Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). nič nenavadnega. pomaga masaža in spiranje. ko so večji, se to samo od sebe izboljša. naša je tud mela vedno enega od očkov gnojnega in rdečega, samo to je prešlo, ko je postala večja
bo stara 3 mesece in ima tudi od začetka že zapacan en učk, smo se šli že trikrat pokazat, so nam dal tobrex (ki je vsaj za kratek čas pomagal) in ciloxan (ki nič ne pomaga). šlo naj bi za zamašene solzevode, ki naj bi se popravl do 1.leta. tko kt je ena napisala, kamilice niso kul, briše se od ven navznoter, pa masiranje pri solznem kanalu je tudi dobro, da se sčisti, da se ne bi bakterije not naselile. mi je pa en P rekel, da je dobro da je fiziološka topla (da naj tiste ampulce od nivee v žepu nosim). zdej mamo redni pregled in po eni strani mi je prav glupo da mi spet da kapljice, ker itak ne pomagajo. je pa bila kkšn teden nazaj odprta podobna tema in je ena punca napisala da so jim pomagale homeopatske kapljice iz avstrije