|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spalna vreča
5.12.2004 15:29:41   
Miško
Hi
Pa smo tam,naš brcko se je začel ponoči odkrivati in začeli smo premišljati o spalni vreči. Kdaj ste začele dajati otročka v spalno vrečo? Naš brcko bo imel jutri 8 tednov, pa ne vem, ali je še premajhen. In kakšno številko naj kupim, da ne bo prekmalu premajhna. Naš otročič namreč tako hitro raste, sedaj mu mora mami kupovat že št. 68, pa bi rada, da bi spalna vreča zdržala vsaj do poletja.

LP

Miško&Matija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spalna vreča
5.12.2004 15:36:10   
ZARA
oj Misko... ma ne ni premajhen,ti kar probej...sicer sem jst Zaro dala pri ene 3 mesecih pa je vpila kot mali :hudicek:...ampak zdej pri 7 mesecih pa spi v njej ze ene par tednov non-stop,ker ce ne je zjutrej vse all-over!!!
Se tko je vcasih okrog obrnjena...:)-
...za stevilko pa ne vem,ker jst mam staro vreco 15 let in stevilke ni vec...:ups:

pa-pa:rozica:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spalna vreča
5.12.2004 17:49:01   
malika
jaz sem našega dajala vanjo že takoj ko sva prišla iz porodnišnice. Najprej sem kupila št.1, ki pa jo je takoj prerasel(v 6 mesecih), tako da ti predlagam vsaj št.2 ali večjo. Res, da je v njej čisto zgubljen na začetku, ampak res da dušo-tudi večja.

Lp:)

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spalna vreča
5.12.2004 19:08:25   
thumbelina
Ja mi imamo številko 2 (mala je stara 4 mesece) in fajn, ker je mala lepo komot in lahko še vedno brca inse razteguje. Fino je predvsem zato, ker so otroci pokriti tudi čez prsni koš, kar z odejo niso, ker hočejo imet rokice zunaj.
:zaspan:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spalna vreča
11.12.2004 16:26:38   
Ika-2
V C&A smo kupili spalno vrečo za 3 leta, ki pa se spodaj zaviha in zveže, da je krajša, v pasu je rahlo nabrana, z rokavi, ki se dajo odstraniti. Stane samo 16 €. Priporočam!

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?