|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevarane
15.1.2008 21:11:27   
lotoska
Zanima me koliko od vas uporabnic RR vas je bilo prevaranih. Mislim s strani partnerja. Kako ste izvedele in kaj ste nato storile. Samo zanima me.

Sama sem bila v prejšnji zvezi tako svinjsko na..., bila sem naivna in nisem sproti videla  znakov ( dve leti). Šele potem ko je bilo konec (uradno sem bila jaz kriva), z distance sem počasi lepila kolaž prevare skupaj. Zdaj sem nekje pri koncu. Samo še grenkobe se moram znebit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevarane
15.1.2008 21:15:36   
Anonimen
Nisem bila, vsaj da bi vedela ne...user posted image .

Naj ne ostane grenkoba. Življenje gre vedno naprej, če hočeš :).

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prevarane
15.1.2008 21:33:58   
Kepica83
Jaz tudi še nisem bila kolikor vem, pa upam da bo tak ostalo, ker mislim da je to nekaj zelo zelo bolečega in nikomu tega ne privoščim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prevarane
15.1.2008 21:36:14   
rosen
Upam,da nisem bila,.........?

Pobereš se in greš z dvignjeno glavo naprej.V življenju vsak pride na svoj obračun.Občutki znajo biti grozni.......vendar bodi močna in se ne daj........še  se najdejo osebe,za katere je vredno živeti in ljubiti.

_____________________________

------------------------------------------------
krade mi te cesta, kradu mi te ljudi.........
------------------------------------------------

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prevarane
15.1.2008 22:11:02   
plenicka
Bila. Od tega, ko sem izvedela (seveda ne od njega) za varanje, je minilo dobro leto in še vedno se pobiram. Imam tudi majhnega otroka in mogoče mi je zaradi tega na nek način lažje. Mislim iz tega vidika, ker se ne morem cele dneve predajati mislim o prevari temveč moram predvsem skrbeti za otroka.

Čustvena bolečina, tista v srcu pa je grozna. Kar noče izginiti. Počasi bo tudi ta bolečina izvodenela. Verjamem v to, da je za vse potreben čas.

Kar korajžno naprej!Srečno!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu rosen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prevarane
15.1.2008 22:14:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: plenicka

Bila. Od tega, ko sem izvedela (seveda ne od njega) za varanje, je minilo dobro leto in še vedno se pobiram. Imam tudi majhnega otroka in mogoče mi je zaradi tega na nek način lažje. Mislim iz tega vidika, ker se ne morem cele dneve predajati mislim o prevari temveč moram predvsem skrbeti za otroka.

Čustvena bolečina, tista v srcu pa je grozna. Kar noče izginiti. Počasi bo tudi ta bolečina izvodenela. Verjamem v to, da je za vse potreben čas.

Kar korajžno naprej!Srečno!


Oprosti ce ni prevec osebno... a si se vedno z tem partnerjem??

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prevarane
15.1.2008 22:33:46   
karmchy
Prav tako bila. In res nobeni ne privoščim tega....to je res grozna čustvena bolečina :-(
Je pa res kar pravijo: če ne veš,  ne boli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prevarane
15.1.2008 22:47:29   
lara larissa
Jaz sem bila, ampak v rejšnji zvezi ko sem bila z tipom 5 let pa nekaj čez, zdaj  pri tem ne vem da bi bila :) in upam da nikoli ne bom.  Bom pa rekla tako, ko sem zvedela za prejšnjega tipa s katerim sma bila skupaj 5 let pa nekaj da me je prevaral, sem ga v tistem trenutku tako zasovražila, da ni bil vreden ene moje solze in je tudi ni dobil. Do takrat sploh nisem vedela da zmorem tako sovraštvo do nekoga. Pustila sem ga. Potem se je plazil za mano, me prosil da naj se vrnem, ker se nisem se je zapil , pustil službo itd.....Ampak to je njegov problem, na posledice bi lahko študiral predenj je začel varat.

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prevarane
16.1.2008 6:47:35   
VERONICA
Se mi je zgodilo, ja. Po mnogih letih zakona. Najhujši je bil čas ko "nisem vedela". Sprejemala sem pa razne signale. Nakar mi je "dragi" govoril da se mi to samo zdi ker sem sama tako zatežena.

