislim.. in oprosti, ce bo kaj takega kar te bo prizadelo.. Se mi zdi da je to pri taki temi in co jo jaz komentiram.. skoraj neizogibno.. Torej oprosti!


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:33:58   
Sibil_
Jaz bi mu pač rekla naj me vzame s seboj na kavo.In tam bi itak videla kaj je na stvari, če pa ne bo hotel je pa nekaj sumljivega.
V skrajnem primeru bi poklicala to žensko in jo direkt vprašala.user posted image
LP,
Sibil

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:34:35   
Anonimen
Draga Marija, vse to kar predlagaš, sem že naredila, pa ne pomaga. On pravi, da se nimam zakaj sekirat in naj mu verjamem. Saj bi rada, pa ne morem.
Kar tako na besedo žal ne morem verjet, ker mislim, da če se je lahko enkrat zlagal, se lahko večkrat.

Ni mu jasno, zakaj sem slabe volje in se sekiram, ker ni nič. Ne misli pa nehat, to mi je jasno povedal.
Rekel je, da mu gre na živce, da že cel mesec govoriva samo o tem, še vedno pa zgleda, da mu ne gre dovolj na živce, da bi nehal.

Jaz mu nočem težit, zelo rada bi se delala, da ni nič, da je vse tako kot prej, pa je žal močnejše od mene. Najbolj pa me boli to, kot si napisala, da mu ne morem več zaupat.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:35:02   
Anonimen
Pa ni nujno da si anonimna.. ker potem se pojavi se en kup anonimnih in potem vec ne ves, katera si ti... in postane zoprno..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:35:46   
pety78
Anonimna, tudi mene bi prekleto skrbelo. Seveda, lahko, da ni nič. Ampak take kavice pripeljejo potem marsikam. Zanimivo, da je skrival, na koncu koncev pa še lagal. Hmmmm, to bi mu zamerla. Če nima nič na vesti, naj pove po resnici. Razen.....če ve, da pretirano reagiraš in si preveč ljubosumna in tega ne bi razumela. To pa veš ti najbolje.
Predvsem svetujem, da se pogovorita. Izberi primeren trenutek in seveda brez očitkov. Serviraj mu na pladnju vaše življenje, kaj vse imate, čudovitega sina, novo hišo, ....zakaj bi vse to uničil? Saj verjetno nima namena, ampak veš kako hitro je človek zaveden, potem pa pridejo čustva, poti nazaj pa več ni.
Povej mu svoje strahove in svoje želje, on pa naj pokaže, da je dec, zvest svoji družini.

Kar brez skrbi. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:36:31   
Anonimen
Tudi to sem pomislila Sibil, pa se nočem spuščat tako nizko, čeprav me ima, da bi. Jaz mislim, da ona meni ni dolžna pojasnil, moj mož mi je.
Torej če se njemu ne zdi pomembno......

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:39:09   
Anonimen
Pety, nikoli nisem bila ljubosumna, vedno sem ga sama pošiljala naj se gre zabavat, pa ni šel, ker je rekel, da mu je tako v redu.

Zadnjič pa mi je zaradi tega rekel, da sem ljubosumna. Seveda sem, ampak zdaj mi je dal razlog, dokler nisem imela razloga, nisem bila, to je tudi sam priznal, da nisem bila do sedaj nikoli ljubosumna.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:40:37   
scuba
 

Jah, ni ravno prijetno tole in tudi moj odgovor ne bo. Sicer ne vem zakaj bi te kdo napadel...imaš vso pravico izvedeti, kaj se mu plete po glavi..ker vsak odnos temelji na zaupanju in ferplayu. Sicer ne vem koliko časa tvoj mož že pozna to žensko...samo, če jo je spoznal pred kratkim...potlej gre zadeva v smer, ki se ji reče....avantura. Upam, da te nisem s tem še bolj prestrašil, ampak ne smeš si metati pesek v oči in si dopovedovati.....ne ne, sej ni nič...sej ni nič....to te samo še bolj razjeda.
Upam, da boš zadevo porihtala.....samo glavo gor..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:45:43   
MarijaPo
Verjetno bo razumel, ce mu razlozis, da te je strah in da mu ne zaupas. To sta custvi, ki ju pac ne mores zanikat in tudi ce sta nesmiselni, ju vseeno dozivljas in on kot tvoj zakoniti moz, ce si to zeli ostati, ti mora pri tem pomagat.

