|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spremembe vedenja
11.9.2006 22:08:18   
iva01
Danes me je Nikova vzgojiteljica opozorila da se nik nekako drugače vede;ni hotel jest,pa nekej je jokal, namest kosila je šel rajši spat, in me je vprašala ali je doma kaj drugače. Kolk jaz opažam je doma vse ok, dobro ni kot v rožicah ampak jaz mislim da se imamo kar lepo in da smo srečni. Im mi na kraj pameti ne pade kaj bi lahko bil vzrok za takšno vedenje ker doma je čist normalno,naprimar danes je lepo pojedel kosilo potem sva se igrala pa malical je na vmes pred spanjem pa kopanje mal Nodija pa spat tak kot ponavadi, in se mi res ne zdi nič drugačen kot ostale dni. Opažam pa da Nik vsako jutro od 1.9 ko so zamenjali učilnico v rtcu joka ko ga peljem ampak nevem zakaj, sej so že prej tud menjavali učilnice sploh pa poleti čez dopuste ampak ni nič jokal, sedaj pa skoraj vsako jutro.
Jaz res nevem kaj naj v takem primeru naredim oz mu pomagam....ko bi le znal povedat kaj ga muči....bogi moj otrok.
Se je tud keri od vas kaj takega zgodilo, kako ste rešili problem, kaj naj naredim....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spremembe vedenja
12.9.2006 9:28:35   
bobek05
Pogovori se z vzgojiteljico. Očitno je tole zadnje menjavanje učilnice pustilo neko zamero v njem, mogoče mu je bilo prej tam zelo všeč... Otroci nimajo radi sprememb.

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spremembe vedenja
12.9.2006 9:40:59   
Anonimen
Mogoče se pa kakšnega starejšega fantka boji, ni nujno, da iz njegove skupine. Naš se je nekaj časa, pa sem ga podučiula, kaj mu mora reči, ko mu tisti tavelik fantek reče: Kaj je, mali?! No, take male fore za nas, za otročke pa taka trauma. Pa je bilo potem kmalu v redu.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spremembe vedenja
12.9.2006 10:03:27   
darjatimci
Če doma ne opažate,da bi se kaj drugače vedel,je po vsej verjetnosti razlog v vrtcu.Pogovori se,pa boste mogoče hitro našli razlog.
Naš fantič je bil avgusta tri tedne doma in ko je prišel v vrtec ga niso mogle prehvaliti,kako je drugačen,priden,miren,skratka nekako bolj odrasel,potem pa mi v smehu dodamo,da to pa najbrž ni naš otrok,ker doma ga takega ne poznamo,kaj narediti v takem primeru bi se bilo tudi dobro posvetovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?