|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:16:05   
Veverička
z morskimi sadeži? Se to lahko? Včeraj sem jo delala pa je tako dobra, da mi jo je res škoda stran vrečt.user posted image
Je pa iz teh mešanih morskih sadežev (školjke, lignji, gamberi, pa neka imitacija rakovega mesa)
Sodelavka mi je rekla, naj samo školjke ven poberem, zdaj pa ne vem.
Ve katera? Bom hvaležna za info!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:18:45   
Anonimen
Jaz ne bi.
Ampak samo zato, ker mi morska rižota tako zelo smrdi user posted image

user posted image

(odgovor članu Veverička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:19:02   
Anonimen
Jaz je ne bi.

(odgovor članu Veverička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:21:44   
Anonimen
Zadnjič sem po TV videla (in slišala), da se že riža ne sme pogrevat. Nekaj v tem smislu, kot pri špinači, da se sprostijo neke snovi, ki so škodljive. Za morske sadeže pa ne vem, ker meni to tako blazno smrdi, da se ne da povedat.

A to o pogrevanju riža katera kaj več ve, ker jaz sem samo konec oddaje ujela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:50:53   
Peteršilj
Ponavadi se kaj takega ne pogreva, ampak po gostilnah še marsikaj drugo pogrevajo par dni-gobova juha, restan krompir...Preverjeno!!!!
Jaz tudi ne bi, če glih mam morske sadeže ful rada.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:52:05   
Barbs
Meni sicer (če pustimo pri miru morske sadeže kot take) tehnično ni jasno, kako bi to izvedla?
V mikrovalovni? Ker drugače si težko predstavljam, kaj si imela v mislih pod pogrevanje.
Drugače pa menim, da že  iz estetskih razlogov ne bi bilo ravno pametno. Ker to ne bo rižota , ampak en.... žmukelj?user posted image  Razen če ti ni izrecno všeč pocasti riž...

Potem so pa tu še naslednja vprašanja :

-si imela rižoto čez noč v hladilniku vsaj
-a si jo kuhala iz navadnega ali dolgozrnatega riža
-a so bili morski sadeži sveži al zamrznjeni preden si jih dala not...

pa take....

v glavnem, jaz bi z včerajšnjo rižoto osrečila kakšno slučajno mimoidočo hiperlačno mačko
ali pa
.
.
.
.
.
.
.
.
straniščno školjkouser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 11:52:44   
Anonimen
A to o pogrevanju riža katera kaj več ve, ker jaz sem samo konec oddaje ujela?


Pri nas smo ga vedno od kosila za večerjo, recimo, je bil veliko boljši, tak malo popečen. Če pa je škodoval, pa ne vem. Mogoče mi je pa ravno to user posted image

(odgovor članu Peteršilj)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 12:01:24   
Strawberrie Cherrie
bistvo shranjevanja riža je,da se vedno mora shranit v hladilnik in ne sme počakat recimo kar na štedilniku čez noč,niti par ur,ker zelo hitro razvija bakterije,katere lahko povzročijo prebavne težave.
če pa je riž v hladilniku,primerno ohlajen,pa se lahko znova spet pogreje. ni tako kot špinača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 12:04:18   
Barbs
Ja, to drži, da se ga lahko shrani, riž kot tak.  Jaz poleti skuham več riža in ga hranim v hladilniku tudi dva dni. Ampak je "čisti" riž, samo kuhan in soljen. Rabim pa ga za pripravo hladnih riževih solat.
Glede rižote sem pa res skeptična, sploh, če so noter morski sadeži.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 12:14:01   
Veverička
ok, hvala vseeno vsem.user posted image Seveda je bil riž v hladilniku. Drugače si jaz rižoto (tako s pišč.mesom ali pa s korenčkom, bučkami...) vedno pogrejem npr. za večerjo ali pa tudi naslednji dan za kosilo (otroku je ne dam za jest) pa mi nikoli ne postane pocastauser posted image  pa tudi nič ni narobe z mano - vsaj mislimuser posted image
Nič, bom školjke ven pobrala pa jo pojedla kot solato (dodala kislo smetano)
Če mi bo slabo, vam sporočimuser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 12:30:43   
nuala
Uh, očitno sem jaz edina, no, jaz pogrejem tudi rižoto z morskimi sadeži ( riž pa itak ), pod pogojem seveda, da je bila rižota od prejšnjega dne v hladilniku.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 12:56:51   
Pajaca
Jaz sem še bolj čudna. Namreč rižoto pustim lepo v posodi na štedilniku in zraven eno žlico, pol pa mal pa po mal hodim jest ko sem lačna in jo do večera že zmanjka. Ampak rižota z morskimi mi pa nikoli ne ostane, je predobra da bi ostala. Drgač pa je nikoli ne pogrevam ker mi ni dobra pogreta jo raje mrzlo pojem.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 13:27:59   
poliloni
jaz bi po moje tudi kar mrzlo pojedla....

Sploh trenutno, ker sem full lačnauser posted image


_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 13:37:09   
Enolla
Moja gornjska kri (ki je nimam niti ene kaplje) mi pravi, da bi rižoto mirno pogrela in pojedla in se nit ne bi spraševala ali jo smem ali ne. Od vseh živil ne pogrevam edino gob.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pogrevanje rižote
19.11.2007 13:44:29   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Uh, očitno sem jaz edina, no, jaz pogrejem tudi rižoto z morskimi sadeži ( riž pa itak ), pod pogojem seveda, da je bila rižota od prejšnjega dne v hladilniku.


Ne, nisi edina user posted image . Jaz riž vedno v mikrovalovki pogrejem.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 23:55:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?