|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 8:29:13   
Colt
Vsi se strinjamo da so ogromni paraziti nas, delavcev, razni direktorji, parlament itd itd. Se mi pa zdi da je katastrofalno premalo govora o ljudeh ki ležijo po cele dneve doma in zahtevajo ne vem kakšne socialne podpore. To je prav tako direktno zajedalstvo nas delavcev, ki plačujemo davke. V to smer pa se sploh ne razmišlja in sem trdno prepričan da bi bilo treba ZELO ZELO zaostrici politiko dodeljevanja družbenih pomoči.

Lenuhi pa doma na hrbtu in preklinjajo državo. Dela pa dosti, samo zjutraj je treba vstat. To pa je za mnoge že pretežko. V mojem koncu (gorenjska) imajo CSDji in uradi za delo čez glavo ponudb od delodajalcev, delavcev ki bi želeli delat pa od nikjer. IN tega je vedno več....me telo pogrejejo takšni pijavkarski ljudje.

Obstajajo ljudje ki so pravi mojstri v manipulaciji z zakoni/ugodnostmi/predpisi...in z nasmehom zjutraj štartajo s kavico v kafiču, nadaljujejo z telenovelami na hrbtu in končajo dan (zopet z nasmehom), kako so fajn nategnili ''državo''. Ampak najbolj smo nategnjeni mi. Kaj nam je storiti v naši ljubi deželici, da nateg ne bi bil več vrlina, temveč bi vrlina postalo spet pošteno delo?

Trdno sem prepričan da se omenjeni problematiki namenja mnogo premalo pozornosti!

Grega

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 8:44:39   
Anja25
Bravo Colt, čist se strinjam s tabo. Zajedalcev je v naši družbi absolutno preveč!! Veliko je pa tudi takih (jih sama nekaj poznam), ki pa so v delovnem razmerju, a so ves čas na bolniški z namenom, da grejo v invalidsko penzijo.
Moja žlahtnica to prav načrtno izvaja, ko pa jo vprašaš kaj ji je, da je na bolniški pa pravi nič. Ko pa gre k dohtarju si pa tudi las ne umije, da bolj boga izgleda. Grozaaaa!!!!
Midva z možem imava dobro stoječe podjetje, a kaj ko je hudič z delavci - jih kao ni, oz. so uvoženi, ker pač naši Slovnčki pač ne bodo delali umazanega - dobro plačanega dela beri tudi do 300.000 bivših Sitkov z nadurami seveda.
Res ne vem kam vse to pelje.

LP

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 8:57:19   
Marogica
Colt, tudi jaz se popolnoma strinjam s teboj. Ravno včeraj sem bila na Zavodu, kjer sem imela razpis za dva delovna mesta. Več kot polovica jih sploh ni prišla, ostali pa so imeli izgovore, da sem se kar tam smejala in to njim v obraz...

Kot si rekel...paraziti in lenuhi. Ugotavljam, da je resnično brezposelnih, ki imajo probleme dobiti skužbo zelo malo. Procent, dva tri....največ...vse ostalo je lenoba.

In zanimivo...pri ženskah je v 95% izgovor, da imajo otroka. Ej, jaz imam dva, pa sem delala do pred nedavnim po 6 dni po 12 ur na teden...na petek in svetek...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 9:06:01   
Felicity
Se strinjam in se sprašujem zakaj nihče teh ljudi ne preverja. Pa ne telefonsko, spremljat bi jih morali dan za dnem (osebno / detektivi, podpret s kakšno fotografijo) in potem - adijo podpora.

Še bolj na živce mi gre, ker taki ljudje potem dobijo še razna stanovanja po ugodni stanarini, in vsa možna denarna nadomestila in vse ugodnosti. user posted image

In ne , zame niso "ful cool" ker državo prinesejo okoli, so navadni delomrzneži in država jim ne bi smela dat niti centa.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 9:53:30   
Anonimen
Jaz se itak strinjam, z vsem zgoraj napisanim.

Sam mi k tko mislmo smo žleht, lahko serjemo s polnimi ritmi, mamo srečo v lifu da lahko delamo, si ne mormo predstavljat kako je....ipd. sranje ki ga lahko vsakodnevno kle gor bereš al pa dopoldne v kafičih poslušaš.

Sam bit kelnarca, snežilka, prodajalka, delavka... ipd. je očitno žaljivo bolj kot bit socialc. Čar socialne družbe.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 9:56:46   
piščanc
mene to še ne moti tako, da jih plačuje država. mene razkuri to, ker potem imajo še jajca pljuvati čez državo in jamrati, da jim ne da še več. vsi bi zastonj stanovanja, pa plačane stroške, pa zastonj vrtec, pa brez davkov, pa zastonj šole... pa jamrajo, zakaj ima sosedova štefka boljši standard. za svoj standard se je treba potruditi.
mah, neverending story.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:02:42   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

mene to še ne moti tako, da jih plačuje država.


