|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 9:07:46   
Martina27
Pozdravljene,
katera ima res super recept za puranje prsi v smetanovi omaki? Pa široke rezance bi naredila zraven. Hvala.

Lep pozdravček.

_____________________________

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 9:17:00   
Blejka26
puranje zreke fajn popečeš,nato malo zaliješ z vodo kakšen 1.5dcl dodaš baziliko,timijan,rožmarin,sol,žličko gorčice in 10minut pustiš da čisto malo vre.med tem daš v skodelico 1.5 vode notri pa zamešaj 1žlico moke,nato pa to vlij v posodo z mesom..to naj še 10 minut vre na malem ognju nato pa dodaš še kislo smetano.pustiš še nekaj minut in je pripravljeno.Men je ta omaka najboljša.Na koncu lahko dodaš tudi nariban sir..ko boš mela že vse na krožniku..
malo bolj po domače razloženo samo mislim da enostavno..po želji lahko daš še knor kocko-jaz jo vedno dam,čeprav je ni bilo v receptu..je še boljši okus


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 9:24:32   
Anonimen
Spečeš zrezke, preliješ s smetano za kuhanje, prevreš in olauser posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 10:58:31   
Anonimen
Jaz pa ponavadi spečem zrezke, potem pa v drugem loncu še gobovo juho (namesto vode, dam pol mleka). Potem dam zraven še kislo smetano in široke rezance..

Ravno to bo danes za kosilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 12:21:40   
Dream
Kaj smo danes vse na puranu? user posted image  Jaz bom delala zrezke v omaki (nisem se še odločila v kakšni), za prilogo pa bodo verjetno mlinci, ker sem našla skrite nekje v enem kotu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 13:01:39   
Blejka26
ne nismo vsi.mi smo imeli čufte in pire krompir..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
23.5.2008 13:03:04   
tanikaa
Meni pa se niti sanja ne, kaj bomo jedliuser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
25.5.2008 20:06:25   
nanč
Za puranje je res super okus,da začneš vedno z maslom,ne olje,dodaš por,zrezke in pol začimbe po želji itd.Jaz ponavadi dam zraven k.smetano na koncu,al pa tud sladko.

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
25.5.2008 20:28:34   
Saša27
Jaz priporočam tole : http://kulinarika.net/recept.asp?ID=10205
Je zelo okusno, hitro narejeno, pa pa še dokaj poceni, zraven pa najbolj pašejo krompirjevi svaljki ali pa kruhovi cmoki.user posted image

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
26.5.2008 11:13:50   
nanč
hmmmm..njami,njamiuser posted image

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
26.5.2008 13:03:57   
honey
Jaz dam v smetanovo omako obvezno vedno topljeni sir (Zdenka sir ipd.) Se mi zdi, da dobi omaka nek poseben okust. Pa nič ne šparam s sirom user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
26.5.2008 13:19:36   
tanikaa
Jaz pa dajem one lističe. Ti siri so mi bolj okusni. In ja, tudi jaz niti slučajno ne šparam.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
27.5.2008 11:33:05   
Martina27
Pozdravček!

Prav super mi je uspel ta puranček v smetanovi omaki. Moj mali princ je tako papal,da nisem mogla verjet,ker on drugače ni nevem kakšen jedec.

Super,hvala vam za vaše nasvete.

Lp od Martine.

_____________________________

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
28.5.2008 11:21:01   
Anonimen
In po katerem receptu si naredila? A si dala v omako kaj moke?

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Puran v smetanovi omaki - kako?
31.5.2008 22:26:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Jaz pa ponavadi spečem zrezke, potem pa v drugem loncu še gobovo juho (namesto vode, dam pol mleka). Potem dam zraven še kislo smetano in široke rezance..

Ravno to bo danes za kosilo.user posted image


Njami. Hitro in enostavno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?