|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puca zate in za vse "debeliščke"
3.5.2004 17:11:54   
Špela
Ko sem prebrala da imaš tudi ti nedonošenčka enake starosti kot moj Aleks in da ima tudi čez 7 kg sem si oddahnila. Saj ne da je moj sonček debel ampak je ljubko zalit in ima prav cortkane rokice in obražček. Tehta 7.140g in ima 64 cm. Rodila sem v 35 tednu in je imel 2720g ter 51 cm. Kar fleten fantek za nedonošenčka. Zdajs em se potolažila ker so mi doma rekli da je debelušček. Ampak saj bo nekaj izgubil ko se bo začel plazit in hodit. Z malim sva tudi preživela zlatenico(8 dni v porodnišnici), takoj po rojstvu je imel dihalno stisko. Pred 10 dnevi pa smo se borili za njegovo življenje.(prirojena napaka na grlu, zdaj ima luknjico in skozi njo diha dokler mu grlo ne zraste).Tako da se počasi privajamo na to in da bo z našim fantkom slej ali prej vse v redu. Veliko veselja vse staršem z njihovimi sončki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Puca zate in za vse "debeliščke"
16.10.2004 23:23:33   
kimi
upam, da bo vse ok z fantkom

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?