|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povečava prsi
3.7.2008 10:51:56   
Anonimen
Joj punce, zagotovo ima kakšna povečane prsi in mi bo priskočla na pomoč. Že vse življenje si želim večje prsi. Zelo želim. Imam slabo košarico B - ker sem ful shujšala, a imela sem že ful polno B, da mi je bila košarica B že skroraj premajhna. Zaradi tega ful izgubljam samozavest, ko vidim kako so druge popolne v prsi - vsaj jaz tako vidim druge okoli sebe. Otrok zaenkrat še nimam, vendar me zanima kje ste opravile poseg in koliko ste zanj plačale. Če bi imela na izbiro, da mi nek del telesa spremenijo, bi si želela povečavo prsi. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 10:54:31   
baguSka
Zaradi tega ful izgubljam samozavest


jaz sem tud tko mislila vcasih... zdej pa sem ponosna na moje mandarince... user posted image user posted image user posted image  moje so in nobenga druga nima takih!!! tiste k majo umetne se pa itak vid da so umetne... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 10:57:05   
total
Jaz bi jih tut mela....user posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 10:58:41   
baguSka
Jaz bi jih tut mela....


sej tud jst... samo ne umetnih... ce bi mela naravne super, ker jih pa nimam, so pa cist ok take kot so... user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:08:27   
timika
Večja košarica ti ne bo vrnila samozavesti, ker boš v primerjavi z drugimi pri sebi vedno našla kakšno pomanjkljivost.
Namesto investicije v silikončke malo podelaj svojo samopodobo - čeprav, vem, to je lažje napisat kot izvest.

Da te potolažim, da imamo tudi druge take in drugačne težave - moje dete se že pol leta doji samo na eni dojki, kar posledično pomeni, da je druga enkrat manjša - pa kaj naj zdaj? malo popravim izgled z modrčkom in se ne obremenjujem - moje so in jih imam rada, moja dva moška pa tudiuser posted image  in to mi je dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:27:44   
baguSka
Večja košarica ti ne bo vrnila samozavesti


U bistvu mogoce bo... za en kratek cas... ampak potem bo pa ziher kej drucga najdla, kar ji bo samozavest spet zbilo. In tako bo, dokler se ne bos sprijaznila s svojim telesom in ga imela rada takega kot je. Ker je tvoje in si ponosna nanj. Pa ceprav ni mogoce cist tako kot si zelis. Sebi bodi prfekt in bos taka tudi za druge. Kaj te boli qrc kaksne so druge in kaj majo.. vazno je, da si ti najboljsa!!! :)))))

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:27:47   
arsha
Timika, zakaj pa ne dojiš na obeh?

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:33:49   
puncica
jst mam trenutno joške 70A prej sem imela 75B ampak men so po dveh porodih ful lepi, nič povešeni in izsušeni, imam pa polno A košarico, pa ne vem al mam jst tako nizke kriterije al kaj.

A ja samo to, upam da boš s svojimi novimi joškicami vseeno zadovoljna, samo to sem hotela še povedat, da se umetne vidijo na daleč, vsaj jaz jih zelo dobro opazim, pač ne stojijo tako kot bi naravne, pa če si jih še tako naštelaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:39:05   
baguSka
da se umetne vidijo na daleč,


itak da se.. ampak vazno da so.. user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:54:17   
mateyka
jaz mam majhne, sam so ful luštne (pravi moj mož) user posted image user posted image sem pa dobila noro velike med nosečnostjo - iz B na E user posted image user posted image je moj mož rekel, da mam porno joške user posted image samo zdaj so spet male.. ne vem, meni so lepe zizike lepe oblike - velike ali male, nima veze.

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:55:43   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: arsha

Timika, zakaj pa ne dojiš na obeh?


verjetno ker mali zavrača drugo zizo? ponavadi je zato tako.

