|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana nad sorodniki
19.7.2005 23:40:37   
Anonimen
Sedaj, ko bi morala kar cveteti in biti vesela, ker sem praznovala svoj 30. rojstni dan, ki je meni pomenil zelo veliko, sem ostala na koncu zelo razočarana. Naj vam povem mojo štorijo, ker se moram nekomu zaupati. Se mi zdi, da sem ostala čisto sama na svetu.
Kje bi začela? Okoli rojstnega dneva sem se veliko trudila, planirala, organizirala, čeprav sva se z :love: odločila, da bomo imeli kar piknik doma. Že pred časom sem svoji tašči in tastu izrazila željo, da upam, da bom tudi jaz kdaj v življenju dočakala, da bosta onadva zame naredila torto. Namreč, pred leti sta jih nonstop pekla za vse sorodnike in prijatelje. Zame pa je še nista spekla. In sta rekla, da jo bosta naredila. Ful sem bila polna pričakovanj. Še celo dopoldan, ko sem taščo klicala, kaj dela, je rekla, da peče torto. Wau, sem mislila, to pa ne vem, če bo do 16. ure končano, če jo komaj sedaj peče. No, pa sta prišla. Torta je bila tako lepa, da me je skoraj kap, da sta se tako potrudila zame. Kar solzne oči sem dobila. Resnično me je to tako ganilo, da sta se onadva tako potrudila zame (kaj čmo, sem pač rakec in mi smo zelo občutljivi). Še parkrat sem rekla v hecu, da ne vem, če sta jo naredila onadva, ker je tako lepa, pa sta zatrjevala, da valjda, da sta jo onadva naredila. Potem pa se je začelo: tašča v prvem momentu, ko sem jo vprašala, sploh ni vedela, s čim je polnjena, potem pa se je še družinska prijateljica, ki je hkrati moja poročna priča, zagovorila, da ji moram vrniti dva pladnja. Na enem je prinesla pecivo, kje pa je drugi?? Pa se je hitro popravila, joj, res, ja, samo enega. Jaz, naivni norec, pa še do naslednjega jutra nisem hotela verjeti, da je to res. Da sta torto naročila drugi osebi (moji poročni priči), naj jo speče, meni pa lagala pred vsemi mojimi gosti, da sta jo sama spekla. Sploh ne morem verjeti!!! Zame je to največja izdaja, kar sta mi jih lahko naredila. In ko sem se soočila z njima naslednji večer, ko sta prišla (in oseba, ki je pekla torto, je bila zraven), sta hladnokrvno priznala, da je res. In mi tašča reče za povrh: "Saj si hotela torto, pa si jo dobila, kaj bi še zdaj rada??!!!" A lahko verjamete?? Povedala sem ji, da sem jaz želela torto, ki bi nastala izpod njunih rok in bi mi jo onadva podarila iz srca, ne pa tako. Pa če bi mi vsaj rekla, da nista uspela narediti ali kaj takega in se opravičila. Bi kljub temu bila jezna, a ne tako, kot sedaj, ko se počutim prevarano in izigrano. Potem pa mi je rekla, da mi torte nista spekla zato, ker je ona zadnje čase pod takim pritiskom (neke pravne zadeve) in ni bila sposobna??!!! Ja, jaz pa imam samo enkrat v življenju svoj 30. rojstni dan in prvič in zadnjič sem njima izrazila kako željo. Sem rekla, da če bi jaz želela kar katerokoli torto, bi si jo šla kupit, ne pa njiju prosit, naj mi jo kupita. :grrr::grrr::grrr:
In za povrh mi še ona hladnokrvno pove, kot da ne bi videla, da sem tako prizadeta, da mi je šlo na jok, da so se še danes smejali z ostalimi sorodniki, da kako sem jaz kar verjela, da sta jo onadva pekla. Si lahko to mislite? Počutim se, kot da sem njihov dvorni norček. In njima se je to celo zdelo smešno.Pa kake komedije so baje doživljali, ko so se dobili na parkirišču na poti k meni, da so torto iz enega prtljažnika dali v njunega. Njima se celotna stvar sploh ne zdi sporna, da sem samo jaz brezvezna.
Jaz pa sem bila tako prizadeta, da sem samo jokala in jokala (seveda, ko sta šla). Moj :love: drži z menoj in je tudi sam prizadet, da sta mi lahko to naredila. A takšna sta, brezsrčna in ne poznata ljubezni. Saj vem, da se ni vredno sekirati, a sem zelo razočarana. No, saj tudi pri darilu se nista nič potrudila. Sta mi dala 5000 SIT in en mali prenosni fen. Poznata me že 12 let, pa še vedno ne vesta, da jaz fena nikoli ne uporabljam, poleg tega sta mi prenosni fen podarila že lani za božič. Toliko o pozornosti z njune strani.
