|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrbi
18.1.2005 13:17:48   
SILVA
Matija gre 9.2 v vrtec.Ker je hipoton se še vedno ne zna sam vsesti,kaj šele da bi se plazil,vbistvu se moram skoz z njim igrati ali ga nosit po rokah ali pa sedi in se igra,seveda morm bit zraven.Ko se pa prekucne pa obleži in začne jokat,ker sam ne mora vstat oz.karkoli drugega narest.
Jaz močno upam da mi bodo podaljšali porodniško,da potem teh skrbi ne bom imela.
Ali ga bo vzgojiteljica vsakič pobirala in mu pomagala,saj skoz pa tudi ne more njega gledat saj je otrok 14 v skupini.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Skrbi
18.1.2005 13:29:49   
Anonimen
Gotovo bi ti morali podaljšati porodniško. Saj prošnjo si verjetno oddaja, a ne? Kdaj pa so rekli, da bo odločba? Mogoče bi jih bilo dobro malo podrezati oz. povprašati.

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Skrbi
18.1.2005 13:33:17   
SILVA
Ja vlogo smo oddali,zvem pa do konca meseca kako in kaj.Ampak vrtec sem morala vseeno zrihtat,ker pri prvem vrtcu smo že izpadli,tako da smo lahko veseli da smo ga sploh dobili.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Skrbi
18.1.2005 13:38:47   
Anonimen
A veš kaj, če je moja znanka dobila podaljšano, ker je bil otrok pri pol leta kakšne 14 dni na kravje mleko alargičen (ker so potem ugotivili, da sploh ni bil!), potem boš tudi ti. Razen če niso kaj poostrili kriterijev. Samo po moje bi res ravno taki morali dobiti podaljšno.

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Skrbi
19.1.2005 12:37:33   
Mojca20
Imam zelo podoben problem. Meni porodniška poteče 21.2.2005, Aljaž pa se tudi ne zna sam vsesti, plaziti, ko sedi moram biti zraven, saj ko se prekucne, butne z glavo ob tla in seveda posledica je :((:((. Zanimivo pa je, da pa zna hoditi!! Seveda tudi pri hoji mora biti še nekdo zraven, kar vzgojiteljice sigurno ne bodo.

Mogoče bom tudi jaz dala prošnjo za podaljšanje porodniške, priznam pa da v tej smeri še nisem razmišljala in nimam nobenega upanja v podaljšanje.

Ali bi to lahko bil razlog za podaljšanje ??:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Skrbi
19.1.2005 20:49:52   
SILVA
Midva hodiva v razvojno ambulanto in na nevrofizioterapijo zaradi tega.In tam so mi dali vse izvide in predlagali podaljšanje porodniške.Samo moraš oddati vlogo en mesec preden ti poteče porodniška.
lp

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Skrbi
20.1.2005 10:07:00   
koala
Silva!
Če hodita v razvojno ambulanto. pol so ti verjetno predlagali tudi razvojni vrtec. Sicer ne vem od kod si a v Mariboru v razvojnem vrtcu skrbita 2 za 6 otrok, vsaj pri taščini rejenki je tako!

Koala

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?