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 11:57:59   
Skratek46
Da ti povem kar sm zvedela od kolegice ki si je oktobra lani dala pri povečat. Najprej cena:med 3500 do 3900 odvisno od velikosti in kvalitete implantatov. V to ceno pa "pozabijo" omenit razne posebne modrčke, posebne masaže in podono...ona je zdej delala računico in vseskupi s temi pripomočki in postoperativno nego jo je zadeva stala cca.8500EUR. To ti nobeden ne pove.
Druga stvar je bolečina, ki je kr kruta.
Sama si jih tudi želim narediti nekje po 30em letu-sam mi je ob pogovoru z njo kr malo zaslabelo in sm malček razmišljala da če bi bla ful pri dnarju, bi si jih nardila. ČE bi pa mela prišparanih 10.000EUR pa bi raje šla okoli po svetu-se mi zdi da bom od tega mela več kot pa od novih balonov. Sicer pa vsak zase ve. Sam dej se dobro poznimat o vsej zadevi. Srečno

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 12:04:44   
timika
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: arsha

Timika, zakaj pa ne dojiš na obeh?


verjetno ker mali zavrača drugo zizo? ponavadi je zato tako.



ja, točno tako - gospodič se je lepega dne odločil, da je desna boljša - saj če pomislim za nazaj, je vedno raje pil iz desne in posledično se je moral za mleko iz leve bolj potrudit.
In lepega dne je ni več hotel - ker je čisto lepo živel samo od ene, pa tudi GH sem že uvedla, smo pristali na takem načinu dojenja. In tako je še danes.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 12:18:53   
Anonimen
Pojdi na operacijo, če si prepričana, da bo to pripomoglo k tvoji boljši samopodobi. Se pa prej pozanimaj glede operacije, mene bi najbolj zanimalo, kako je potem, koliko časa ta vsadek zdrži oziroma po koliko letih ga je potrebno zamenjat.
Sicer pa so ženske, ki imajo majhne prsti ravno tako seksi kot tiste, ki imajo velike. In tudi moški so taki, da so enim všeč majhne, drugim hruškaste, tretjim melone, četrtim š****,... V velike prsi res bulijo(mo) vsi, pa ne nujno zato, ker bi bile všečne, ampak zaradi same velikosti. Kot se mi pogled ustavi na hummerju in se vedno znova sprašujem, kaj kdo sploh rabi tak avto v centru Ljubljane. Twingo razumem, ampak tak velikan?

Sicer pa, jaz imam košarico 75A, pa so mi moje prsi zelo lepe in seksi, čeprav niso več tako trdne kot včasih. Moj mož je pa itak navdušen user posted image .

(odgovor članu timika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 12:19:00   
Anonimen
Ma ja, vem da se vidi, da so umetne, samo jaz si ji vseeno tako noro želim user posted image Drugače postavo imam vredu, zadovojna sem z njo, vendar narava res ni bila radodarna pri prsih user posted image Gledala sem že dr. Fabjan in dr. (kranj in ankaran) in dr. Aleš Leskovšek (lj). Poseg naj bi stal tam okoli 3500 evrov. Ja kar pol avtomobila. S tem, da imava z fantom en avtomobil in je nama dovolj bi res dala nekaj na sebe. BaguSka a greva? user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Povečava prsi
3.7.2008 12:47:55   
Anonimen
jaz sem dolga leta razmišljala da bi si jih dala povečat (imam 75A, podložen modrc), tudi denar sem imela. rekla sem, da če ne prej pa za 30 rojstni dan (zdaj sem že 30).
razlog, ker ko sem bila v srednji šoli, sem imela dve kolegici z bujnim oprsjem in ko smo hodile ven, mene fantje sploh niso opazili, ker so gledali njuno oprsje. enkrat mi je eden celo rekel: zakaj imaš oprijeto majco, če nimaš kaj pokazat, povem vam,da mi takrat ni bilo vseeno (stara sem bila 17). gledala sem klinike kje t eposege delajo, oddaje o operacijah, v glavnem vse, samo prijavila se nisem. to pa zato, ker sem ugotovila, da mi zdravje več pomeni, ker pa č to je le vsadek (tujek) v telesu in lahko da bom jaz tista, katere telo ne bo tega preneslo in jih bom molga dat ven. torej kaj bi imela od tega, brez denarja, brez velkih jošk, brazgotine, bolečine.
zdj sm poročena, mojmu so moje male joške všeč, mogoče bom imela večje ko bom noseča, kaj bo po nosečnosti ne vem.