To je bila samo najhujša stvar, ki me je zelo prizadela, se je pa zgodilo kar nekaj takih okoli mojega rojstnega dneva, ki jih ne bom niti omenjala, le to npr. da si je moja najboljša prijateljica in botra mojega otroka rezervirala dopust v času, ko sem praznovala. Izgovor je kasneje bil, da je ona čisto pozabila na to, da bom jaz takrat praznovala:zmeden2::((. V glavnem, spoznala sem, kdo so pravi prijatelji in moram reči, da jih je bore malo. Žalostno, za :((:((:((:((
Vem, da se bo verjetno enim zdelo to čisto brezveze, ker ste mogoče tudi drug karakter in na take stvari ne daste dosti, jaz pa žal nisem taka. Sem zelo občutljiva in si vse vzamem zelo k srcu. Zato pa tudi trpim.:((:((:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razočarana nad sorodniki
19.7.2005 23:54:37   
rija
blacky,tudi jaz sem rakica in zelo občutljiva. samo, res, roko na srce, ti pa si preveč občutljiva. vem, da si v takih trenutkih ne moreš pomagati, pa solze samo drejo.
jaz sem enkrat jokala, ker mi moj:love:ni takoj opolnoči voščil za rojstni dan. no, saj sva se nekaj minut za tem iz tega že smejala, pa vseeno...
pa še o moji tašči in tastu: tadva mi že deset let nista vošćila...pa kaj naj? se pravi, da si ti še vedno na boljšem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 7:38:51   
janapan
Blacky, si nisem mogla kaj da ti ne bi odpisala. sama sicer ne verjamem preveč v lastnosti znakov horoskopa ampak ko to berem v tvojem prispevku ...evo kot da bi bla moja sestra....je rakica dve leti nazaj je praznovala 30.rojstni dan.
Čeprav moram rečt, da jaz se za take stvari ne sekiram ...zato bom poskušala bit objektivna kar se da.
Tvoj problem je po mojem, da si preveč pričakovala. verjamem, da hočeš da te sprejmejo v družino kot člana, kot hčerko...ampak dejstvo je da nekateri svoje snahe nikoli ne tretirajo enakovredno in zdi se mi lepo da so ti vsaj delat dali torto....pol pa niso imeli srca ti rečt, da jo je spekel nekdo drugi. Tud moja sestra ima mal kompleksa....pa ne me narobe razumt ker ni mišljeno slabo....da se vse vrti okrog nje, še posebno ko ima rojstni dan in če ni kaj tako kot si je želela ji vse pade v vodo, sam še o tem razmišlja in ne o vseh lepih stvareh, ki so se ji zgodile....Vem, da je težko ne se sekirat za stvari ampak če se boš žalostila za vsako slabo stvar, ki se ti zgodi tudi ne bo v redu. Moja sestra je kako bi se temu reklo ...taka tragična oseba...vse kar se ji zgodi slabega naredi v tragedijao, ne vem kako je s tabo ampak to malo sliči na to....glej tvoja tast in tašča sta prišla na tvoj rojstni dan, ti prinesla torto, darilo...ti pa se sekiraš da torte nista spekla onadva in da darilo ni pravo. Glej pozitivne stvari.
Pa ne mislit, da sem brezčutna, pred časom sem se tud jaz žalostila za take stvari in terazumem...ampak enostavno če želiš biti srečen moreš videt kozarec napol poln
lp jana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 7:50:33   
atek
Ah,ja. Jaz bi ti samo rekel da se ne sekiraj preveč. Podobne stvari se dogajajo povsod, le da ob različnih priložnostih. In kaj narediti?. Nič. To mislim dobesedno. Jaz sem žlahto odpikal, pa ne da smo skregani, ampak da se bom trudil za kup trotov pa ne. Ob takih prilikah raje povabim par kolegov (tistih pravih, dobrih starih kolegov, ne vsakega "znanca) in naredimo kako fešto v krogu 10, 15 ljudi. Pa se ni treba sekirat kaj kdo je, pa se ni treba sekirat z darili itd. Se dobimo, poveselimo in nato novim izzivom naproti. Žlahta naj pa doma čepi, saj si drugega ne zasluži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 7:54:03   
CUKRČEK
Se popolnoma strinjam z atekom....zakaj bi se sekirala zaradi tistih, ki si ne zaslužijo pozornosti. Raje si najdi klapo, s katerimi se boš imela fajn.

