|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sonce,vročina,..
16.8.2004 13:35:25   
P
OJ!No pa je konec dopust-letos zadnjič v dvoje,a prvič s trebuščkom!Bilo je lepo,malo je sicer ponagajal vreme,počutje je bilo super!Zanima pa me kako ste ostale preživele dopust s trebuščkom-ste se kaj skrivale sončku?Jaz moram rečt da sem se dobro počutla,otroček je veselo brcal,tako da sem lahko brez problema izkoristla sončka!Če je bila pa kriza sem šla pa v senco!A bi sonček lahko škodil mojemu otročku?NIKJER NISEM ZASLEDILA DA BI BILO TO ZELO HUDO NAROBE!!
Na vsake toliko časa sem šla zaplavat,pa veliko hodila,tko da je bil dopust kar precej aktiven!!
Pozdravček,Petra
21t 2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sonce,vročina,..
17.8.2004 21:25:25   
giga
Brala sem, da sončenje ni priporočljivo, da je potrebno veliko plavat, hodit....Piše ogromno, vendar pa sem mnenja da nam telo oz. buši pokaže točno kaj želi. Jaz sem kak dan plavala kot olimpijec, kak dan pa še na sprehod nisem šla, ker sem bila utrujena. Poslušaj telo, beri, in neskončno uživaj.
giga:duda:21.teden

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?