Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tako je že skoz zadnja dva meseca. Čeprav zredila se še nisem nevem kaj - + 13 kg na 52 začetnih. Drugače sploh ne jem toliko sladkarij, sedaj pa sploh nevem kaj je z mano. a še ima katera podobne probleme. Je pa res, da sem zadnje čase ful slabokrvna in moram jemat železov sirup. A še ima katera podobne probleme? No še tri tedne in upam, da me to mine. 
sem pojedla vse kar je bilo sladkega. sem bila tudi slabokrvna. zadnji dan preden sem šla rodit, sem mami rekla, da imam občutek, da bom v porodnišnici lačna in sem jedla dokler sem lahko
...no in v porodnišnici sem res bila lačna, ker je porod dolgo trajal
Tut meni namreč ne gre po glavi drugega kot, da pojem nekaj (kar precej) sladkega in me je začelo mal sekirat zaradi kg. Sem v 18 tednu in sem se od začetka nosečnosti zredila za 4,5 kg. Kaj se vam zdi? Je že preveč? Ker če bom namreč tako nadaljevala z čokoladkami bo huda...
, tretje trimesečje, sladko paše, se pa še da obvladat željo in se ustavit pri rebrci čokolade.
Sej bo boljš, to so hormoni.