Ni dobro, da vse postavljata na noz in da vsak zagovarja sebe, saj skusata resit zvezo in ne sebe, zato bi bilo fino, ce ne bi z napadanjem, jezo in kricanjem ali pa se najslabse morjem solz resevala zadeve.
Skusaj mu mirno in prijazno razlozit cesa se bojis in zakaj in potem tudi poslusaj kar bo rekel in skusaj to razumet, tudi ce se ti zdi, da se ti laze. Ce se laze, se bo slej kot prej zapletel.

Jaz s tisto zensko ne bi hodila na kavo, tudi klicala je ne bi, ker to je med vama in ne med tabo in njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:45:58   
Anonimen
Tjazy, prosim ja, če mi razložiš. Jaz namreč zaupanje med dvema ne vidim kot vzrok, da je potrebno hodit zaradi tega na kavo ali pa še kam drugam, kot si napisal.

Res bi rada razumela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:49:12   
daddy
      kljub temu da je v opisanem najti znake prikrivanja nečesa ( ne bom rekel varanja, ker mi ta beseda itak ne "sede" ), si mogoče res preburno odreagirala. ali preveč čustveno - čeprav, da ne bo pomote, je tvoja reakcija razumljiva, ker je pogojena s strahom, da se je med vaju vrinil še nekdo tretji in to druga ženska.
   žal ti lahko rečem samo to, da se ne ljubezni ne zvestobe ne da izsiliti. morda na kratek rok, sicer pa ne. če je pri vama posredi zate v tem trenutku najslabša varianta, torej da ima namen skočit čez plot, bo to najbrž tudi storil, ne glede na to, če mu doma delaš scene.
   poskusi več delati na vajinem odnosu, to se mi zdi še najbolj smotrno. utrgaj mu več časa zase, za vaju, za družino. z ljubeznijo in dobro voljo, ne s silo ali kričanjem. pa bo mogoče začutil, kaj lahko zgubi, če se igra z ognjem ( slednje je namreč največkrat tisto, česar se povprečni moški ne zaveda, ko si z osvajanjem druge ženske futra svoj ego ). evo, eno moško mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:54:39   
kepa*
Bodi previdna, ne delaj panike, malo bolj natančno opazuj moža, a mu tega ne izdaj...In potem boš slej ko prej videla, kako je na tej stvari.
Upam ,da ni kaj resnega.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:57:49   
erika
Tvoj mož laže. Že samo to, da ve njeno registrsko, izda, da mu ni čisto ravno do nje. Pa tista laž z njenimi (ne)klici. Kot pravim; ni iskren do tebe. Kar se pa v njemu dogaja, je pa druga stvar. Razumeš lahko le to, da se njegova čustva do druge niso vnela namenoma. In zato skriva, paše mu pa vseeno. Ne vem kako se to reši: včasih pomaga pogovor, včasih trpljenje in čakanje ali pa kar spakirat kufre...... ne vem.
Jaz sem samo prepoznala očitne znake.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 8:58:50   
Anonimen
Kepa, imela sem tak namen, ne delat scene in počakat. Ker pa vem, da se vsak dan vidita, gresta na kavo,me to čakanje počasi ubija. Dan za dnem počasi, vsak dan bolj. Niti v službi nisem več zbrana, ker mi to sili v misli kar naprej, pa da ne bo pomote, niti slučajno si tega ne želim. Zato ker bi rada videla kaj bo prinesel čas, se delam, da ni nič. Zdaj pa vidim, da tega psihično in živčno ne zdržim.
Ali naj neha, ali pa naj že naredi kaj konkretnega, potem bom vsaj vedela, da je konec, na pa da mi trdi, da ni nič.


(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:04:49   
spelaz
Draga Anonimna.

Vem kako se počutiš. Tudi sama sem dala enako skozi, na srečo le 1-krat, a je trajalo 3 mesece in ravno v trenutku, ko sva dobila sina in bi najbolj potrebovala pomoč. Bilo je enako - nova sodelavka (on šef), veliko sta bila skupaj, klici, smsi. Jaz pa neumna - čeprav sem vedela, da nekaj je, mi je vztrajno zatrjeval, da ni nič. Bla bla bla. Potem sem ga postavila pred dejstvo - jaz ali ona. Ni pa imel nič z njo, le pretirano "prijateljstvo", prevaral me ni. No pa smo se po nekaj mesecih končno umirili, ona je šla in končno mi je priznal, da mu je bila všeč. Počutila sem se kot tazadnji gnoj. Pa sem probala it čez to in se včasih še spomnim, mi je hudo, ampak od takrat je bolje in smo mirni ter veseli.