JAz sem tud odpikala vse kolege, ker so bili sami hinavci. Sedaj res nimam nobenih prijateljev oz. prijateljic, kar seveda pogrešam....ampak tudi jaz si bom našla take, s katerimi bom uživala. Raje se imam sama fajn, kot pa z hinavci slabo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 8:07:46   
vesnica
no ja to da si zarad tašče pa tasta žalostna niti nebi komentirala ker pač ne poznam vašega odnosa samo to da pa zameriš prijateljici da je ni bilo se mi pa vseeno zdi precej egoistično glede na to da je sedaj čas dopustov bi si ga tudi jst tako kot ona organizirala kakor bi meni pasalo se ne bi ozirala na roj dan zavoljo tebe bi ti pač voščila ko bi prišla nazaj. Ne vem no mogoče sem jest čudna sam res ne pričakujem od prijatlov da bojo prestavljal dopust zarad mene...bi vseeno rajši jest prestavla roj. dan na bolj primeren datum.

lp pa brez zamere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 8:25:03   
kalbo
Punca, zarad kakšnih bedarij se pa ti obremenjuješ. Pa jest ne vem no. Oprosti, ampak mam občutek, da rabiš to, da se 10 ljudi neprestano vrti okoli tebe. Sprejmi že enkrat, da nisi center vesolja.

Imela si 30. rojstni dan. Pokvarila si si ga zaradi lastne neumnosti. Namesto, da bi uživala, se obremenjuješ s taščo in tastom, ki sta si dovolila naročit torto drugje. Si mogoče pomislila, da sta ti hotela samo lepšo prinest, kot jo onadva nardita?

Oprosti, ampak ti pa si egoist.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 8:29:06   
nana 27
Blacky, oprosti, ampak glede na tvojo reakcijo bi rekla, da nimaš niti 20 let ali pa še manj in ne 30. Saj si vendar odrasla žensk, ki bi morala imeti v življenju določene stvari razčiščene.

Poglej, navijala si za torto in oni so jo naredili. Mogoče jim ni uspelo (torte oz. testo se ti lahko npr. sfiži - take "mojstrovine" pa že ne boš na neki fešti kazal) pa sta v zadnjem trenutku prosila za pomoč sorodnico, da ne bi bila ti žalostna. Glede daril jim tudi nimaš zamerit. So pač čudni in to počnejo že od nekdaj in ne boš jih spremenila.

Tako kot praviš sama. Res si preveč občutljiva. Pričakovala si več pozornosti, ampak žal se dogajajo takšne stvari. Boš vedela za naslednjič, ko bo kdo od njih praznoval okroglo obletnico. Pomiri se! Ni vredno, da točiš solze za takšne reči. Dobro je, da je tvoj :love: na tvoji strani, ampak življenje gre dalje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 8:33:21   
mamsi
Ojla Blacky, nič hudega. če si občutljiva, takšna pač si in v redu je tako. Dosti bolje, kot če si popolnoma neobčutljiv. To je seveda treba upoštevati, vendar na način, da te kdo namerno ne prizadane. V tvojem primeru pa se mi zdi, da te v resnici ni nihče hotel namerno prizadeti, imajo pa svojo glavo in svoj način življenja, in verjetno razmišljajo drugače kot ti. To moraš pa ti spoštovati.

