|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SENČNIK ZA JANE SLALOM
27.3.2006 8:54:46   
balaena
V Pikapolonici, kjer sem kupila voziček Jane Slalom, sem že iskala senčnik, pa je ogrodje toliko širše, da običajni ne ustrezajo. Prodajalka je tudi rekla, da takih še niso imeli. Ali kdo ve, kje bi se dobil tak, ki gre lepo gor? Drugače moram spet uvozniku pisat.
hvala, lpb
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
27.3.2006 8:59:26   
AR
Imam pravt tako voziček Jane Slalom in sem pravkar naročila senčnik (originalen) in to kar po mailu. Dobila sem ga v 5 dneh in to v barvi vozička. Brez problema.

Če hočeš orginalno barvo pohiti, ker starih barv (kolekcije 2004) ne delajo več in se tudi senčniki težje dobijo Jaz ne dobim vreče za noge v svoji barvi.

Senčnik je pa super!!!

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
27.3.2006 9:15:04   
balaena
Pri kom si to naročila? V Sloveniji ali kar na Jane al kako. In koliko stane?
Ja, vrečo za noge bomo pa drugo leto potrebovali. Kje si jo pa ti iskala?


(odgovor članu AR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
27.3.2006 10:45:36   
Evina
Tudi sama imam isti voziček in sem si tudi že kupila vrečo za noge. K sreči sm jo še dobila v pravi barvi. Vama jo zelo priporočam, ker le tako lahko zaščitiš otroka tudi pred vetrom. Aja dobila sem jo pa v pikapolonici in je stala 5180 sit.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
27.3.2006 15:40:43   
balaena
to je pa zelo ugodna cena, Evina. ali je topla vreča, mislim, dobro podložena? ker sem videla, da so zelo različne. in ponavadi precej dražje.
lpb

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
27.3.2006 17:14:05   
Evina
ojla

V bistvu gre za prevleko za čez športni del vozička. Je pa super, ker tamalga od vseh strani zapre. Uporablja se lahko če otrok leži ali sedi. Upam, da si me razumela o čem gorvorim. Ne gre dejansko za vrečo ampak nekaj kar se lahko uporablja npr. namesto dekce, le da je bolj zaprto. Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj - je pa original za Jane voziček

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 8:08:58   
balaena
ja, ja. to mora biti zelo podobno, kot prevleka za matrix lupinico - ali jo imas?  lupinico, mislim, ker prevleko dobis zraven. in se s pritiskaci lepo zapne in je res zelo dobra stvar. spodaj das pa lahko se dekco al pa ne, odvisno kako mraz je.
ja, to moram pa it pogledat, ce imajo rdeco. si mogoce to v ljubljanski pikapolonici kupila? ker je na novo odprta in ne vem, ce sploh imajo stvari za stare modele od jane. ker vozicke se mi zdi imajo samo ta nove - slalom pro.
lpb

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 9:11:20   
balaena
ja, sem nasla tukajle: http://www.pikapolonica.com/index.php?stran=dodatki_v
ampak, zdaj, ko gledam fotografijo vozicka, ko je sportni del go (mi imamo zdaj se matrixa), sploh ne vem, kam bi sencnik pritrdila? glede na to, da je streha vozicka objame ogrodje?
upam, da se AR oglasi in pove, kako je z originalnim senčnikom.

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 9:24:30   
balaena
zdaj pa samo se tole napisem, potem pa res cakam, da AR ali kdo drug, pove svoje.

http://www.babyzoop.co.uk/jane/Janeaccessories.htm
Jane Sun Parasol
Specially designed for your pram or pushchair.
NOTE ~ The Jane parasol actually fits into the same socket that the hood fits into. You CANNOT therefore use the hood and the Jane parasol at the same time...
If you have a 2005 SLALOM you CAN use the hood and the Jane parasol at the same time.
originalni sencnik torej ni ravno uporaben, se mi zdi, ce ne more biti hkrati namescena tudi strehca.
sem pa nasla tudi vrece za noge, prav vrece, ne pokrivala, od jane. ampak to vse v tujini.