tako da, če si res želiš, si jih daj povečat ampak vseeno zeloooooooo dobro premisli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Povečava prsi
4.7.2008 8:20:19   
Rosi*
Ne morem mimo tega posta.

Sama imam velike probleme. Nosim košarico E včasih, odvisno od modela tudi F. Pa da ne boste mislile, niso umetne. Zaradi tega sem v mladosti imela precej problemov, saj je marsikdo šel mimo mene pa direkt bulil v moje oprsje. Eni z izrazom občudovanja, drugim se smiliš. user posted image

No po nekaj letih sem jih sprejela takšne kot so. zdaj spregledam vsake poglede proti njim. Ampak ok, kar je večji problem je to, da prvič ne dobim modrca. Ko ga grem iskat jih moram probati ne vem koliko, da mi en odgovarja, za kopalke sploh omenjala ne bom, ker jih v paketu ne morem kupiti; v tem primeru mi hlačke dol padajo. :(
Pa kar je drugi problem, težko spim na trebuhu. O kakem skakanju, tekanju pa raje ne bom, ker takrat pa me še potem en dan boli zgornji del prsi. :(

No jaz vsem vam, ki imate A ali B košarico zavidam. Dam takoj kateri kaj vstran, če želi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Povečava prsi
6.7.2008 9:34:16   
ronja
Zadnjič sem brala o tem v Oni, kjer je plastični kirurg razlagal, da je navadno skozi življenje potrebnih več operacij, ko enkrat imaš vsadke notri, seveda se vsaka plača posebej kot nova operacija - to je treba všteti.  Ker se koža, vezivo, teža,... spreminjajo in recimo če ne prej, pa po user posted image ali po koncu dojenja, je treba zadevo popravit, sicer čudno visi in res izgleda bizarno. Tak da to pomeni, da moraš vsake 10, 15 let imet denar za tako operacijo...

Ne vem, če se vedno vidi, da so umetne, jaz nimam takega očesa za to, mogoče se res, vendar se spomnim intervjuja z enim plastičnim kirurgom, ki je dejal, da je bil vesel zmage ene misice, za katero nihče ni opazil, da je imela poseg... Mogoče pa ve ste, jaz res nisem dobra za touser posted image , nimam pojma, o kom je govoril.

Glede tega, da te zaradi majhnih prsi ne bi opazili, pa dvomim: meni so moje bolj konkretno zrasle šele na faksu (pa še kar malo jezna sem bila, ker sem si malo pred tem kupila par modrcev, češ, zdaj je zadeva zaključena...). Pa sem v srednji šoli (sem imela A ali majhen B) imela prijateljice z večijimi prsmi, pa vendar nisem nikoli imela občutka, da me fantje ne opazijo, prej obratne probleme... In par prsatih prijateljic je bilo precej ljubosumnih name - zato smo se tudi razšle (čeprav nikoli nisem nič imela ali osvajala kakega, ki bi jim bil všeč - samo niso mogle prenest, da so se fantje pač vtaknili vame, ker se rada smejim, po mojeuser posted image )...