O, mene pa to prekleto moti, saj državo financiram jaz, ti, on, on, on....... No vedno manj nas bo, če bo šlo tako dalje....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:05:19   
Anonimen
V Revozu pa Bolgar pa Romuni delajo, naši pa doma ležijo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:05:48   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
. Čar socialne družbe.

No...osebno večkrat dam na ogenj z izjavo da je Slovenija še VELIKO PREVEČ socialna država. In s tem pol žanjem cel vihar.
Škoda da se ljudje ne zavedajo da smo država mi sami in da pač nas goljufajo, ne pa neko imaginarno inštanco ki ima čudežni dotok $$$ brez meja.
Nedavno nazaj sem zasledil na enem drugem forumu (ni RR), kako ljudje dobesedno sprašujejo, kje, kako in kdaj se da državo (oz nas) nategnit. Za bruhat mentaliteta.

Ja Karin...zelo smo grdigrdi. In začaran krog se zavrti...po žepih pa udarijo nas, bebce ki delamo in pošteno plačujemo davke.


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:39:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

V Revozu pa Bolgar pa Romuni delajo, naši pa doma ležijo.


Ne sam v revozu. Na notranjskem mislim da ni firme(tiste večje), k ni slovakov notr. Pa me ne motijo. Oni tud sam iščejo boljši life. Ma dopoldne pa po gostilnah ogromno folka k joka da ni šihtov. Na zavodu pa miljon oglasov za delavce, gradbenike, snažiljke, kelnarce, kuharje(lahko brez šol)....

Socialna podpora naj bi bila za prebrodit neko obdobje ko recimo zgubiš šiht in iščeš novega. In jaz bi dala časovno omejitev koliko časa jo človek lahko sprejema. Ne pa da folk na socialni visi 20 let. In to da pridejo na razgovor sam po štempl. Vsi ti delodajalci bi morali poročat zavodu o takih ljudeh. In enkrat zavrneš šiht....adijo podpora. Pa me zanima kolk bi jih blo še doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:41:01   
pravljica
veste kaj...pa dajmo vsi nehat delat/hodit v službo...pa ne bodo imeli več koga nategovat user posted image  ma ne vem, mene to ne moti, niti najmanj...vsak se naj zase briga, če delaš delaš, če ti ni, pa ostani doma...kaj jaz vem...zaenkrat hodim v službo, bi bila pa vesele, če mi za isti denar ne bi bilo treba...mogoče pa kdaj zvišajo socialno, tako za enih 400% pa še sama doma ostanem user posted image

roko na srce, za 500 eur bruto (ma konec koncev je lahko to tudi neto), niti jaz ne bi ob 8. zjutraj (bog ne daj še prej) vstajala, če bi mi na koncu meseca za "lenobo" več ostalo na računu user posted image  pa ne bi imela nobene slabe vesti zaradi ostalih državljanov, delavcev user posted image  

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:51:31   
Rok_LM

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ravno včeraj sem bila na Zavodu, kjer sem imela razpis za dva delovna mesta. Več kot polovica jih sploh ni prišla, ostali pa so imeli izgovore, da sem se kar tam smejala in to njim v obraz...



Marogica, tole je pa popolnoma enako kot pri meni. Ko sem enega vprašal zakaj hodi sem če nima namena delat, pa mi reče, da rabi potrdilo, da je bil na razgovoru zaradi zavoda user posted image .

Ko sem naslednje že na začetku vprašal ali so prišli zaradi službe ali zaradi potrdila, jih je tričetrt rabilo samo potrdilo. Ko smo le našli enega, ki bi začel delat, je delal do 1o h, potem je odšel na malico, nazaj ga pa ni bilo več user posted image .

Colt, čisto prav imaš. Pri nas je ogromno pijavk, ki živijo na naš račun, poleg vseh, ki si jih naštel pa bi zraven dodal še vse navidezne samohranilke, ki so samohranilke samo zato, ker dobijo za to več denarja.

Vse take bi bilo treba striktno sankcionirati, brez izjem.

Ja, ogromno je "pametnih", ki delajo iz nas bedake user posted image .