(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 9:30:32   
Bojana 78
Imam vprašanje za balaeno. Tvoj  zelo obširen odgovor na temo JANE ali PEG PEREGO me je že skoraj prepričal, da bo voziček Jane pravi za mojo pikico. Zanima me pa nekaj. Omenila si, da je avtosedež - košara matrix malo tesna (ko je otrok oblečen v pajaca, pokrit z dekico,...), v drugem odstavku pa omenjaš, da je matrix lupinica malo tezja od maxi cosi cabrio, ampak je tudi vecja in jo bo otrok lahko dalj casa uporabljal. Tega ne razumem glede na to, da se košara spremeni v avtosedež oz. obratno (upam, da veš kaj hočem povedati). Kako je lahko košara tesna, avtosedež pa velik, če gre za eno stvar? Pa še nekaj me zanima. Ali mogoče veš, če je lupinica varna pri vožnji z avtom (ali je testirana) in ali je sportni del, ki se pritrdi na ogrodje malo z enimi trakovi na jezka (to je pod sedeznim delom) in malo s pritiskaci (tisti gumbi kovinski, ki zaskocijo) dovolj močen (malo sem skeptična glede teh ježkov in pritiskačev? Upam, da nisem preveč zakomplicirala stvar. Pa hvala za tvojo pomoč. LP

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 9:51:15   
Evina
Balaena: Ja ta prevleka ima podobno funkcijo kot pri matrixu pregrinjalo za čez noge. Kupila pa sm jo v Kranju v pikapolonici. Takrat (začetek marca) sem tudi videla, da majo tudi rdeče barve pregrinjalo (jaz imamo oranžnega). Lahko pokličeš pa vprašaš - pikapolonica v centru Supernova.

LP

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 10:34:04   
balaena
Bojana 78:

Velikost: Torej, matrix je tesen pri ramenih, ne pa v dolžino. Nasa bo kmalu stara 6 mesecev, pa ga se zmeraj uporabljamo, tako da tako zelo tesen spet ni, ne. Tesen je pa toliko, kot vecina avtosedezev, se mi zdi, ker je to ravno bistvo, ne, da je tam tesno (pri ramah), da ga prevec ne nese levo in desno, ce pride do nesrece.
Matrix je vecji od maxi cosi cabrio, to je najbolj ocitno, ce sta oba v sedecem polozaju. Ampak Matrix je v pokoncnem polozaju ze res pokoncen, maxi cosi je pa bolj kot lupinica (je otrok bolj zvit notri, v matrixu pa bolj pokonci sedi, ce ves kaj mislim). Matrix ni toliko sirsi, kot je daljsi - otrok ima vec prostora nad glavo in pri nogah pri isti starosti npr. 

Varnost: Matrix je testiran. Mi smo že taki eksperti v pripenjanju v lezecem polozaju, da se nic ne premakne, ce ga zatreses. Ko lezi, je otrok pripet cez trbusni del s sirokim trakom na jezka (ki je pa zelo dolg - jezek - in mocan, tako da dobro drzi in se nic ne odpenja sam). Sedeci polozaj v avtu zadnje case malo prakticiramo (ce se mudi, ker hitrje pripnes), ampak nasa kar bolj uziva, ce lahko lezi.  Ne vem, ali se je toliko navadila ali ji je prepokonci, ampak mislim, da je krivo prvo.

Trdnost pritritve sportnega dela: Ce mene vprasas je sportni del se bolj trdno pritrjen, kot pa pri vozickih, kjer sedezni del enostavno "na klik" dvignes in npr. obrnes v drugo smer ali pa pac samo odstranis. Ker tam je na vsaki strani samo ena tocka, kjer je sedez pritrjen in drzi (ali pa morda ne), tukaj so pa ti trakovi pod sedeznim delom (spet je prakticno cel del v jezku, oz. je jezek tako dolg, da ni sans, da popusti, moras mocno potregnit, ne?), pritiskaci so pa bolj za take detajle (npr. tisti del pri nogah, se mi zdi, da ga pripnes, da ne strli, ali pa pri naslonjalu za roke enako. ti detajli torej niso ne vem kako vazni kar se varnosti tice, ce te to skrbi.) Kar se trdnosti tice pomoje res ni problem. Tezava bi bila, ce bi si (ne vem zakaj) zelela hitro snemat in spet gor dajat sedezni del ali pa ga obracat v obe smeri voznje. Tu ti namestitev vzame nekaj minut. - Ce te pa to se skrbi, pa predlagam, da v trgovini poskusis vse skupaj malo na glavo postavit ali pa potegnit v razne smeri, pa bos videla da je vse ok.