Jaz sem oseba ki se bori za zvezo. Ki bo prvo poiskala napake v sebi. Tako sem nekako vzgojena.

Ko sem zastopila da se ne splača se truditi, da je res konec je že bilo lažje.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prevarane
16.1.2008 8:13:47   
lory05
Jaz tudi. Preden sem jaz ugotovila, so že vedeli vsi okoli mene, to sem kasneje ugotovila.
Občutek je grozen, tega res ne bi nikomur privoščila. Najprej sem tudi jaz iskala razloge v sebi, potem pa mi je moj mož (po 15 letih zakona) povedal, da je rabil spremembo. Je...........š.
Kako razložit to pubertetniku, ki ima že sam s seboj dovolj "problemov"?
Ko sem prišla do spoznanja (sicer mi je rabilo skoraj dve leti), da takega življenja zase in za svojega otroka nočem, sem rabila ogromno moči, da temu naredim konec.
Sedaj gledam bolj optimistično na prihodnost, sami mi bo boljše. Edino kar se bojim je, da ne bom več zaupala nobenemu moškemu. Grenkoba te izkušnje je premočna, da bi še enkrat dajala to skozi, pa mislim, da ne bi zdržala. Sicer pa bomo videli.
Pogum user posted image user posted image user posted image za vse, ki so to morale doživeti.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prevarane
16.1.2008 8:26:49   
natasaom
men tud!in to 2x!prvi me je po 4 letih..sam takrat sva bila mlada-boli pa nič manj.
drugi po 5 letih z najboljšo prijateljico..čustva sem zaprla in sedaj me ne prizadane nič več tako močno,da bi bila na tabletih..k sreči nimam otroka z nikomer od teh dveh.
z očetom moje hane pa.....varal vem,da nebi.al pa bi....mi je vseeno

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prevarane
16.1.2008 9:30:52   
Anonimen
Bila.
Prvi mož me je varal z mojo prijateljico.
Ja, zelo veliko "kiksov" je naredil, ampak jih jaz takrat sploh nisem videla user posted image

Na njegov rojstni dan, sem šla prej domov, njega pa do jutra ni bilo. In ker smo živeli v majhnem kraju, sem pač šla s kolesom en krog in našla njen avto pred lokalom, kjer smo bili, najinega pa pred njeno hišo. Sem jo klicala, da naj mi pove, kej je moj mož, pa mi je rekla: "Ej, stara, prisežem, da ne vem." (to mi je tko v spominu ostalo), pa sem pozvonila (v nedeljo ob 8h zjutraj), odprla mama, pokazalo sobo, odprem vrata in kaj vidim?
Moj mož in prijatljica skupaj v postelji.
Ga celo počakam, da se obleče user posted image  Greva na kavo v bližnji lokal, kjer mi 2 uri joka in smrka, kako ve, da bi bila jaz najboljša mati njegovim otrokom....greva domov, vzamem ključe od avta (avto je bil star 14 dni), prometno, zobno ščetko, dvoje gate in majice, in se odpeljem v LJ k mami.
Od tega je 8 let. Onedva sta še vendo skupaj, čeprav kmalu po tem, ko sem se odselila je prišel v LJ na en žur in prespal pri meni. Takrat sva seksala. In to samo zato, da sem imela jaz v glavi tisto zadovoljstvo. Kao, aha, pa sem ti pokazala, draga "prijateljica". Seks je bil itak zanič user posted image

Kako je bilo? grozno. Sploh dejstvo, da sem po več letih prišla nazaj v Lj, kjer praktično nisem imela več prijateljev...on je bil srečen...jaz pa sama....to je najtežje.
Ampak gre. Jaz sem spoznala zdajšnjega moža in imam z njim otroka. Če bi me varal tudi ta? Ga postavim pred vrata. Ne, ne oprostim. Nikoli. Varanja pa res ne.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prevarane
16.1.2008 9:41:53   
Anonimen
Štiri leta me je varal bajeuser posted image user posted image .Sem slutila, slišala ampak preslišala dokler ga nisem dobila sama.Pa še takrat,ko sem ga dobila me je hotel prepričat v nasprotno.Sva šla narazen pa sem mu oprostila.Zakaj?Nevem pač mu sem.In ja bolelo je priznam.Ampak sčasoma mine bolečina a ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prevarane
16.1.2008 9:48:30   
Anonimen
Še nekaj sem pozabila.Da se to zgodi ok enkrat al pa dvakrat še razumem,da pa se zgodi skoraj vsak dan pa ne.In potem bi še domauser posted image user posted image
To pa je že po mojem odvisnost od sexa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prevarane
16.1.2008 10:38:13   
maruškaŠ
Nisem doživela, Bi si pa mislila, da tako nesamozvestnega moškega, ki se rabi potrjevat še pri drugih ženskah, itak ne potrebujem ob sebi.

