|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim vašo pomoč
8.4.2007 19:36:34   
briky
Drage moje!! Rabim vaš nasvet, ker se nimam kam obrniti, saj sem bolj take vrste punca, ki se ne rada zaupa vsakomur. Stara sem 23 let. Moji starši so ločeni, ampak nič za to, ker to niti najmanj ne upliva name, ker imamo drugače razčiščen odnos. Na faksu sem spoznala fanta, starejši od mene, sedaj si je že v tem času ustanovil privat podjetje, kjer mu zelo dobro teče. Star je 29 let. Ker živim pri meteri in je zelo stroga, mi je prepovedala da bi prespala pri njemu, naj raje porabim energijo za faks... In res iz spoštovanja res nisem šla spat k njemu pa čeprav sva skupaj bila 1 leto. Po letu in pol sem pa začela spati pri njemu, sedaj sva skupaj že dve leti. Moram povedat da se imava full lepo in da se full dobro razumeva. Razmišljati sva začela tudi o prihodnosti. A stvar se je zapletla... Je edinec, s starši živi v veliki hiši, kjer bi si komot uredila najino zasebnost. Z mamo-taščo se full dobro razumeva... Ampak oče, oče-tast je pijenec, totalen pijanec, razbiva, žali, svinja po hiši,... Bolje da ne povem kaj je vse sposoben ta človek,,, a ni ga moč ustaviti!! Fant se mi smili to je že od otroštva, njegova mati tudi trpi in nimata se kam umakniti. Čeprav študiram sva se s fantom začela menit o stnovanju. Ampak je rekel da dokler ne bom noseča da v stanovanje ne bova šla. Seveda,, ga razumem, ker sama še študiram, ampak vseeno me je strah da bom res zanosila, ker ne uporabljava nobene zaščite. (naravna metoda, sperme ne spusti vame) in da bom morala biti v tisti hiši, kjer se iz sobe niti ne upam, ker mislim da ne bo toliko financ da bi bila sposobna vzdrževat stanovanje in otroka. Moj fant je zelo proti kontracepcijskem kot jaz sama, ampak mislim da jih bom morala začet jemljat, ker to ne vodi nikamor... Ker mojemu otroku ne bi rada nudila kej takega. Fant se mi zelo smili ker res ne vidi izhoda in ga moram tudi sama razumet. Ampak počasi sem začela doživljat tudi sama travme; sploh nočem it več k njemu, ponoči ne morem zaspati, ker se bojim njegovega očeta. Enostavno hočem mir, ki ga ne dobim. Ne bi rada zapustila fanta, ker bi si res rada ustvarila z njim življenje, ampak ne vem kaj naj naredim. A naj zečnem jemljat kontracepcijkse in počakam da doštudiram in nato ko vem da bom imela možnost zaposlitve, začenma študirat o otrocih. Zelo mi je grozno, ker bi rada bila mlada mamica, ampak vem da na tak način in pod isto streho ne bi zdržala. Fant tudi pravi da hoče zaščiti družino, ampak, nikoli se ne ve kako se obrne... PUNCE;SVETUJTE MI!!

HVALA

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.4.2007 19:53:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 19:53:27   
tinx
Kot si napisala je fant star 29 let in ima svoje podjetje,kar pomeni ,da je finančno neodvisen.Mislim ,da bi si lahko privoščil plačevanje najemnine, bolje to kot živeti v zlati vili ,kjer ne smeš ponoči zatisniti očesa.Ne razumem zakaj je do zdaj vztrajal doma  v takih razmerah.Glede kontracepcije ti jo toplo priporočam .Otroka imeti ni kar tako .Tudi vidva si ne zaslužita ,da živita v takih razmerah KAJ ŠELE MALI NEDOLŽNI OTROČIČEK.Zato si lepo poiščita  stanovanjce ,počakaj ,da doštudiraš potem pa lepo počasi naprej.Tudi ,če si želiš biti mlada mamica ni zadosten razlog ,da imaš otroka po vsako ceno sploh pa ne v takih razmerah.Najprej si uredita življenje,da bosta lahko pikici ,ko bo prišla na svet nudila vse.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 19:59:33   
karmy
hej, da ne bi pomislila zanosit samo zato ker bi rada da gresta skupaj živet na svoje... to je najbolj bedni in idiotski razlog iz njegove strani... poznam pa veliko parov ki skupaj živijo pa nimajo (še) otrok pa jim gre čisto lepo

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 20:33:24   
briky
TINX!!

to si pa tko lepo napisala in poplnoma si mi omehčala srce... Fant se mi zelo smili, amapak dokler sem še jst v ljubljani bom mogal zdražat na tak način, bom pa delala na tem da čimprej doštudiram...da si bova nato uredila stonvanje in nato ne bo problema. Pol je verjetno najbolj da začnem jemljat kontracepcijske tablete da ne bo kaj narobe. Hvala ti tinx, upam da mi boš še kaj svetovala, če ti pišem..