Se malo za tiste, ki se niste navelicane:
Je pa res, da je matrix, v lezecem polozaju na vozicku se zmeraj manj udoben, kot pa kosara. V kosari najbrz otrok lahko lezi tudi na boku, tukaj pa ne ravno. (sicer ne vem, koliko otrok lezi na boku ali trbuhu v kosari, morda pa) In v kosari se lahko bolj prosto giba. Tisti z veliko denarja itak kupijo vozicek, kosaro in avtosedez in to je najbrz res idealna kombinacija. Matrix je pa zelo zelo dober kompromis. Dobis vozicek, ki je najlazji od trokolesnikov, se na zelo majhno zlozi, in zraven se kombinacijo avtosedeza in kosare. Mislim, da se je (kot vedno) treba vprasat: kaksen teren za sprehode, koliko vozenj v avtu, velikost prtljaznika, koliko denarja in  (last but not least) kaj mi je vsec. Jaz sem imela na koncu pravo tabelo vozickov, ki so prisli v ozji izbor in sem jih razvrstila po stvareh, ki so mi bile vazne -sem jih tockovala in na koncu je bil rezultat kar presenetljiv.

Ce je se kaj, pa vprasaj!

lpb






(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 13:15:24   
Bojana 78
BALAENA hvala za obširen odgovor user posted image . Zdaj še grem v živo pogledati voziček (drugič - prvič nisem imela dovolj časa, da bi vse pregledala) potem pa se odločim (s tvojo pomočjo sem že 90 % da nabavim Jane). LP

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 14:57:23   
AR
Se opravičujem, da se tako dolgo nisem oglasila. Vse kar potrebujete za voziček Jane dobite na tem mailu brigita.glazar@apollo.si.

Ogrodje za senčnik je že na ogrodju vozička, tako, da senčnik lahko zelo enostavno nastaviš. Cena senčnika je 10.000. Senčnik pa nima veze ali imaš košaro ali športni del. Ne moti! 

Trenutno čakam vrečo za noge, ker jo žal nimajo v moji barvi sem vzelo eno drugo, ki se bo ujemala z vozičkom.  

Upam, da sem kaj pomagala, če ne pa piši na privat in ti lahko pošljem slikico kako zgleda.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
28.3.2006 21:59:02   
poliloni
Prijateljica je obupala nad naročanjem orig.senčnika v neki trgovini (že več mesecev je niso poklicali) ij je zato kupila nek drugi senčnik - v Avstriji v trgovini Toys'r'us ( v Villachu) in še full poceni je bil....

(odgovor članu AR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
30.3.2006 19:04:53   
ajdaN
No pri nas imamo tudi ta voziček. Prevleke za voziček v naši barvi žal nimajo več, senčnik se mi pa tudi zdi malo drag. Bom še malo razmislila če bi ga naročila. Prevleko bom pa verjetno vzela pač v drugi barvi, ker je le veliko bolj zaščiten. Imajo pa tudi originalne zimske vreče in je taka fuuul lepa pa tudi topla zgleda in velika, ampak žal samo v modri in rdeči barvi. Vsaj v KR. Upam pa da do naslednje zime še kaj dobijo.