Če bi te kdo želel namerno prizadeti, bi rekla, odpikaj jih, tako pa rečem, sprejmi jih tudi ti takšne kakršni so.
Sama pričakuješ, da bodo izpolnjevali tvoje želje, čeprav samo na tvoj rojstni dan, in si potem razočarana. Vendar pa to ni prav. Prav je, da si sama daš, kar si želiš, in ne da karkoli pričakuješ od sorodnikov. Lahko si samo vesela, da so do vendarle upoštevali do neke mere, vesela bodi za vsako malenkost, ki ti je podarjena, pa čeprav samo obisk in voščilo. Vse to je že samo po sebi darilo. In vsak človek zase, ki ga imaš ti rada, tudi.

Verjetno so tako pekli torte tudi drugim sorodnikom.:zmeden:Torta naj ne bo merilo, niso te prevarali, pač pa so po svojih zmožnostih želeli vseeno tebi pričarati veselje.;) Privošči si še enkrat praznovanje tvojega rojstnega dne, ker ta je bil pač pokvarjen. Privošči si ga tako, kot si ga želiš, vendar ničesar ne pričakuj od drugih. Boš videla, kako lepo se boš imela.;)

Vse najboljše za tvoj rojstni dan.:rozica::rozica::rozica:

In ena :torta: še od mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 8:49:40   
biba77
Jaz te pa razumem, Blacky, saj so tudi meni take stvari (majhne a od srca) zelo pomembne.
Poskusi se cimprej pomirit...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Aja, tudi jaz sem rakica...:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:00:12   
Anitka
Blacky se podpišem pod Astrin post.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tudi meni razne malenkosti veliko pomenijo.

Drži se in upam, da kmlau najdeš prave prijatelje :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:00:54   
Margareta

Jaz te tudi razumem. Hudo ti je, ker so te okrog prinesli s to torto.
V glavnem ne se sekirat. Smo taki in drugacni ljudje.

Pa vse najboljše za 30. rojstni dan:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:02:34   
Anonimen
Jaz pa oven, z glavo skozi zid, in mi v življenju ni prav nič pomembno, kdo mi speče torto in kakšno, še manj pa je možno, da bi se sekirala, če bi šla moja prijateljica na dopust v času fešte.

Meni pa to RES ni pomembno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:11:45   
snorlax
Sorry, Blacky, ampak moram ti povedati, da si malo otročja, če se sekiraš, kdo pride na rojstni dan in kdo ti prinese torto.

Moja tašča še ve ne, kdaj imam jaz ali pa moji otroci rojstni dan, ne da bi mi voščila ali pa dala darilo.

Ne poznam te, zato je brezveze debatirat, kako hudo je na stvari, samo zdi se mi, da si bila celo življenje malo razvajena in navajena, da se vse vrti okoli tebe. Bolje, da se privadiš, da življenje ni z rožicami postlano.

Bodi srečna z ljudmi, ki te imajo radi, s svojim :love: in otroki, če jih imaš, na druge pa se ne oziraj.

Oprosti, če sem bila pregroba, ampak tvoji problemi se tudi meni zdijo smešni.

L.p.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:12:48   
karmy
jzt sm tud rakica...

sem zelo občutljiva na kakšne trenutke... še posebno bi bla če bi mi tašča lagala da peče torto u resnic jo je pa kupla... to bi se men tud zdelo popolnoma neumno...lahk bi ti rekla že prej da ma pravdne težave in da bo ti kupla torto, ne pa da ti laže...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:29:46   
Anonimen

Iskreno povedano, se je meni zgodba zdela zabavna.. in imam obcutek, da se ti zdim, da se svet vrti okoli tebe..
To da imas ti 30 let.. ni za nikogar drugega razen tebe.. kej posebno pomemben dogodek..

Jaz sem hotel za mojih 30 let.. organizirat piknik na Vodnikovi koci (cca 1800m).. pa ni bilo kej hudo velikega interesa, ker je to 5-6 ur hoje.. Kaj naj.. se jokam zdaj zaradi tega?

Upam, da si na lastni kozi dojela, da pricakovanje skoraj vedno rodi razocaranje.
IN ce si se to naucila.. imas velik razlog za veselje in to je v bistvu najvecje :darilo:, ki si ga dobila od tasta in tasce.. pa tega darila sploh ne vidis.. !?
Noo tole bi pa bilo za zjokat se.. clovek dobi tako lpo darilo.. pa ga niti opazi ne.. Hmm?! :zmeden:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:35:12   
Anonimen
Kot sem tudi pričakovala, da vas večina ne bo razumela bistva. Torto si lahko sama kupim, jaz sem izrazila željo, da jo dobim od njiju in da jo onadva sama naredita. S tem bi mi pokazala, da jima nekaj pomenim.