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 21:52:27   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: briky

ne uporabljava nobene zaščite. (naravna metoda, sperme ne spusti vame). Moj fant je zelo proti kontracepcijskem kot jaz sama, ampak mislim da jih bom morala začet jemljat, ker to ne vodi nikamor...
HVALA


Sploh do konca nisem mogla brat. Kaj pa se ti po glavi motauser posted image Če nočes zanositi (kar se mi zdi v tvoji situaciji trenutno pametna odločitev!), potem rabita zaščito. Kar vajina naravna metoda ni! Če je že tvoj fant toliko neodgovoren, bodi vsaj ti bolj pametna. takoj po zaščito.

Pa kakšen partner je to, da ti postavlja pogoj nosečnost, da normalno zaživita skupaj? Namesto da bi pri skoraj 30-ih razmišljal kako čimprej na svoje, še tebe vleče v svojo nefunkcionalno družino. Ker družina z nasilnim alkoholikom ravno to je!

Če te ima res rad, bo razumel tvojo željo po študiju in kasneje tudi otroku, predvsem pa se bosta skupaj umaknila iz takega okolja!
Ena možna alternativa: ostaneta tukaj, zaradi user posted image kontracepcije zanosiš, ne končaš študija (iščeš bedno službo), po nekaj časa pa te vržejo ven iz bajte in končata z otročkom sama.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 21:56:34   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: briky
.. Fant se mi zelo smili, amapak dokler sem še jst v ljubljani bom mogal zdražat na tak način, bom pa delala na tem da čimprej doštudiram...da si bova nato uredila stonvanje in nato ne bo problema.


Pa še tole sem pozabila. Ali si s tem fantom iz usmiljenja, ker ravno pravi razlog tole ni. Kot je zgoraj napisano, pri 29-letih, s svojo firmo, se mora zrel, odrasel moški postaviti zase (in partnerico) in se osamosvojiti.

Meni bi bilo logično, da te on podpira pri študiju.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 22:23:17   
Felicity
Pa kakšen partner je to, da ti postavlja pogoj nosečnost, da normalno zaživita skupaj?
 

Ja, to je tudi meni dalo mislit. A je otrok pogoj, da gresta živet skupaj?  Kaj pa če jih (bog ne daj) ne bi mogla imeti? Sploh ne bi šla živet skupaj?

Na tvojem mestu bi dobro premislila, če sploh želiš biti z njim. Praviš da se ti smili, nisem pa zasledila, da bi napisala da ga ljubiš (lahko sem samo površinsko brala). Tam ne bi prebila niti noči, to 100%. Moj duševni mir je pomembnejši od velike hiše.
Glede možnosti zanositve pa ti toplo priporočam kakšno učnkovitejšo metodo, dokler vsega ne razčistita. Bo bolje za oba.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 23:01:21   
Anonimen
Mislim, da sama najbolj veš kaj je prav in kaj ne, samo še zmigat se moraš.
Se pravi pogovori se s tvojim fantom. Srečno!

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
8.4.2007 23:09:06   
daysi
Nisem brala drugih komentarjev vendar ti svetujem , če še študiraš, da naprej poskrbi za zaščito in faks, nato pa načrtujta otroka. Zelo sta neodgovorna, vsaj kar se tiče prihodnosti. Kako boš skrbela za otroka? Iz Lastnih izkušenj ti povem, da to ni lahko, saj sta otrok in šola dva različna pojma, pri tem pa največkrat trpi prav otrok.
Če je fotr pijanec, se še pred rojstvom otroka preselita na svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
9.4.2007 3:40:52   
mateja 32
Moje mnenje je, da moraš najprej poskrbeti za sebe. To ti naj bo prva skrb. Dokončaj faks, ker ob otrocih je zelo težko študirat, to ti lahko povem iz lastnih izkušenj. Poskrbi za zaščito pred nosečnostjo. Pa razmisli ali si s fantom zato, ker ga ljubiš ali zato, ker se ti smili. Iz sočutja biti z nekom, to za dobro zvezo ne pride v poštev
Poznam primere, ko je fant na ta način obdržal dekle, da ji je "naredil" otroka. 
Ker je fantov oče pijanec je prav, da se mu izogibaš, še posebno, če se ga bojiš. Kot sem rekla, najprej poskrbi, da končaš faks in greš na svoje. Šele ko imaš osnovne pogoje za življenje ( lastne finance, stanovanje) potem si neovisna od drugih.Imeti otroka nekaj let prej ali potem, to pri teh zadevah ne igra nobene vloge.
Glede fanta pa ti svetujem , da se pogovoriš z njim in mu svetuješ, da gre stran od očeta.
Želim ti vse dobro.