Balaena koliko je pa tvoj otroček velik, da ga imaš pri pol leta še v Matrixuuser posted image . Pri nas imamo navadno košaro, ki je večja pa sem ga v kombinezonu komej še stlačila noter. Tudi na vikendu spi v košari, pa mu je že zelooooooo na tesno. Star je pa skorej 3 mesece. Sicer ima vsaj 65 cm, verjetno še več in pa 7kg, ampak vseeno. Še kakšen mesec upam, da zdržimo, potem pa fertik. Mi je pa všeč, ker se naklon košare dvigne za cca. 45 stopinj.

Matrix pa meni ni bil všeč zato, ker se mi ne zdi ne uredu košara ne uredu avtosedež. Sploh sem pa odločno PROTI vožnji otroka v ležečem položaju. Tudi pri nas je to prepovedano in če te ustavijo policaji, plačaš kazen. Pa je tudi  moja košara narejena za prevoz v avtu, ampak nismo tega nikoli prakticirali. Tudi tisti pas, ki je sicer širok, ampak sem čist sigurna, da otroka pri taki sili ne zadrži in ti ga zabriše v steno košare ali pa celo po avtu, če se zaletiš. Meni se zdi Matrix bolj ena modna muha, pa mi lahko kdo reče da imam preveč denarja, ampak glede na to, da smo in bomo čez poletje vsak vikend na poti po cca. 5-6h, hočem imeti avtosedež, ki ima najboljše ocene.

Športni del je pa dovolj močan nič skrbet. Glede samega vozička, pa po 2 mesecih uporabe nimam pripomb. Je SUPER. Tako da samo kupi.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
30.3.2006 20:11:09   
balaena
OK, upam, da ne bodo cele teme zbrisali, ker smo malo zašli, ampak vseeno:

ajdaN: naša mala je zelo neješča in raje opazuje okolico, namesto da bi jedla. jaz vcasih pravim, da ima fast food, saj velikokrat konca obrok po 2 minutah dojenja. prejsnji mesec (pri 4 mesecih in pol) je tehtala 6440g in bila dolga 64cm. pediatrinja pravi da je vse vredu in da je to povprecno. ne vem? ko je imela kombinezon gor, ji je bil matrix res ze bolj tesen, zdaj je pa spet malo bolj prostoren. sicer se pa spravljam k montazi sportnega dela, ampak ne vem, kako ji bo vsec, ko me ne bo vec videla.

Kje pa si prebrala, da je voznja otroka v lezecem polozaju prepovedana? zakon o varnosti cestnega prometa o prevozu otrok pravi tole: (102.clen) http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200483&stevilka=3690

Med vožnjo v dvoslednem motornem vozilu z vgrajenim zadrževalnim sistemom mora biti otrok, mlajši od 12 let ali manjši od 150 cm, zavarovan z zadrževalnim sistemom, ki je primeren otrokovi telesni rasti in telesni masi. V osebnem avtomobilu, v katerem zaradi konstrukcijskih lastnosti avtomobila otroka ni mogoče zavarovati na tak način, sme sedeti tak otrok le na zadnjem sedežu.

Ravno danes smo bile z babico na nakupovalnem izletu v Italiji in je mala prespala pot tja in  nazaj, na meji smo policista prosile za zig v potni list in ni nic rekel o lezecem polozaju. Sicer se strinjam, da mora biti avtosedez kar se da varen, ampak hkrati pa mislim, da novorojencek in majhen (malo star) dojencek, z nerazvito hrbtenico ne bi smel vsak vikend sedeti v avtosedezu (ali lupinici) po 5-6 ur. tako so rekli tudi v soli za starse.

Najbrz je matrix deloma res modna muha, ampak tukajle http://www.jane.es/seguretat/index.php?fuseaction=matrixpro
so nastete nagrade (10 jih je), ki jih je ta avtosedez prejel. najbrz, ce bi bila vecina mnenja, da je nevaren in skodljiv, teh nagrad ne bi dajali?

najlepsa pa hvala za podatke o rdeci vreci za noge, moram jutri klicat v kranj, ce jih se imajo in potem v avto ter tja. ce so res lepe in tople, kot pravis, jo takoj kupim.




