|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad!
29.9.2005 8:54:52   
Spark
Jaz in moja pupa sva ga staknili nekje. Zdaj nama pa iz nosa teče. Ali imate kake recepte, kako to najhitreje pozdraviti. Tamali špricam fiziološko raztopino, pa me zanima kako bi ji še lahko pomagala. Al pa sebi.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad!
29.9.2005 8:58:09   
Spark
Aja, pa še to sem pozabila. Jutri imamo pregled. Pa me zanima ali naj raje pokličem in odpovem. Ali gremo in gremo v ambulanto za bolane otroke. Oz. če nama ne bo več teklo iz nosa gremo v ambulanto za zdrave otroke.
Še nisem imela s tem težav pa ne vem.
Lp

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prehlad!
29.9.2005 11:11:34   
Naja31
Pri nas je isto, oba prehlajena.
Upam, da bo katera napisala kaksen pameten nasvet.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prehlad!
29.9.2005 11:15:44   
Kety
Spark, kolk maste starega user posted image ! Naš je star 6 tednov in je tudi staknil prehlad - Ma skoz poln nosek smrklja in sploh ne gre nikamor. Sem klicala v ZD pa so mi rekli, da naj pred vsakim podojem dam kar po 1 ml fiziološke v vsako nosnico. Pa še neki podobnega driski ima, pa so mi rekli da je to od tega ker poje to sluz iz noska! Upam, da bo cimprej mimo, ker mi je kr hudo ko se matra dihat skozi mali nosek!

Lp kety

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prehlad!
29.9.2005 14:25:12   
barbara1
Ja mi tud smrkamo. Pikica je stara 3 tedne. Tud devamo fiziološko, pa ne vem kolk je lahka dam. Kolk kapljic jim devate naenkrat.?

Pa čimprej se pozdravite.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prehlad!
29.9.2005 14:45:07   
tinatona
Haj!

Mi tud smrkamo... Jaz malemu nosek čistim kar po navodilih specialistke ORLja (tako je baje edino pravilno)... V lekarni sem kupila flaško 50ml (s takim nastavkom kot je na kapljicah) in doma naredila fiziološko raztopino (ker jo full porabim / pol litra vode prevreš, dodaš eno čajno žličko soli in ohladiš)... Malega si posedem v naročje, ga zaščitim z brisačo (ker teče povsod) in mu s stekleničko brizgnem full v eno nosnico (priteče skozi drugo ven), ter postopek ponovim z drugo nosnico. to počnem toliko časa da je flaška prazna. Našemu je to najbolj pomagalo, čeprav se včasih full joka... Gre vsa sluz ven in je pol nekaj časa mir. To naredim 3-4x na dan.

Zase pa uporabljam sterimar (podobno kot fiziološka), pa kupila sem si pikovit pastile (malo vitaminov namreč ne škodi).

Lep dan, kljub dežju!!!

LP Tina

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?