(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
9.4.2007 8:20:23   
Primoza
Ob tem sporočilu dobi človek občutek, da še vedno živimo v srednjem veku, v času čarovnikov, hudobnih vil in ploščate zemljeuser posted image .

Glede na to, da študirate sklepam, da niste ravno za luno in da ste si na večino vprašanj odgovorili kar sami. Dokončanje študija je vsekakor pomembna naloga, še pomembnejša pa je poskrbeti za neko normalno odraščanje otrok. Tak način kontracepcije res ni sprejemljiv, ker sem dobil občutek, da ni rečeno, če partner sploh hoče iz te hiše. Osebno bi lepo poskrbel za kontracepcijo, potem pa začel resne premike v smeri osamosvojitve od nenormalnih razmer, ki vladajo v hiši. Tako se bo videlo, tudi koliko je ura pri partnerju in še študij boste opravili.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
9.4.2007 15:13:03   
briky
Vesela sem za kakršnekoli nasvete, ki sem jih sprejela!! Vidim da ste mi zelo odprli oči. Moram priznati, fanta ljubim iz vsega srca. Najbolj pomemben  je pa seveda pogovor in to bom tudi naredila, se odkrito pogovorila. Čeprav sem skoz imela v glavi, da to ne vodi nikamor, ampak ljubezen je premočna. Zaščitila se bom, končala študij in potem bom študirala o drugih stvareh. To bom tudi fantu povedala. Smili se mi, ker včasih sama padem v jok, ker vidim kako hudo je lahko pri nekaterih družinah. Ampak prav imate, res bi se lahko osamosvojil. Duševni mir je zelo pomemben in to sam ve, da sama trpim. To, da bi šla v najino stanovanje, pa mu verjamem, da ni še čas. Bilo je bolj zaradi tega, ker sama študiram v ljubljani in od ponedeljka do petka me ni doma, tko da če bi sedaj se zgodila da bi zanosila, bi šla v stanovanje. Tko da oba čakava da končam študij,kjer me fant tudi zelo podpira. Ampak tisti eden ali dva dni ko sm jaz pri njemu, je hudo, ker sama v sebi trpim, ker kaj takega ne bi želela nikomur. Fant bi tudi rad zaščitil mamo, ki je zlata v vseh pogledih. Da bi se obrnila na moje starše, pa nimam možnosti, čprpav ga je moja mama sprejela mi ne dovoli, da bi prespal pri meni, tko bi lahko vsaj rešila določene muke, če bi bili več časa pri meni. Verjetno bom morala še neki let potrpet.. in trentno dati na prvo mesto šolo.  Hvala vam , ZLATI STE!!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
9.4.2007 19:39:52   
Anonimen
In kolk konkretno si ti stara?


(odgovor članu briky)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
9.4.2007 21:17:11   
briky
Stara sem 23 let

S FANTOM SEM SE POGOVORILA....
moram vam povedat da sem se odkrito pogovorila, a zaustavila me je druga stvar. Rekel je da mame sam ne bo pustil. Popolnoma ga razumem (ker oče-pijanec je do nje včasih nasilen), ampak sama si ne predstavljam, da bi vsi trije šli živet pod isto gospodinjstvo... Z njo se bolje razumem kot z mojo mamo, ampak hočem živet z njim ne pa z njegovo mamo. Življenje si hočem ustvarit z MOJIM FANTOM. Nočem da se bi kdo utikal v najino življenje. Spoštujem jo, ampak tega ne bi prenesla. Rekel je da bo vse naredil da ne bo prišlo do kakšnih konfliktov med nama. Moja morala je tko na tleh, da si ne vem več kaj misliti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
9.4.2007 21:22:40   
Anonimen
Ja prviš,da je oče do nje včasih nasilen?In kaj potem naredi on,ko se to zgodi tvoj dragi?No ja ga ćisto razumem,da mame nebi rad zapustil zaradi očeta.Ampak nekako bo se moral odločit.Zakaj pa mam negre nekam vstran od njega?Vidva na svoje pa bo mir,če nočeš živeti z njo.