Hvala za tiste, ki me niste žalile in ste na nek način razumele. Za ostale pa, žal mi je, da sem zgodbo sploh objavila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:35:14   
Anonimen

Ko je imela moja tasca 50 let. je imela dve zurki.. in za oba termina smo mi imeli razerviran dopust.. in seveda smo ji to povedali.. in ne mores verjet, da je celo pricakovala, da bomo prestavili dopust.. ali pa nekako zrihtali, da bomo prisotni.. pa nam kaj takega na kraj pameti ni prislo.. Niti za hip nismo pomislili, na to opcijo.. ona pe je po nekem nepredstavljivem nasem zacudenju to pricakovala?! :zmeden::zmeden2: Ce je men kaj jasno na tem svetu?!? :)-:)-

Se bolj cudno pa je bilo, ko nam je to enkrat naprej vrgla.. Sem mislil, da se heca.. ampak se ni.. ker je kar jezna izgledala.. Prevec zapletene programe imajo ljudje v glavah, da bi jih brez posebnih logaritmov lahko razumel.. :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:38:28   
Anonimen
Btw. moja prijateljica si je dopust rezervirala kasneje, ko je že vedela, da je povabljena na praznovanje, pa je imela možnost izbrati drug termin tudi. Nisem pričakovala, da bi odpovedala, če bi bilo že rezervirano.

Poleg tega pa nisem otročja, ste pač eni brez čustev in vam za čustva dol visi. Žal mi je za vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:40:47   
CatJa
Torta je torta, ampak poanta je v tem, da te pac nikoli nista sprejela kot svojo, a ne?
Ne sekiraj se, mogoce je bila pa to res dobra sola zate. Sploh pa to nista tvoja sorodnika, pac pa le obvezna oprema, ki jo dobis poleg moza. Ta je lahko vcasih bolj slabe kakovosti.
Kar se tice prijateljice bi ji jaz tudi zamerila, ceprav prestavljat dopust je tudi tezko.
Poglej, moja prijateljica ima puncko, 9 mesecev starejso od nasega Jana. Ko je praznovala 1. roj. dan nismo mogli k njej na tortico, sva ji sla pa cez dan ali dva z Janom voscit in nest darilce. Preden je Jan praznoval, me je taista prijateljica vprasala: "Kako je ze bilo lani, a ste vi prisli k nam na roj. dan?" In sem rekla, da ne, ker nas ni bilo doma (valjda je pa nisem ekstra opomnila, da darilo smo pa prinesli, ker to bi mi blo pa res bedno). Seveda smo jih povabili na Janovo tortico, pa nekak niso imeli casa :zmeden2: in tudi nobene cestitke ni bilo slisati :zmeden2:
Po eni strani se mi je zdelo res zamal, potem sem si pa mislila, pa kaj, sej navsezadnje je pomembno, da smo se mi imeli lepo, predvsem pa slavljenec.

Blacky v bodoce pac praznuj s tistimi, ki te ne bodo spravljali v :((

LP :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:42:35   
Anonimen

Gospodicna Blacky... poznam to... "da jim nekaj pomenim.."

To je vedno izjava ljudi, ki ne poznajo svoje vrednosti.. se en zavedajo svoje lepote in edinstvenosti in se bolj sovrazijo kot ljubijo.. a kaj hudica.. bi ti morali drugi kazati, da jim nekaj pomenis.?!?!
Oni ti tega ne bojo povedali.. jaz ti lahko, ker sem cist izven tega.. ampak tezko je s takimi ljudmi, ko moras vedno paziti, da jim ne skrivis las.. ker jih v hipu prizadenes.. in niti ti ni jasno s cim si jih prizadel.. samo enkrat pac naletis na mino..
Sem poznal eno tako.. smo celo bili druzinski "prijatelji".. pismo.. kaerkoli si reku.. se je sicer nasmejala.. pol si pa dubu nazaj porcijo njenih halucinacij..

IN ocitno ti ta lekcija ni pomagala, ker zdaj si spet sla na isto foro... Objavila zgodbo.. ki ni cist nic problematicna.. in PRICAKOVALA, da bomo vsi jokali s teboj.. In spet si razocarana in ti je zal, ker si tole sploh objavila..

