|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjeni lignji
6.8.2010 22:32:32   
Ni novih sporočil
katipi
Kupila sem očiščene cele lignje in jutri bi naredila polnjene lignje. Še nikoli jih nisem pripravila, zato bi prosila, če ve katera za kakšen res dober recept. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjeni lignji
6.8.2010 23:01:32   
Ni novih sporočil
TDTP
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2762473


(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnjeni lignji
7.8.2010 8:42:14   
Ni novih sporočil
naja17
Enkrat sem na morju probala istrske: polnjene s pršutom in dimljenim sirom ter lepo zapečene na žaru... Boljših v življenju nisem jedla user posted image ....

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnjeni lignji
7.8.2010 10:22:15   
Ni novih sporočil
Anonimen
Jaz še nisem jedla zelo dobrih user posted image , tako da nimam recepta.

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polnjeni lignji
7.8.2010 15:55:13   
Ni novih sporočil
bomboncek1
sesekljaj lovke, na drobno sesekljaj peteršilj ter česen. Lovke, česen in peteršilj stresi v skledo, soli in popraj, dodaj krušne drobtine in jajce, zmešaj v homogeno maso, pusti da nekaj minut stoji, da se prepoji z jajcem, napolni kalamare ter spni z zobotrebcem. Jaz sem take kalamare navadno pekla v konvekcijski pečici (vroči zrak) in so se vedno lepo spekli, v ponvi na olivnem olju pa tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polnjeni lignji
7.8.2010 17:46:08   
Ni novih sporočil
jar
za filo že veš; ostalo pa: jaz dam kalamare (predhodno pokapane z limono in oljčnim oljem, dodam še vejico rožmarina) na zelo zelo vročo ploščo (ali ponev), da čimprej zakrknejo in tako spustijo čim manj vode. kar vode spustijo jo poberem v lonček in shranim. zalijem z belim vinom, premešam, ko vse izhlapi dodam še strt česen. ponovim še enkrat z vinom, nato dodam od prej odvzeto "vodo", solim in ko so lepo rjavo obarvani je gotovo. vse skupaj 10 minut.




(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Polnjeni lignji
7.8.2010 20:25:20   
Ni novih sporočil
katipi
Punce, hvala vsem. user posted image

Sem jih danes naredila in so bili dobri. V filo sem dala prepražene lovke, čebulo, česen, drobtine, jajce in peteršilj. ZAprla sem jih z zobotrebci in spekla v pečici. Ampak mislim, da bodo naslednjič še boljši. A je katera poskusila dati v filo trdo kuhano jajce?

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Uvajanje goste hrane: Češnje (+ RECEPTI)
Češnje, ti majhni, sladki, okusni plodovi vsebujejo veliko pomembnih hranil, hkrati ta sadež pomaga pri zaprtju. Kdaj in...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?