(odgovor članu briky)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Rabim vašo pomoč
9.4.2007 21:33:28   
briky
Sej če bi bilo možno da bi živeli v tisti hiši, ne bi bil problem bi imela najino zasebnost, pač si urediš dva vhoda. Ker da se bi morala ubadat še z drugimi. NE! Stari in mladi ne gremo skupaj. Fanta s tem sedaj ne bom utrujala, ker se bom raje osredotočila na študij, da ga čimprej zaključim. Sej tudi z mojo mamo živiva pri starih starših, ampak imamo ločeni gospodinjstvi. Mi smo spodaj in oni zgoraj. To ne bi bil problem, a to, da bi morali biti vsi skupaj, NE!

Verjetno bom morala dati času čas in se ne toliko sekirat...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.4.2007 19:53:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 9:45:28   
briky
ej, a ma kdo slučajno izkušnje da živiš s staščo v istem gospodinjstvu...
JST; FANT IN NJEGOVA  MAMA??user posted image

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 9:51:58   
Anonimen
Kot prvo se vidi, da si še mlada, premlada, neumno razmišljaš, sploh ne vesta kaj in zakaj je kaj?

In če si ti pri njih oz. boš, se pač prilagodi, ne moreš ti komandirati. Pa po tablete pojdi, svašta, pa kje živite na luni???

(odgovor članu briky)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 9:59:53   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: briky

ej, a ma kdo slučajno izkušnje da živiš s staščo v istem gospodinjstvu...
JST; FANT IN NJEGOVA  MAMA??user posted image


Samo v iskalnik vtipkaj tašča in preberi sporočila.  Ne vem če bo leto zadosti, da vse prebereš user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 11.4.2007 10:00:44 >

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 10:12:14   
divadana
ne rečem.. Nekatere tašče so zlate, ampak karšne koli so, prej ali slej se začnejo utikati. Ne razmišljaj sedaj, ko imaš še vse pred sabo. , začni jemljat tabletke, dokončaj študij potem pa bo že čas naredu svoje...
pa srečno**

_____________________________

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 10:18:54   
Pajaca
Čist tko dve gospodinji v eni kuhinji ne moreta živeti pa če se mata še tko zlo radi. Tko da raje ne razmišljaj o tem, da bi si stanovanje najeli skupaj. Ker dolgoročno se ne splača. Pa sploh ko pride otrok, si vsak želi imeti svoje stanovanje in svoj mir. Mogoče je za razmišljati o kakšni manjši hišici, ki bi imela ločeno stanovanje za taščo, ali pač dve sosednji stanovanji ali kaj podobnega. A ne razmišljaj o tem, da bi živela v tisti vili, čeprav v ločenem delu in raje ne razmišljaj o skupnem gospodinstvu s taščo. Vsak ima svoje navade, vsak živi po svoje, vsak hoče za kosilo točno tisto kar si je zamislil in zakaj bi se prilagajala.

Po moje pa se bi mogla tašča mal na noge postavt in brcnt tasta v rit!

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 10:34:11   
briky
Hvala pajaca, za nasvet... Sej vem da mam še čas, da se preveč sekiram... Ampak ne vem kako bom čez par let prepričala to mojga fanta. On misli da je vse tako lahko, ko mi je rekel, da bo on se pogovoru da ne bo nobenega utikanja. Ampak sem mu povedala da nima to veze, ampak ne bi prenesla da bi bili vsi trije, da ne bi imela najino zasebnost. Kako naj partnerju to dopovem oz. mu bom dopovedla. Čeprav je še čas bi ga rada čimprej "navajala" na to, da sva pomembna le jaz in on in da hočem živet z njim in ne z njegovo mamo.
hvala, cmoka

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 10:48:41   
Anonimen
Jaz sem tri leta živela v istem stanovanju z mojim in njegovo mamo. Niti pomišljej ne na to!!!
Sedaj sva na svojem in je super. Takrat se mi je pa bledlo. To ni normalno da živiš z njegovo mamo, res ne. Ok če res ne gre drugače. Ampak če se le da stran.
In jaz sem bila tudi takrat toliko stara kot ti. Sedaj tega nikoli več nebi naredila.