Dej zber se.. pa malo prestudiraj.. ker na tak nacin bos vedno in vedno znova spet razocarana in uzaljena...

:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:45:28   
Anonimen
"Btw. moja prijateljica si je dopust rezervirala kasneje, ko je že vedela, da je povabljena na praznovanje, pa je imela možnost izbrati drug termin tudi. Nisem pričakovala, da bi odpovedala, če bi bilo že rezervirano. "

Oprosti.. ampak ce je to tvoja prijateljica.. potem ji privoscis da se takrat lepo ima na dopustu.. ne pa da egoisticno gledas nasa.. da se bojo vsi okoli tebe vrteli..
Ona bo isto rekla.. da je spoznala, da ji ti ziher nisi prava prijateljica, ce si jo to oslarijo zamerila..

Kdo je zdaj prvi bil brz custev.. in komu je dol viselo za svoje prijatelje???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:53:03   
soncece24
Blacky, jaz te čisto razumem. Tudi jaz bi :(( da mi to nardijo. Če jima že ni bilo torte za pečt (kar meni ni jasno zakaj, saj to sploh ni tako delo), bi ti vsaj povedala, al pa bi rekla, da sta jo htela, pa ju je prijateljica prehitela al pa kaj takega. Da pa se še norca s tega delajo, ko so itak vidli, da te je prizadelo, pa se mi zdi totalka bolano. pa kaj nimajo čustev? Pa saj si vendar mamica njunega vnučka?? Pa ne sekiraj se preveč, ker ti bo samo še bolj hudo. Glavno je, da te imata :love: in :duda: rada. Sigurno ti bo :duda: za 40. let tortico spekel, boš vidla.

Pošiljam ti eno virtualno :torta: v tolažbo (višnjeva je);)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:53:54   
Anonimen
Blacky meni je zelo žal, da si bila razočarana. Saj vem kako je če se trudiš biti sprejet v družino, pa se nikakor ne morejo sprijazniti s tabo. Jaz sem imela podobne s svojo zdaj bivšo taščo. A veš kdaj sem spoznala, da sem njihova in da me ženska dejansko ima rada, sam ne zna tega pokazat oz. se ne zna obnašat? Pri obeh ss. Resnično je trpela bolj kot jaz. In v tistem trenutku, ko sem vsa iz sebe in objeokna iz LJ priletela k njej, da se njen sin hoče ločit. Takrat sem videla, da je ženska na mestu in da bolj trpi zaradi tega kar se dogaja kot midva in da me ima resnično rada. Prej pa je bila vsaj zelo čudna, če že ne kar :hudicek: od tašče.

Kar se pa prijeteljev tiče. Jaz sem bila zelo žalostna ker moja tabolš prijateljica ni prišla na poroko. Ampak ona je v tistem terminu hodila na dopust že cca. 6-7 let. Bila sem pa zelo žalostna, ne užaljena ampak žalostna, ker nismo bile vse štiri prijateljice pri tem zame srečnem dogodku. Posledica njene odsotnosti je, da se je letos poročila v Dalmacijo in je srečpna žena enemu čudovitemu človeku. In njena sreča odtehta tudi to, da je ni bilo takrat, ko sem bila jaz najbolj srečna. Ko sem jo videla pred kratkim, srečno kot je, mi je postalo kristalno jasno, da včasih tudi ne morem misliti samo nase.

Ne pričakuj preveč od ljudi, ker boš samo razočarana. Včasih te bodo pa presenetili tam, kjer sploh ne boš pričakovala.

Sori za dolg pošt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:56:52   
biba77
Eni pac dajemo dejanjem in besedam drugih vecjo tezo kot drugi in se temu primerno tudi custveno odzivamo.
Jaz pri sebi vem, da bi me tasca zelo uzalostila s takim obnasanjem. Kolikor se poznam, bi si hitro rekla, da taksna pac je in pac to moram sprejet. Vendar sem pravtako prepricana, da bi me naslednjic z neko podobno "malenkostjo" ponovno "razocarala".
In, kar je za ene oslarija je za druge vsakdan. Pac stvari vrednotimo visje kot malenkosti...
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)


Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!