Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Preden je moj :love: odšel v službo sem spet naredila test in spet malo že bolj vidna črtica. Seveda bom sedaj kar poklicala v MB in vprašala kaj naj stroim kdaj me naročijo za kri. Verjemite me malce me je strah kaj če bo tam - kot je bilo takrat,ko sem delala test iz Avstrije,vendar nič zastonj čakam bom kar poklicala in pač vse tam povedala. Vi pa držite ogromne pesti za mene in za mojo :duda:.
Mojca :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za dve :modri::roza:! pa čestitke :rozica::rozica::rozica::rozica: :bravo::bravo::bravo::bravo:, ker mislim da si :nosecka:
Kar verjamem, da si še malo v dvomih - glede na izkušnjo z avstrijskim testom.:zmeden: Ampak po mojih informacijah ni še BC nobenemu pokazal lažno pozitivnega rezultata (če se je le črtica pojavila prej kot v 10 minutah).:bravo::bravo::bravo:
Moj BC mini je bil tudi v soboto pozitiven:), pa sem za vsak slučaj delala še enkrat včeraj - in je bila črtica že občutno debelejša:bravo:. Ampak krvni test je vseeno krvni test - tako da grem jutri jaz v Adrialab na test, z ginekologom pa se se že dogovorila za UZ naslednji četrtek (da pogleda, če je vse v redu - ker grem službeno v tujino...) Čestitke še enkrat!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
zdaj pa le sproščeno uživaj in nič več ne misli na neuspeh :rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::nosecka::nosecka::nosecka::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
9nebesa9nebesa ti kar pokliči, pa se naroči. že zato, da čimprej zalaufa vse skup - da se boš lahko tudi na pregled k tvojemu G lahko naročila in UZ, ter potem ponosno domov odkorakala z materinsko knjižico... :bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-
Še enkrat ti iz srca čestitam in ti želim čim bolj mirno nosečnost in enega najlepšega in najbolj zdravega otročička. :bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:
Mojca pozabi na test iz A, nevem kaj je bilo z njim narobe, ampak res je, da so testi v začetku večkrat lažno negativni, lažno pozitivnih pa ni. Ti se kar veseli in bodi srečna, ker se ti je izpolnila težko pričakovana želja:rozica::rozica::rozica::rozica:
Sedaj pa si boš že lahko izbrala vozilo na tri kolesa:)-:)-:)-