Tvoj pa ni dolžen skrbeti za svojo mamico. Sej je odrasla ženska. Če je mož pijanec in jo tepe naj se loči ne. Al najboljš da sin celo življenje čepi doma pa jo brani, sama pa sam sedi in čaka. Je odrasla ženska, naj poskrbi zase, lahko ji pomagata in vse sam namesto nje pa ne moreta njenih problemov reševat.

(odgovor članu briky)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 11:02:34   
tanikaa
Jaz mam svojo taščo rada, ona mene tudi. Se razumeva. AMPAK NIKOLI IN RES NIKOLI ne bi šla v to, da bi živeli skupaj. NIKOLI!!!!

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Rabim vašo pomoč
11.4.2007 11:04:14   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: briky
Čeprav je še čas bi ga rada čimprej "navajala" na to, da sva pomembna le jaz in on in da hočem živet z njim in ne z njegovo mamo.


birky, to ga boš težko navadila, za tiste, ki jih imamo radi, nam pač ni vseeno... Tudi če se sami ne znajo postavit zase in delajo napake in ... Zanj nista pomembna le ti in on, ampak tudi njegova mama in po pravici povedano, ga razumem... Če bi meni to moj fant rekel, bi tudi prav čukasto pogledala: "Ljubi moj, ljubim te bolj kot kogarkoli, ampak nisi mi pa edina pomembna oseba na svetu..." To moraš pa ti sprejet...

Ne rečem, da se morate vsi skup preselit, vendar pa razumem, da hoče zaščiti mamo in to, da jo pusti samo z nasilnim pijancem, sigurno ni to... To moraš tudi ti razumet... Probajta skupaj najt rešitev, počasi in brez ihte... Magari da na začetku kak mesec pri vaju živi, recimo, toliko, da zrihtate še nekaj za njo. Sicer se mi zdi, da bi lahko v tem primeru vrgli ven očeta, ampak to je verjetno že pravna latovščina, na katero se jaz, priznam, čisto nič ne spoznam...

Vsekakor jaz na tvojem mestu ne bi dopovedovala fantu, kako sta samo vidva pomembna, ker to enostavno ni res - svojo mamo ima rad in prav je tako! Verjetno bo bolj zainteresiran za skupno življenje, če bo videl, da njegovi ljubezni ni vseeno za ljudi, ki jih ima on rad in bi jim tudi ti rada pomagala - konkretno njegovi mami... Praviš, da jo imaš rajši ko svojo mami... Ne vem, če imam jaz taščo rajši ko svojo mami, ampak vem pa, da če bi tast položil roko nanjo (na srečo se ni za bat:), bi ji bila najina vrata vedno odprta in bi jaz to prva predlagala, čeprav imava mičkeno stanovanjce z dvema mikenima sobicama! Seveda bi potem probali najt drugo rešitev, da bi bili vsak na svojem, ampak za nekaj časa, da se stvari uredijo, pa bi ji sigurno probala pomagat, magari tako, da jo vzameva k sebi! Čeprav se sicer absolutno strinjam, da so stari in mladi v najboljših odnosih, kadar so v ločenih gospodinjstvih in jaz ne bi šla živet k njim, čeprav jih imam zelo rada.

Ne vem, meni se zdi to pomembno, da pokažeš partnerju, da ga podpiraš in da ne misliš samo in izključno nase... Ker če boš rekla, da misliš tudi nanj, to ni čisto res... Veš, da bo on imel zelo slabo vest, če bo pustil mamo na milost in nemilost pri očetu, vidva pa bosta lepo uživala na svojem. Mislim, da bi ga grizlo, to tudi ve, zato tudi tega noče... To moraš ti razumet in predlagat drugačno rešitev! Najmete malo večji apartma, kjer uredite dve ločeni stanovanjci, recimo, ma karkoli, samo probaj se postavit še v njegovo kožo! Kako bi se ti počutila, če bi nekdo pretepal tvojo mami in bi on od tebe zahteval, da to kar spregledaš, greš na svoje in vse skup pustiš na miru?user posted image Se strinjam, da je stvar komplicirana, sploh, če mama noče it od očeta (v tem primeru ji res nimaš kaj pomagat), ampak če se nekak tudi ona želi izkopat iz tega, pa ga razumem, da bi ji rad pomagal... In ti bi lahko njemu,...

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?