|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - 4 letnik in jok...
6.9.2005 10:06:17   
*maja
Punce dajte mi malo svetovat prosim.
Naša punca je stara 4 leta in pol, v vrtec hodi že od svojega 18 meseca, s 1. septembrom je zamenjala vrtec (vmes je bila 3 mesece doma). Do danes je vse super teklo, zjutraj je šla rada v vrtec, celo med vikendom je spraševala kdaj bo spet šla. Danes pa šok . Prideva v garderobo, se začne preobuvati in kar na enkrat jok da ne gre v vrtec. Kaj jok celo histerijo nam je zagnala . Potem se je sicer malo pomirila vendar je še vedno jokala, ko jo je vzgojiteljica vzela in besede naše punce so bile: mami hitro me pridi iskat.

Zdaj pa ne vem ali naj jo grem po kosilu iskat ali naj jo kar lepo pustim tam do pol treh kot po navadi ?

Dajte mi malo svetovat, kaj bi vi storile na mojem mestu...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč - 4 letnik in jok...
6.9.2005 10:14:55   
Anonimen
Ojoj, hudo. Vem, koliko energije to pobere. Moj je tudi jokal danes zjutraj, pa tudi ponavadi ni. Potem me je objel in mi jokal v naročju in med jokom komaj izdavil, naj počakam toliko časa, da bo nehal jokat. Revež se je trudil skoncentrirat, da neha jokat, in potem je šel v sobo in mi mahat na okno.
Tvoja ima najbrž tudi težave, ker je 3 mesece ni bilo v crtcu, mojega slaba dva meseca ni bilo, star je pa 3 in pol. Gotovo še sprememba vrtca zraven vpliva, vse je še bolj novo. Kako pa to, da si jo dala v drug vrtec? Ker jaz tudi malo premišljujem o tem, ker v tem, zdajšnjem, nimajo vrta oz. čisto majhnega, tako se v glavnem sprehajajo, to pa za fante ni ravno zanimivo.
Kaj pa vem, mislim, da bi jo jaz pustila do pol treh. Oziroma do takrat, ko vstanejo in se potem skupine združijo. Takrat je dobro, da vsaj na začetku gre domov, ker menda se takrat začne "čakanje mamic". Jaz bi par dni še počakala in jo bodrila.

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč - 4 letnik in jok...
6.9.2005 10:19:24   
*maja
Ja mi smo menjali vrtec, ker smo se preselili in je bil prejšni predaleč.
Ja saj po mojem jo bom pustila kar do konca, ker sem prepričana da se je pomirila, pa po vrhu bi potem mogla vzet še bratranca s sabo domov, če bi jo prišla iskat po kosilu in potem bi imela doma 4 otroke, kar je prava norišnica.

Če misliš da vaš vrtec ni primeren za tvojega tamauga ga pa kar zamenjaj, jaz vem da bi ga.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč - 4 letnik in jok...
6.9.2005 10:27:14   
MarijaPo
Ja, to je res kar huda stvar. Spomnim se, da ko sem bila majhna mi je bila največja muka jet v vrtec. Kako grozno sem ga sovražila.
Danes ko sem velika mi je kar malo žal, da je bilo tako kot je bilo.
Če tvoji punčki prej ni bilo grozno, potem verjetno le ne gre za tako strašno obliko strahu pred vrtcem, kot sem jo jaz imela. Počakaj kak dan in tako kot je rekla Splišni, malo jo vzpodbujaj, da kako je fino če se gre v vrtec in mogoče bo spet vse po starem.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč - 4 letnik in jok...
6.9.2005 10:47:52   
Anonimen
Ne vem, kako bi bilo, če bi ga dala v drug vrtec. Bojim se, da ne bi bilo slabše. Ker tule jih strašijo z drugimi vrtci. Npr. če boš jokal, boš šel v vrtec Kekec. Potem ga pa prepiši v vrtec Kekec!

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč - 4 letnik in jok...
6.9.2005 17:47:25   
tejčica
Tudi mi imamo probleme z vrtcem zadnje dni. Je bila doma dober mesec in ko sem jo ponovno peljala v vrtec je jok da je kaj. Že ko vstane govori da ne gre v vrtec. Najhuje pa je bilo seveda prvi dan, saj sem jo mogla nesti. Se sploh ni hotla premaknit iz avta. Drugače je vedno z veseljem hodila v vrtec in bi šla najraje še med vikendom, tako da mislim da se bo počasi unesla. Poleg tega da je bila dolgočasa doma, pa so s 1.9. zamenjali igralnico in nekaj novih otrok je v skupini. Še dobro da je vzgojiteljica ostala ista, ker potem bi bilo pa za znoret.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?