Fantje pač provocirajo, da dobijo tvojo pozornost - ko sem jaz mela en top, ki se je končal malo pod prsmi, mi je tudi en tipo rekel, da saj sem kar v redu, samo rebrca se mi mal preveč vidijouser posted image . Ja, pa kaj, meni so moja rebrca čisto všečuser posted image , z user posted image sva se ful smejala tej izjaviuser posted image . Takrat mu niti nisem mogla nič nazaj rečt, ker sem se tok smejalauser posted image .

Če ti en kreten reče, zakaj nosiš oprijeto majco, če ni nič not, mu reci: "Zakaj maš pa ti oprijete kavbojke, če ni nič not?" Če ima ohlapne kavbojke, mu pa reci: "Aja, zato imaš ti take ohlapne kabojke, da se ne vidi, da ni nič not! Vidiš, jaz pa rajši direkt pokažem, "this is what you get!", ne pa da zavajamuser posted image " Bo sigurno premislu, predno se bo še kdaj vate vtaknil!

Zdaj sicer res nimam problemov z majhnimi prsmi, saj so mi med user posted image iz moje normalne 70C zrasle na 75F, kjer so še danes, ker še malo dojim in ker sem spet user posted image . Ampak tudi sicer nekak ne bi šla delat operacije, ker:
- so mogoče videt krasne, na dotik pa vsekakor ni isto - meni je pa najbolj važno, da dogajajo tistemu, ki jih ima v rokah, drugi naj gledajo stran, če jim niso všečuser posted image ...
- bi me motile brazgotine - zakaj bi si jih delala, če ni treba- saj vem, da jih skrijejo, ampak ti jo pa še vedno vidiš in čutiš in veš, da je tam
- ker mislim met še kakega otrokauser posted image in bo takrat itak spet vse drugače
- ker je to res drag štos in smo trenutno precej brez denarja, če bi ga imela, bi ga rajši dala na stran za večje stanovanje, saj če bojo moje želje po več user posted image user posted image uslišane, potem ga bomo slej ko prej rabili... 38m2 ni glih ne vem kaj za 4 ali več člansko družino + user posted image
- navsezadnje pa tudi boli in za kožo je to precej šok, da vanjo nafilaš pol litra silikona...

Torej, če misliš, da te bo to res osrečilo in je to edina stvar, ki te moti, imaš denar in še nekaj časa ne misliš imet otrok, pojdi. Sicer se ti pa bolj splača počakat še tisto leto, dve, kolikor pač milsita počakat z user posted image , pa bo narava sama poskrbela za tvoje lubike. POtem boš videla, če si to sploh želiš...

Velike prsi imajo namreč tudi slabe lastnosti:
- modrc moraš met skoz gor (jaz ga prej nisem nosila, zdaj ga pa moramuser posted image )
- šport, sploh tek, je lahko precej boleč: tudi če samo stečeš do avta, recimo, kjer te čaka user posted image in imaš gor modrc za dojenje, te vse boli, če jih ne držiš...
- ne moreš spančkat ali ležat na trebuhu, ne da bi imela eno roko spodvito, ta roka pa zaspi, ne moreš držat knjige, skratka ni praktično
- nekateri položaji v jogi (na trebuhu) postanejo nemogoči...
- če oblečeš belo majco, moraš ful pazit, da je modrc čisto neprosojen, ker bojo itak bulili vate
- kopalke moraš kupovat ločeno zg. in sp. del, ker ne dobiš kopalk št.36 s košarico F, to mi lahko verjameš! Tudi določeni modeli ne pridejo v poštev, ker ti joške dobesedno ven padejo...
- večja verjetnost je, da se povesijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Povečava prsi
6.7.2008 9:37:17   
ronja
Pa še težko dobiš modrc te velikosti, sploh pa ne bombažnih, ker se prehitro raztegnejo pod takim bremenom... Jaz pa sem bila navajena/razvajena na bombaž...

