|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SLABOST, DRISKA V 36 TEDNU 21.7.2006 10:07:25
|
|
|
|
šnucika
|
Jaz sem v 34 tednu imela virozo,zelo hudo....bruhala sem in driskala celo noč in imela visoko vročino.Zjutraj me je odpeljal v porodnišnico,kjer so me zadržali tri dni na infuzijah!Bila sem dehidrirana in visoka vročina je nevarna za otročka. Če se ti bo slabost z drisko nadaljevala NE ODLAŠAJ- TAKOJ v porodnišnico,da te pogledajo,saj je ob bruhanju in driski nevarno tudi,da se začneš odpirat!
|
|
|
RE: SLABOST, DRISKA V 36 TEDNU 21.7.2006 10:13:28
|
|
|
|
viv_
|
Rodit boš šla!
|
|
|
|
|
RE: SLABOST, DRISKA V 36 TEDNU 21.7.2006 10:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah no, ni rečeno. Mogoče si samo kaj takega pojedla. Ali pa trebušna gripa.
|
|
|
|
|
RE: SLABOST, DRISKA V 36 TEDNU 21.7.2006 10:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojdi na pregled! Lahko je resno kaj narobe, lahko, da boš res rodila, še najmanj verjetno je, da ni nič posebnega. Res pojdi, bolje prehitro delat paniko kot prepozno.
|
|
|
|
|
RE: SLABOST, DRISKA V 36 TEDNU 21.7.2006 11:11:48
|
|
|
|
srki
|
Mogoče si res staknila kakšno virozico, v zdajšnjem času ni nič kaj čudnega. Vsekakor bi šla jaz do dohtarja ali pa kar do G.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiLažni ali Braxton-Hicksovi popadkiBraxton-Hicksovi ali lažni popadki pomenijo, da maternica »vadi« za porod. Ti popadki niso znamenje, da bi se porod lahk...
Kako otroku izbrati ime?Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?