Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strokovnjakinje za torto, peko. Rabim pomoč. 1.3.2013 9:53:14
|
|
|
|
PinaNina
|
Ne bo. Ne bo pa ravno okusna, mislim samo maslo.
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za torto, peko. Rabim pomoč. 1.3.2013 10:05:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PinaNina Ne bo. Ne bo pa ravno okusna, mislim samo maslo. To ni problem. Samo, da ko se maslo zmehča, da se ne bo vse premaknilo ali topilo.
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za torto, peko. Rabim pomoč. 1.3.2013 10:06:35
|
|
|
|
Paštetka
|
Drugo vprašanje. A kdo ve kako bi naredila "obleko za torto" ki je podobna oz. enaka na videz ticini masi, vendar ni sladka, ampak slana.
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za torto, peko. Rabim pomoč. 1.3.2013 10:12:16
|
|
|
|
Hope2
|
A bo to sploh okusno? Lahk moje slane kokice uporabiš (avatar). Pobarvaš kokice in jih zalepiš z maslom
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.3.2013 10:13:23 >
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za torto, peko. Rabim pomoč. 1.3.2013 10:31:14
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne ukvarjajte se z vprašanjem okusa . Odgovorite na vprašanje, prooooosiiiiiim Torej: Pomagajte mi najti recept za obleko torte, ki je podobna ticini, vendar ni sladka. :)
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za torto, peko. Rabim pomoč. 1.3.2013 14:03:51
|
|
|
|
PinaNina
|
Če gre za ''zajebancijo'' potem naredi slano testo. Drugače pa tona topljenega sira in co. (trikotniki).
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiRecept za dojenčke: Sladek krompirDanes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...
Domača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zadnje s foruma
Punkcija IVFVitaebellaAli je bila punkcija v postopku IVFa boleča?Da (
12%)

Ne (
4%)

Zelo (
2%)

Ne, ker sem bila uspavana (
4%)

Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (
2%)

Nisem bila na umetni oploditvi (
76%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!