Hehe, Rosi, sva hkrati isto pisaliuser posted image . Jaz sem vedno, ko sem mela še male, rekla, da vsaj povešene ne bojo in da so bolj praktične. NO, zdaj pa vidim, kako res je to. Vse ima + in -.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Povečava prsi
6.7.2008 9:54:38   
Anonimen
Ej ronja sem se zamislila nad tem kar si napisala (kak je rekla Dada v BB) svaka ti čast user posted image  Jah, bomo počakali na user posted image , sam kako v user posted image  negovat prsi, masirati pa to, da ti potem po porodu ostanejo na isti številki oz. velikosti in čvrste. Poznam nekaj punc, ki imajo po porodu ful hude prsi in jim take ostanejo, ene pa takoj izgubijo. Je to zaradi hujšanja ali odvisno od telesa? user posted image  i love big bubis user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Povečava prsi
6.7.2008 13:04:29   
ronja
Po moje je to odvisno od dojenjauser posted image : dokler dojiš, bodo gotovo vsaj malo povečane, saj zato pa se povečajo. Dokler dojiš polno, je notri kar precejšnja rezerva mleka - tudi več kot 1,5 dl v eni ... in to ni tako majhen volumen, verjemiuser posted image . Če bi ti bilo pa strašno do tega, da ti naravno ostanejo velike, si pa lahko pumpaš mleko ven tudi, ko mali ne bi več zizaluser posted image .

V user posted image prsi dokončno dozorijo, zato se navadno tudi povečajo. Mlečne železe se povečajo in tako so prsi večje, čeprav si sicer lahko suha (jaz nosim št. 36). V user posted image se ti splača mazat prsi s kremo proti strijam, ekr če se zelo povečajo, ti lahko razpokajo, enako kot trebušček. Jaz sem si bušija mazala, prsi pa ne, se sploh nisem spomnila, ker me niso srbele - buši me je, ko se je raztegoval, zato sem ga mazala. Pa so mi potem prsi razpokale, buši pa ne. Ampak zdaj nimam več strij, mogoče se ne vidijo, kaj pa vem - ampak tokrat se bom mazala po obojemuser posted image .

Masirala jih jaz nisem, pa mi še vedno lepo stojijo tudi brez modrca, je pa to verjetno malo od genov odvisno. V user posted image , ko se povečajo, je dobro nosit modrc in se mazat s kremo, s tem boš pa po moje že tudi malo masirala, kaki posebnih priprav pa po moje ni treba, narava za vse sama poskrbiuser posted image .

Veliko sreče pri vajinem user posted image , ko se bosta odločila zanj in ti želim, da bi se ti v user posted image res lepo povečale prsi in bi tudi ostale kako košarico večje (se dostikrat zgodi, baje).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Povečava prsi
7.7.2008 11:35:44   
M1987
ha ha ronja user posted image hvala ti user posted image Torej bomo imeli v user posted image večje prsi user posted image a res al kaj da si jih potem pumpaš, ko nehaš dojit in ti večje ostanejo? Hudo. Ma ja na bebici delamo že nekaj časa in upamo na čimprejšnji + -ek user posted image

_____________________________

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Povečava prsi
7.7.2008 11:50:06   
baguSka
BaguSka a greva?


mam raj avto... user posted image  naprimer... al pa kej drucga.. user posted image

drugac pa ta cifra ki si jo zvedla, je cena samo za operacijo... potem po posegu so pa se dodatni stroski... in niso glih pocenski... baje!?user posted image

in mas lahko ze 7 avtomobilov, ce nisi prevec zahtevna.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Povečava prsi
7.7.2008 11:51:07   
baguSka
ko nehaš dojit in ti večje ostanejo? Hudo


ja vecje, pa daljse!! user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Povečava prsi
7.7.2008 12:46:19   
ronja
Ja, povečajo se sigurno v user posted image . Jaz si jih sicer ne mislim pumpat, ko se bojo user posted image nehali dojit, ampak je pa to sigurno možnost, če bi ti bilo toliko od tega. Držim pesti za bebico!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?