|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezgodaj ali SS?
11.4.2016 20:33:37   
Anonimen
Pozdravljene,

vem, da mi ne morete dati odgovora na moja vprašanja, vseeno me zanimajo vaša mnenja in izkušnje.

1 teden nazaj sem naredila test, ki je bil pozitiven. Za tem sem naslednji dan naredila še enega in čez 2 dni ponovno. Vsi trije testi so bili pozitivni. Tudi počutila sem se nosečo, ker ni prvič, zato sem tudi šla delat test (nosečnost ni bila načrtovana in tudi ni zaželjena).

Potem sem nekaj dni zatem močno krvavela in imela tudi en dan veliko krčev. Zdaj po 5 dneh krvavitve skoraj ni več. Bila sem na UZ, kjer ginekolog ni videl gestacijske vrečke, videl pa je rumeno telesce. Menstruacije nimam redne. Po ZM bi morala biti v sedmem tednu, ko sem bila na UZ, v resnici pa bi lahko bil komaj 5. teden.

Prebrala sem že ves google, lepo prosim za odgovore in mnenja. Je možno, da so testi lažno pozitivni? Ne jemljem nobenih zdravil, pretekle izkušnje so bile, ko je bil test pozitiven, sem bila vedno noseča.

Ali se motim, da rumeno telesce propade med menstruacijo, torej, če ga je videl na UZ ta krvavitev nikakor ni mogla biti menstruacija? Tudi krvavitev je bila drugačna, samo veliko sveže krvi s krči. Je možno, da se pri 5 tednih gestacijska vrečka še ne vidi? Nimam pa pojma, kako kvaliteten UZ ima moj ginekolog.

Sama seveda ugibam, da je bil morda spontani splav in se na UZ, ki ga imam ponovno ta teden ne bo nič videlo. Ali pa je bilo prezgodaj in bi se moralo v tem tednu že kaj videti? Na pregled krvi nisem šla, niti do UZ nimam te možnosti. Lepo prosim za vaša mnenja in izkušnje.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prezgodaj ali SS?
19.4.2016 13:40:57   
ronja
Najverjetneje je bil ss. Gestacijske vrečke se ni videlo, ker je zarodek že prej odmrl. Lahko nekaj časa traja, da telo izloči odmrli zarodek, lahko je to hitro, lahko pa traja kar en čas, ni pravila. Tudi zanosiš lahko kasneje, ker ni ovulacija vedno čisto na sredi cikla, tako da bi komot bil zarodek mlajši.
Če bi bila samo mensturacija, te g. ne bi naročal na še en pregled. Naročil te je zato, da vidi, če se je po ss vse dobro sčistilo.

Če nosečnost ni bila zaželena, potem si lahko vesela, da se je vse dobro končalo in mogoče razmislita, katera kontracepckijska metoda bi bila primerna za vaju, da se ne bi še kdaj zgodilo. Včasih je to tak fajn opozorilni znak:). Upam, da se vse konča tako, kot si želita.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prezgodaj ali SS?
24.9.2016 19:45:21   
Anonimen
Zdravo nekaj me zanima. Mogla sem dobite 28.9 pa mi je prišlo 17.9samo 1dan pa malo pa nisem mela sem lahko noseča

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prezgodaj ali SS?
27.9.2016 12:49:37   
ronja
Lahko je bila vgnezditvena krvavitev, ki lahko nastopi od 3 do 7 dni po ovulaciji. Lahko si noseča, naredi test.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?