|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ponovno oblekice - velikost? 23.8.2004 10:11:51
|
|
|
|
asso
|
Pozdravljene, pripravljam se na nakup oblekic za :duda:. Po seznamu, ki sem ga na tem forumu nekje zasledila je cel kup nekih stvari: 5 majčk, 5 bodijev kratek rokav, 5 dolg rokav, 5 pajackov... Meni se zdi to mal preveč, saj kolk pa se umaže en dojenček?! Jaz bi vse "zreducirala na 3" - iste številke. Kaj mislite? Zanima me še kolk hitro na začetku pridobiva na teži, saj nakupujem v MotherCare, kjer so številke tako, da je new born 4,5 kg in nato 0-3 za 6,5 kg, pa da bi kupovala vse po 5 kom. new born se mi zdi, da bi mi hitro prišlo odveč, nekako sem mislila 3 new born, pa še 3 ali 4 0-3, ne bi rada, da bi na začetku mu bilo vse preveliko oz.že vse premalo. Prosim za pomoč, kako kaj s številkami oblačil oz. kako kaj hitro pridobivajo na teži, da se vem orientirat koliko česa nabavit. Res hvala za pomoč asso in :duda:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.