Upam, da se bo zate tudi tako izteklo. Pogovorita se, postavi ga pred dejstvo in naravnost povej, da ne odobravaš tega, da si pač ljubosumna, ker vsega ne veš, da pričakuješ odkritost. Sem mnenja, da če je nekaj "čisto" poveš partnerju in ne skrivaš, opravičujoč "Saj sem vedel, kako boš reagirala".

Vso srečo in probaj se pomiriti - vem, da je to težko. Pojdi s kako prijateljico na pijačo in se pogovori, lažje ti bo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:06:35   
rija
Vara te.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:18:36   
soncicaT
Draga Anonimna.

Kaj bi naredila jaz: ignorirala bi moža, posvetila bi se sebi, začela bi še jaz hodit na kave, delala bi vse kar prej nisem...masaže, itd...Poskrbela bi zase..

Če še nimata kakega otroka, bo toliko lažje.

Taki moški so slabiči, da ne govorim o ženskah ki se jim predajajo.

Vso srečo, najdi moč v sebi, ne pusti se ****, ti imaš svoj lajf.

IMEJ SE RADA, prosim te.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:19:00   
Anonimen
Vsem skupaj se zahvaljujem za vaša mnenja in izkušnje.
Saj vem, da mi ne morete pomagat, mi je pa lažje, ker vidim, da  je še kdo takega mnenja kot jaz, da ni z mano nekaj narobe.
Torej ni to tako nedolžno kot zgleda, samo moj mož tega ne razume ali pa noče razumet.

Hvala vam.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:19:48   
Marogica
Anonimna, mislim, da so tvoj strah in pomisleki upravičeni in da ne pretiravaš in ne delaš nepotrebne scene. Tudi jaz mislim, da je tvojemu možu ta ženska prekleto všeč, če ne več. In tu zopet moja teorija, da prijateljstvo med moškim in žensko ni mogoče, temveč gre največkrat za simpatijo, ki preraste v kaj več.  Če bi bilo to prijateljstvo "normalno", bi ta ženska prišla k vam domov na kavo, bi ti jo predstavil. Ker pa ima nekaj za bregom, tega ni storil.
kot vidim, tvoj mož ni izjema, ko pravi, da ni nič. To pravijo na začetku vsi, na koncu pa je še kriva žena, ker ga je zaradi njenega "ljubosumja" tako daleč spravila, da se je v drugo zaljubil. Kakšen absurd!
Kaj narediti? Ne vem. Če praviš, da pogovr ni zalegel in se še vedno želi dobivati s to žensko, je edina možnost, da ga postaviš pred dejstvo. To je boleča stvar, vendar je bolje, da se odloči sedaj, kakor pa čez nekaj let, ki bodo zate nočna mora. Najhujše je, če človek ne, kje stoji.
Želim ti dosti sreče

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:29:06   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsem skupaj se zahvaljujem za vaša mnenja in izkušnje.
Saj vem, da mi ne morete pomagat, mi je pa lažje, ker vidim, da  je še kdo takega mnenja kot jaz, da ni z mano nekaj narobe.
Torej ni to tako nedolžno kot zgleda, samo moj mož tega ne razume ali pa noče razumet.

Hvala vam.




  nič ni narobe s tabo. ti potrdim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:41:57   
Anonimen
Tudi jaz bom zdajle anonimna zaradi nekaterih osenih stvari. Veš, anonimna tole niso heci in samo ene nedolžne kavice. Poznam dosti primerov, ki so takole družine razpadle. Moški začnejo vse več izostajat od doma in pa posledično ženi lagat. To je najhujše! Imam prijateljico, ki jo je mož varal in varal, pa tega ni in ni priznal. Celo pred kolena se je vrgel pred njo in jokal, ter jo prosil naj mu verjame, da nima druge ženske. Pa jo je imel ves čas in to 15 let starejšo od sebe. Ja nalimal se je na hišo (katere onadva pač nista imela, živeli so v bloku), in mislil kako da bo fino. Tista ženska, ki pa jo je imel pa je bila k...... od k......! Pa so mu ljudje govorili in ga rotili pa nič! Zdaj po 11-ih letih, pa ta moški spi v garaži na kavču, gospa pa uživa z drugimi v svoji hiši. Tako je to vse se vrača, vse se plača! Dobil bo svojo porcijo nazaj, če ne prej pa slej!!
Aja pa še to, precej razpadlih zakonov poznam (tudi sama sem iz takega zakona), pa ti povem, da je bilo še vsakemu moškemu, ki je to naredil žal, in je spoznal, da je prva žena le prva in najboljša!!!

