|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje 9 mesečnice
8.6.2015 12:41:31   
sitka mala
Živjo,

ziher je že ogromno vprašanj glede spanja postavljenih. Pri nama je mala spala od 3 meseca ponoči, od 7 ur naprej, 1x hranjenje (na začetku joška, kasneje flaška), zdaj pa že tri tedne ponoči grozno slabo spimo. Včasih pomaga, da si zraven posteljice, in položiš roko nanjo, zdaj pa tudi to več ne zadostuje. Se premetava, obrača iz enega boka na drugega, če jo dam k nama, se začne pogovarjat in brcat. Ne vem, kaj naj še naredim. user posted image Pediatrinja pravi, da so zobki, ampak ji vsak večer dlesni namažem, in zaspi kot ubita. Za 2 ali 3 ure mogoče, potem bi pa kar vstala. user posted image Naj še povem, da tudi čez dan spimo recimo 3x po pol ure. Drugače je prijazen, nasmejan dojenček, vse jo zanima. Ampak tole spanje.... GRRRR. Če imate kak nasvet, bi bila zelo hvaležna. Hvala, in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje 9 mesečnice
8.6.2015 14:49:18   
Hope2
Tisti gel ko mazes dlesni ni nic, cetudi kaj pomaga je glih za par minut ali urco. Ce so res zobi in bolecina, daj raje calpol ali kak drugi paracetomol pred spanjem. Ce se bo isto takoj zbudila in se zbujala potem niso zobi in jo muci kaj drugega.

Se pa okoli 9 meseca otroku zacne dogajat v zivljenju, veliko vec dojemajo okolico in dogodke in to premlevajo ponoci. Zacnejo tudi veliko vec migat so aktivni in to se kaze lahko tudi ponoci. Treba jo je nazaj naucit da je noc za spanje, ne za igranje, cebljanje, plezanje po starsih, cartanje, bozanje... Seveda ce je razlog to, da se ji dogaja in bi ona bila le aktivna.

Tretja stvar je lahko uvedba kake hrane, ki ji nagaja, crvici, povzroca nelagodje in jo zbuja.


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.6.2015 14:52:44 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje 9 mesečnice
8.6.2015 17:37:48   
sitka mala
Ko sva dala paracetamol, je spala drugo polovico noči, skupaj 6 ur. Drugače pa spi po 9 ur skupaj. Priznam, da sva oba malo popi..., ker ne veva, zakaj ne spi. Vse delava kot prej. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje 9 mesečnice
9.6.2015 15:08:13   
witch
Čakate prvi zobek?

Naš je star 17 mesecev in še vedno ne spi in nikoli ni spal. Tak da ti nekega pametnega nasveta ne znam dati. Hočem povedati to, da jaz nisem opazila razlike v spanju/nespanju ko so rasli zobki. Tak da če čakate prvega zna biti to, če zobek že je in prej ni bilo težav potem pa je vzrok nekje drugje.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?