Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se je tak prestrašla da je začela jokat saj takega kričanja in ravanja ni vajena. Hotela sem se lepo pogovorit z njim da naj ga ne tepe za vsako stvar (nisem proti če ga kdaj po riti) ampak se proba z njim pogovoriti kako se naj obnaša in naj uvedejo kazni ki se jih bodo držal, pa je rekel da nič ne pomaga. Tale moj post verjetno nima ne repa ne glave, sam res ne vem kako se naj obnašam v vnaprej. Ali naj sploh še hodimo na obiske, naj pretrgam vse stike z njimi zaradi otroka, ker ne morem gledat kako jih vedno dobi. Njuna vzgoja se zdi meni katastrofalna enkrat mu pustita vse drugič nič uporabljata ga tudi kot "orodje" kadar sta sprta. Pogovor z njima ne zaleže, kaj mi svetujete? Mali je res katastrofalen glede obnašanja. Teden dni nazaj ko so bli pri nas je skakal po sedežni, zlamal hčeri ene dve igrače, skoraj podrl smrekico in še in še bi lahko naštevala. Naj povem še to da ko sem ga nekajkrat pazila (ni bilo mame in očeta) pa je bil čisto drugi otrok (priden, ubogljiv). Sedaj jim že tudi v šoli grozijo z socialno delavko in psihologom, (ker odgovarja, noče sodelovat, se stepe) pa odklanjajo pomoč, ker jo ne potrebujejo (izjava staršev). Hvala da ste prebrali ker je res malo zmedeno napisano in vsak nasvet bo dobrodošel.