_____________________________

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:57:19   
Marogica
Rok_LM. Meni  so na Zavodu rekli, da moram te, ki pridejo zaradi potrdila, torej večina, "prijaviti" oz to napisati v tisti seznam, ki ga dobiš od Zavoda. Ker prbolem je tudi, da nobena firma tega ne dela, vsi delodajalci jamramo, oni pa tega podatka nimajo in jih ne morejo sankcionirati. TO je to. Torej smo tudi sami krivi na nek način, saj jih podpiramo v tem....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 10:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Rok_LM. Meni  so na Zavodu rekli, da moram te, ki pridejo zaradi potrdila, torej večina, "prijaviti" oz to napisati v tisti seznam, ki ga dobiš od Zavoda. Ker prbolem je tudi, da nobena firma tega ne dela, vsi delodajalci jamramo, oni pa tega podatka nimajo in jih ne morejo sankcionirati. TO je to. Torej smo tudi sami krivi na nek način, saj jih podpiramo v tem....


No evo, to sem mislna. Pa si jih napisala?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:00:57   
Marogica
JA. Vendar imajo še vedno možnost 1x odkloniti delo. Upam, da bodo drugi delodajalci enako naredili, drugače ostane vse po starem. Ostali dajo žig, 1x pa je odklnil delo...to je to.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:21:21   
Rok_LM
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Rok_LM. Meni  so na Zavodu rekli, da moram te, ki pridejo zaradi potrdila, torej večina, "prijaviti" oz to napisati v tisti seznam, ki ga dobiš od Zavoda. Ker prbolem je tudi, da nobena firma tega ne dela, vsi delodajalci jamramo, oni pa tega podatka nimajo in jih ne morejo sankcionirati. TO je to. Torej smo tudi sami krivi na nek način, saj jih podpiramo v tem....


Evo Marogica, pa sem spet nekaj novega zvedel. Bom upošteval tole pri naslednjem razpisu. Do sedaj tega sploh nisem vedel. user posted image

Hvala.

_____________________________

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:29:31   
Colt
Ja, na tistem pildku imaš poseben del, kjer označiš s kakšnim namenom se je kandidat pojavil pri potencialnem delodajalcu.
In da, problem je mentaliteta. Tako pri delodajalcih (dosledno vpisovanje ''namena'' kandidata,  kot pri teh pijavkah ki ''hodijo po potrdila''.

Pravljica, občudujem te, da podpiraš ljudi ki jim plačuješ posedanje pred TVjem, po kafičih in v vsesplošni lenobi. Vidiš, jaz pa se počutim nategnjenega. Vedno znova in znova user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:33:05   
Nika v službi
Dokler sem v podjetju pokrivala tudi kadrovske zadeve, sem striktno označila, da je prišel samo po potrdilo in da ga dejansko delo sploh ne zanima. Eto, en mali prispevek. Ne vem pa, koliko so delodajalci dosledni. Marsikomu se še papirja ne da izpolnit.

Sicer pa se tudi jaz strinjam z vsem napisanim. Pijavke, pač. Težava je v sistemu, ki to dopušča. Jaz načeloma ljudi ne obsojam, vsak pač po svoje išče krivine... Problem je, ker država, sistem to dopušča. In dokler bo tako, brez pravega, konstantnega nadzora z visokimi sankcijami, bo kar trajalo in trajalo. Žal.

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:33:42   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Ja, na tistem pildku imaš poseben del, kjer označiš s kakšnim namenom se je kandidat pojavil pri potencialnem delodajalcu.
In da, problem je mentaliteta. Tako pri delodajalcih (dosledno vpisovanje ''namena'' kandidata,  kot pri teh pijavkah ki ''hodijo po potrdila''.



Tako je. Ta list pa oddaš na Zavodu ali ga pošlješ po pošti. Kaj še tega nikoli nisi dobil, Rok_LM?

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:48:56   
Jurca
Pa bi vi, ki ste delodajalci zaposlili takega, ki pride samo po štempel?
Da ne bo pomote; tudi jaz jih ne podpiram in mi gre na živce, da kar naprej jamrajo, v resnici jim pa na koncu meseca ostane toliko kot neni. No, to je nič. Samo jaz sem za ta nič delala, oni pa nabiral štemple.
Če torej pride z namenom, da bo dobil le potrdilo za zavod, najbž tudi dober delavec ne bi bil. Ali pa kje na črno dela in "res ne more" sprejet te službe. Seveda ne. Je že bolš kasirat plačo in socialno pomoč, kot pa samo plačo.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 11:52:00   
muki1
1. Marogica, kot delodajalka, bodi srečna, da so ti povedali kako in kaj, da se ti ni eden tam sprenevedal, samo da dobi Zavod pozitivno mnenje o njem, ti bi ga pa še zaposlila in imela potem ničvrednega delavca, ki bi delal več škode kot koristi.

2. Kar se tiče ,,zajedalcev družbe,,.
Jaz delam že od srednje šole nonstop kaj. Sem pa, ko se je še dalo, delala prek študentskega servisa in hkrati prejemala DSP. O, kakšen parazit sem, kaj user posted image ?

