Tisana
|
Vitamini se ob stiku s kovino uničijo, zato se priporoča da sadje in zelenjavo naribaš s steklenim strgalnikom, ravno tako naj ne bi uporabljal obično žlico, ampak plastično Tudi meni je tko rekla patronažna, kao da zato ne pasiram s paličnim mikserjem, ampak meni se zdi to malo za lase privlečeno, ker mi je v naslednji sapi rekla, da bom potem vse pasirala samo še z vilicami. A te pa niso kovinske Poleg tega mi je toplo priporočila, da vse kuham na pari, na tisti mrežici za v posode, ki je seveda kovinska Potem sem bila pa pri dietetičarki, ker ima naša pupa alergijo na KM, pa mi je rekla, da če hočem, da bo jedla, da pasiram s paličnim, ker sicer jih na začetku koščki motijo in se jim ves čas zaletava. Ravno to se je dogajalo pri naši, potem je pa ves čas bruhala No, zdaj pa vedi, kaj je prav Jaz ji sedaj neke stvari miksam, druge, ki jih ima res rada, samo pasiram z vilicami, dam ji pa tudi kakšno stvar za grickati v roko. Včasih se ji malo zaleti, vendar se sama dobro znajde. Definitivno pa ti bo stekleni ribežn prišel še prav - tudi kasneje, da naribaš kakšno jabolko, hruško,... pa sploh ni drag - par evrov.
|