Aja, pa verjetno bi mu kaj 'ušpičla' - verjetno njemu in njej - sej ne drugega - samo za lastno zadovoljstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prevarane
16.1.2008 10:42:19   
Anonimen
Bi si pa mislila, da tako nesamozvestnega moškega, ki se rabi potrjevat še pri drugih ženskah, itak ne potrebujem ob sebi.


Pa sej to po moje ni to. Ne vem, moj bivši mož mi je očital, da sem bila jaz premalo samozavestna. In zdaj vem, da so bili očitki opravičeni.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prevarane
16.1.2008 10:44:44   
Katina
Se mi je zgodilo, ja. Po mnogih letih zakona. Najhujši je bil čas ko "nisem vedela". Sprejemala sem pa razne signale. Nakar mi je "dragi" govoril da se mi to samo zdi ker sem sama tako zatežena.

Jaz sem oseba ki se bori za zvezo. Ki bo prvo poiskala napake v sebi. Tako sem nekako vzgojena.

Ko sem zastopila da se ne splača se truditi, da je res konec je že bilo lažje.


Skoraj ni kaj dodati, le to, da le to zgodbo čez čas nadomestila lepša, ki še traja in bo upam trajala še dolgo, dolgo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prevarane
16.1.2008 11:12:02   
Anonimen
Ne vem če sem bila. Mam pa še dosti časa.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Prevarane
16.1.2008 11:32:53   
silvya
Ja, od fanta s katerim sem hodila pred mojim možem. Sem ga skenslala in kmalu spoznala moža, za katerega si upam trditi, da mi tega še ni naredil. In upam da ne bo, ker tega pa res ne znam odpuščati user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Prevarane
16.1.2008 12:48:13   
Polona31
Ne verjamem da obstaja moški, ki je sposoben zvestobe. Samci so že po naravi lovci in človeški samec se čisto nič ne razlikuje od odstalih. Narava jih je ustvarila takšne kot so, civilizacija, vera.....pa je ujela tako moške in ženske v kalupe. Moške ti kalupi dosti bolj omejujejo, utesnjujejo in zato tudi večkrat preskočijo te meje in prepustijo nagonom prosto pot. Tako je bilo, tako je, in tako bo.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Prevarane
16.1.2008 12:55:54   
Anonimen
Ne verjamem da obstaja moški, ki je sposoben zvestobe.


Ti pa si mal zmešana, ja user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Prevarane
16.1.2008 13:07:40   
Polona31
NE! Malo se ozri okrog sebe, malo razmisli, primerjaj, pa bova obe enako zmešani. Če gledaš samo tisto, kar želiš videti, potem normalno da ne vidiš nič drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Prevarane
16.1.2008 13:08:38   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ne verjamem da obstaja moški, ki je sposoben zvestobe.


Tvoj problem user posted image .

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Prevarane
16.1.2008 13:09:26   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ne verjamem da obstaja moški, ki je sposoben zvestobe. Samci so že po naravi lovci in človeški samec se čisto nič ne razlikuje od odstalih. Narava jih je ustvarila takšne kot so, civilizacija, vera.....pa je ujela tako moške in ženske v kalupe. Moške ti kalupi dosti bolj omejujejo, utesnjujejo in zato tudi večkrat preskočijo te meje in prepustijo nagonom prosto pot. Tako je bilo, tako je, in tako bo.


A to si v Mikijevem Zabavniku prebrala?user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Prevarane
16.1.2008 13:12:41   
natasaom
ah dej no...kaj pa une ženske ki varajo??
pa tud po moje je stvar vsega skupej v tem kolk spoštuješ partnerja.men osebno se ne da še s tem ukvarjat,da bi varala in zarad tega družino narazen spravla,čeprav je en skok čez plot veliko manj boleč kot pa vsakodnevno najedanje

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?