LP in želim ti veliko sreče!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:44:28   
Anonimen
Odvisno, kaj je zate varanje.
Če vprašaš mene, te že vara. Laž je zame varanje.

Niti slučajno se ne strinjam s Tjazyjem. Je že res, da večina moških tako funkcionira, žal velika večina, vsi pa ne! Vem iz lastnih izkušenj.

Kaj narediti?
To, kar ti je svetovala že ena pred mano. Posveti se sebi in svojemu otroku. Moža pa postavi pred dejstvo in mogoče tudi pred vrata. Se mu bo morda potem posvetilo.
Pa naj tale gospodičnica skrbi še za kaj drugega, ne samo za zabavo ob kavi.

Najslabše kar je je to, da ga sekiraš in zaslišuješ, narediš pa nič!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:45:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tjazy, prosim ja, če mi razložiš. Jaz namreč zaupanje med dvema ne vidim kot vzrok, da je potrebno hodit zaradi tega na kavo ali pa še kam drugam, kot si napisal.

Res bi rada razumela.


Najprej.. bi bilo fajn, ce je nam vsem nekaj jasno.. Ko se clovek poroci ali ko je z nekom v tako cudno imenovani "vezi".. to ne pomeni, da ne sme iti na pijaco z nekom, ki je nasprotnega spola.. ali pa da v zivljenju vec nikoli ne bo naletel na osebo nasprotnega spola, ki bi mu bila vsec..
Prej bo sonce nehalo sijati, ko se bo to zgodilo..

100% je to, da se pri tebi pocuti utesnjeno.. Vecina zensk ponori, ce jim direkt poves, da si spoznal eno ki ti je vsec.. in te vlece, da bi sel z njo na pijaco.. tko da tisti stavek, da pricakujes, da si bosta vse povedala. ni cist iskren.. oziroma manjka se dodatek, da se bosta tudi razumela, kar si bosta povedala..
Trenutno sta.. kot vecina.. ujeta v neke, meni totalno trapaste, druzbene vzorce.. ki narekujejo kako naj bi neka veza izgledala..

Kako bi jaz ravnal na tvojem mestu? Vse kar bi zelel v tvojem primeru, je to, da bi sel tudi jaz rad na pijaco s tem clovekom.. in naj hodi na pijaco z mojo partnerko kot moj prijatelj.. ne kot moj sovraznik..  ker konco imava kar veliko skupno tocko.. vsec nama je ista oseba..

Nikakor ne bi ravnal tako, da bi pricakoval da sem celo zivljenje edini moski v njenem zivljenju. In ziher ne bi imela nobenega razloga, da bi mi zamolcala, ce bi se pac v nekoga zaljubila.. Zaljubljenost mine v par tednih.. in potem se vsi vrnejo nazaj k partnerju.. torej se zaradi taksnih malenkosti ne splaca sekirati..

Ce uspes spremeniti sebe do te mere.. da izkoreninis ves posesizem, lastninjenje.. tista potuhnjena pricakovanja in podobne balaste.. ki jih gojih do njega.. potem se ziher to ne bo vec dogajalo.. oziroma bos vedela kaj se dogaja.. Dokler pa bo vajina veza po druzbenem vzorcu pa bo pac tako.. ker tudi to je v druzbenem vzorcu, ker to se dogaja vsem.. samo ene odkrijeo.. druge pa ne odkrijejo.. to je edina razlika..

A ni hujse, ce bi odkrila, da je prizgal cigaret, kot pa ce odkrijes, da mu je ena zenska vsec? Zakaj ste tko obcutljivi na tem podrocju.. cesa vas je strah?
Edini razlog je lahko ta, da SEBE ne maras.. in potem ne maras nikogar na tem svetu.. zato ti je pa vsec taksna veza v kateri pride do lastninjena, egoizma, posesivnosti in to potem mojstrsko imenujes ljubezen.. Cudno a ne?

Ne ukvarjaj se z njim.. on je le ogledalo.. odsev tvojih vzorcev.. Ukvarjas se lahko le s seboj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?