(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
30.3.2006 22:30:07   
ajdaN
Upam da misliva pravo zadevo - imajo zimsko vrečo v katerega spraviš celega notr do vratu skorejuser posted image . To imajo v rdeči barvi - vsaj rekla mi je, videla sem samo modro. Stane pa okrog 10.000.

Drugač pa verjamem, da vaša je povprečna, ker je naš "rahlo" nadpovprečnih dimenzijuser posted image .

Drugače pa zakon je tkole mal nejasen bi rekla, ampak kakor jaz vem je dejansko prepovedana vožnja v košari. V Italiji je pa to dovoljeno - lahko da vam zato ni nič rekel, ker so tam navajeni da se dojenčki tako prevažajo.

Glede lupince so pa mnenja tako deljena, da se vsak sam odloči kako in kaj. Nekateri pa ravno lupinico zagovarjajo kot najboljši možni položaj za otroka. Pa če pogledaš mamice, ki jih na sprehodih tudi prevažajo vsakodnevno po par urc... Ne vem. Vsaj pač nardi tako kot se mu zdi za otroka najboljš. Moj je vsaj na sprehodu v košari. Med vožnjo z avtom ga pa res ne upam dat v košaro, ker se mi ne zdi varnauser posted image .

Drugač te pa nič ne kritiziram al pa kej podobnega - vsak po svojeuser posted image . LP.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
31.3.2006 7:48:01   
balaena
Jaaaa. Točno to vrečo, do vratu bi imela! Super, zdajle čakam, da bo ura toliko, da začnejo delat.

Za žig smo prosile Slovenca, ne Italijana (ker ti so tečni) in Slovenec ni nič rekel.

Ja, saj glede lupinic je v bistu res kriza. Ampak meni so rekli, da ležati mora na ravnem (ne za avto, doma in v vozičku), ko ga nosiš, mora biti pa čim bolj sključen kot v lupinici ?!? ampak mene je tista izjava iz šole za starše, ko je rekla, da če je otrok predolgo v lupinici, ni dobre prekrvavitve v možgane in kar pač potem lahko iz tega sledi kar malo pretresla. je pa res ogromno otrok na sprehodih v lupinici...

In prav imaš, vsak po svoje, tako bodo vsaj tudi naši otroci, ko zrastejo različni, ne? Če bi vsi v enakih matrixih ali pa košarah gor rasli, kdo ve, kaj bi bilo. Dolgčas...

user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
31.3.2006 8:01:34   
Bojana 78
Dobro jutro vsem. Tudi jaz sem se odločila in kupila voziček Jane Slalom z lupinico - avtosedežem Matrix (balaena še enkrat hvala za vse nasvete user posted image ). Imam svetlo modro, temno modro in bež kombinacijo vozička (se ga kar ne morem nagledati). Čeprav je do zime še daleč (moja pikica bo julijska) se bom tudi jaz podala v iskanje zimske vreče. Zanima me, ali lahko otroka normalno pripneš (v športnem delu vozička) če je do vratu v zimski vreči? Lep dan in še lepši vikend.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
31.3.2006 9:51:16   
balaena
Bojana,
ja glih to je prednost vrec za noge (pred npr. kaksno improvizacijo z dekcami pod hrbtom in cez trebuh ali cim podobnim). prave vrece za noge morajo imeti odprtine za trakove oz. pascke od vozicka, da se ga pripne kot obicajno. upam, da si predstavljas, kako izgleda.
No, jaz imam pa v KR rezervirano rdeco vreco, moram se samo se do tja transportirat :)

Kam smo prisli od sencnika...do zimske vrece za noge :)

Aja, pa lepo uizvaj v obcudovanju vozicka, Bojana! Potem, ko bo malo bitjece v njem, bos tako samo se otrocka gledala in ne bo casa za vozicek :) (ceprav bos seveda na vsakem sprehodu zadovoljna, da si se zanj odlocila).

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
2.4.2006 21:16:39   
ajdaN
No balena samo da si dobila vrečo. Jaz se moram še pozanimat glede barv, ker imamo bež, siv in svetlo moder voziček in mi temno modra vreča nekak ne paše, rdeča pa še manj. Če ne bo druge bo pa treba temno modro imet. Sej mali se ne bo sekiral, sam mami bo mal nesrečna, ker ne bo "usklajen"user posted image .

