|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 6.7.2007 13:28:50
|
|
|
|
Nattka
|
Mislim, da se da. Povprašaj pri svojem ginekologu.
|
|
|
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 6.7.2007 13:29:09
|
|
|
|
saraja
|
Jaz si bom tudi pred morjem prestavila menzo, G mi je naročil tako: dal recept in tri dni pred pričakovano M ješ 2 tbl na dan. Ješ pa toliko časa, kolikor pač želiš prestavit.Po prenehanju jemanja, po treh dneh dobiš menzo. Upam,da sem ti pomagala! LP
|
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 6.7.2007 14:07:48
|
|
|
|
mily
|
Če ješ tabletke si prestaviš tako, da takoj po zadnji začneš z novo tablico(torej brez pavze). Če pa ne ješ tabletk, ti bo pa ginekolog dal ene druge (ne kontracepcijske) in jih začneš jesti ene 4 dni pred pričakovano menstruacijo. Lahko jih ješ do 10 dni. Po zadni tabletki dobiš v roku 3-10 dni menstruacijo.
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.