3. A si sploh predstavljate kakšno mizerijo od življenja ima nekdo, ki živi zgolj od DSP in je po možnosti še podnajemnik? Saj pa nima za hrano, kje je še vse ostalo? To ni človeka dostojno življenje, dragi moji. Človeku je odvzeto dostojanstvo, živi v revščini, bedi, vrti se v začaranem krogu, pade v depresijo in še marsikaj. Niso vsi tako iznajdljivi kot mi, ki pametujemo tu gor.

4. Na firmi, kjer sem zaposlena delajo tudi ljudje prek javnih del. Nekvalificirani delavci, starejši od 55 let, invalidi, romi. Plače neto dobijo 380 eur, tu nekje. Je to za vas plača? Delajo pa zunaj na mrazu, vetru, soncu.....
Jaz fantaziram, kam bom šla za prvomajske na dopust, oni pa po mojem tuhtajo, kako bodo preživeli..... pa njihove plače niso dosti višje od DSP. Torej sedeti doma, narediti kaj na črno, ali pa pošteno delati in ne biti zajedalec user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 12:03:27   
babylove
In zanimivo...pri ženskah je v 95% izgovor, da imajo otroka. Ej, jaz imam dva, pa sem delala do pred nedavnim po 6 dni po 12 ur na teden...na petek in svetek...


Ženske pač različno gledamo na 'imeti otroka'. Nekatere jih imajo samo zato, da jih imajo, druge pa ne bi želele zamuditi iskrega smeha in nagajivih pogledov. Nekatere ženske so bolj karieristke, druge bolj družinske. Nekaterim pomeni več denar, podjetje, poslovni ugled, drugim pa čas, preživet z otroci.

Vsekakor se je glede na lastne vrednote treba odločiti, ali ženska, ki je tudi mama, želi delati ali se posvečati družini. Tudi polovični delovni čas obstaja kot neke vrste kompromis.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 12:14:58   
Jurca
Kaj to pa zdaj pomeni, da vse zaposlene mame nismo dost dobre, ker delamo namesto da bi bile doma z otrokom? A je zdaj po novem bolje bit reven in ne imet za kruh, pa slab zgled itd. kot pa pošteno delat kljub temu, da so pri hiši otroci?user posted image user posted image user posted image  Ja polovični delovni čas do 3 leta. Ja, tudi plačilo zavarovanja do 10 leta najmlajšega izmed otrok v velikih družinah. Podpiram to. Ampak, da si do tega upravičen, moraš prej kaj delat. Ne pa čakat, da se jih bo dost rodilo, jih dat v vrtec pa doma španske cvetke gledat. pol pa jamrat, kako je težko, če je več otrok. otroci ne morejo bit izgovor, da namerno odklanjaš delo. razen če ga ne rabiš.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 12:27:47   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

In zanimivo...pri ženskah je v 95% izgovor, da imajo otroka. Ej, jaz imam dva, pa sem delala do pred nedavnim po 6 dni po 12 ur na teden...na petek in svetek...


Ženske pač različno gledamo na 'imeti otroka'. Nekatere jih imajo samo zato, da jih imajo, druge pa ne bi želele zamuditi iskrega smeha in nagajivih pogledov. Nekatere ženske so bolj karieristke, druge bolj družinske. Nekaterim pomeni več denar, podjetje, poslovni ugled, drugim pa čas, preživet z otroci.

Vsekakor se je glede na lastne vrednote treba odločiti, ali ženska, ki je tudi mama, želi delati ali se posvečati družini. Tudi polovični delovni čas obstaja kot neke vrste kompromis.


Se strinjam, vendar jih naj preživlja mož/partner, ne  pa država. In samo v tem je poanta. In zakaj so potem na Zavodu, kjer so primorani iskati delo, če bi bile raje doma, da ne zamudijo iskrega smeha in nagajivih pogledov???? Vse, ki bi dale "vse" za otroka, naj sploh ne iščejo službe, torej naj ne bodo na Zavodu. Zavod bi naj pomeni "premostitveni" vir dohodka, dokler se ne najde služba, ne pa glavni vir dohodka za podpiranje lenobe.

In to je vse, kar me moti.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Problem zajedalcev družbe!
20.11.2007 12:27:48   
srki
Ja, Colt, se strinjam z vsem napisanim s tabo.

Socialna država ja. Je, za kogar je. Zame, zate ne. Za lenuhe pa je.

Po drugi strani pa ima tudi Muki1 prav. Kot sem rekla, je socialna država, za kogar je.

In napaka je samo v državi, ne v nas in v tistih, ki nočejo delat. V državi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?