Drugač pa kakor gledam po cesti bo 3/4 letošnje generacije zraslo gor z Matrixiuser posted image . Pa lih zato sem se za slalom odločila, ker so bili 2-3 leta nazaj fuuuuul Quinniji popularni in kao da ne bom imela takega vozička kot vsi. Zdej je pa še slabšeuser posted image . Na vsakem sprehodu srečam ene 3 mamice s takimi vozički, po možnosti še z isto barvo, pol se pa kr mal spogledujemo pa nasmihamouser posted image . Ampak mi ni žal, ker se mi voziček tako dopade.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
14.4.2006 8:10:30   
balaena
AjdaN: tudi jaz sem cisto enako razmisljala o quinny-jih. mi je slo totalno na jetra, da so bili cisto povsod. tako da moja prva odlocitev je bila: quinny-ja ne, potem pa je bilo treba zacet iskat kaj ja :)
Tole vreco za noge ti pa res priporocam (in seveda vsem drugim tudi), ker je krasna. tako topla, da smo jo mi kar v klet pospravili (ker se nam je zdela za april cisto pretopla) in mehka, da bi se kar jaz noter zavila :) povrh vsega pa se zelo ugodna (vsaj kolikor sem jih jaz gledala, so ponavadi te originalne od vozickov od 15.000 dalje)

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
14.4.2006 8:20:55   
balaena
Zdaj pa da se porocam o sencniku, da dobi tale tema se zakljucek.
Torej: AR mi je prijazno poslala slikco svojega originalnega sencnika in pritrdi se tja, kjer ima ogrodje na obeh straneh dva crna nastavka (ta prva, ce gres navzdol od mehanizma za zlaganje), za katera sicer ne ves, cemu bi sluzila. predvidevam, da jih ima novi model slalom pro na istem mestu, samo da mora imeti strehico nekako dugace urejeno, ker ce damo mi na ta starem slalomu sencnik tja noter, potem cudno stoji, ker streha vozicka nima odprtine za sencnik. ne znam tega bolj razumljivo napisat. no, v glavnem, poleg tega se mi je 10.000 zdelo malo veliko in sem sla se po trgovinah:
- v baby centru imajo enega v zelo veliko razlicnih barvnih kombinacijah. na vozicek se sicer namontira ampak ne najbolj idealno. bi ga mogoce kupila, ampak je stal malo manj kot 6.000 in sem rekla, da bom se razmislila.
- grem se v ariela in.... prav noro. imajo ene super sencnike, ki pasejo na ogrodje skoraj idealno, so v premeru 10cm vecji od tistih v BC (70cm), iz super materiala (UV zascita), na klik se sencnik odstrani z nosilca, naklon uravnavas v dveh tockah, skratka nisem se nasla slabe strani. no, mogoce barve, jaz sem dobila krasnega rdecega, kot da je original zgleda. imeli so se temno modrega in sivega, mogoce se kaj, pa nisem videla. to je bilo v ta velikem arielu v BTC v LJ. jih pa ni ne vem koliko. aja, last but not least, cena je pa 3.800 SIT... (pritrdilec za na vozicek je pa temno moder, ker imajo se ene manjse, ki so beli!)

predlagam torej, da pohitite :)

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM
14.4.2006 9:22:19   
Bojana 78
ajdaN - tudi jaz imam takšen voziček kot ti. Sem se pozanimala pri uvozniku Jane vozičkov glede barv zimskih vreč. Rekli so mi, da imajo samo rdečo in temno modro - da zimska vreča v kombinaciji svetlo modra, temno modra in bež sploh ne obstaja user posted image . Mislim pa, da tudi ta temno modra ne bo šla tako slabo k najinemu vozičku (so pa tudi meni zelo pomembne barve in barvne kombinacije user posted image  - sem bila ker malo razočarana, da nimajo vreče v barvi vozička). Lepe in sončne praznike vsem. 

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?