|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svet staršev - pomoč!
6.10.2004 10:33:24   
KatjaP
Pozdravljene. Zanima me če je katera v svetu staršev za sovje male pikce in pikice? sama sem v svetu stršev in mamo velik problem, ki je prišel do uprave. V petek imamo sestanek in bi potrebovala izkušnje od drugih staršev. letos je to zame prvič pa se že pojvljajo težave. Naj jih samo na kratko opišem: v vrtec je prišla nova vodja in si je zaželela novo večjo pisarno. Odločila se je za prostor, kjer so imeli otroci knjižnico, čeprav je v vrtcu pisarna za vodjo -je sicer zelo majhna ampak glede na to, da je ona tudi učiteljica in z otroci preživi večino časa, sem mnenja da ne potrebuje pisarne v velikosti 10m2. predvsem se mi gre za to, da otroci ne ostanejo brez knjižnice oz. za kakšno skupno rešitev. Vse se dela na obnovi pisarne, kje bo pa otroški kotičec s knjigami se pa še danes ne ve. Kaj si ve mislite o tem? Za vsako mnenje bom zelo hvaležna.
lep dan vsem in upam, da bo tudi sonček posijal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Svet staršev - pomoč!
6.10.2004 12:20:09   
KIRA
Mislim da je to sramota. Otroci so pac bolj vazni, kot ena usrana pisarna . To babo bi trebalo "spakirat", da si ne bo izmislila se kaj podobnega. To je ful sebicno.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Svet staršev - pomoč!
6.10.2004 12:57:43   
KatjaP
Ja Kira žalostno je da ima otrok namesto 2m2 v vrtcu zdaj samo še 1,6m2. Meni so glavni otroci ne samo moj ampak vsi kateri so v vrtcu. Zato sem tudi prevzela odgovornost in sem šla v svet staršev. zdaj pa še malo ogovarjanja lahko da sem krivična ampak vseeno: ta ženska že ob 8ih zjutraj smrdi po švicu, naj se raje malo umije. Lahko da jo muči kakšna bolezen in da sem res nesramna ampak vseeno. Na račun otrok ne bo tega počela. Čist sem se razhudla, čakam da me vzgojiteljica pokliče in da greva na kavo, da mi bo vse razložila. Upam, da bomo rešili to zadevo vsaj na nivoji civiliziranih ljudi.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Svet staršev - pomoč!
6.10.2004 13:15:21   
Anonimen
O, bože mili, packa grda!

(odgovor članu KatjaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Svet staršev - pomoč!
7.10.2004 11:07:44   
malika
Pritoži se ma ministrstvo za šolstvo; oz. šolski inšektorat. Vrtci spadajo pod šole. Kar pogumno in brez dlake na jeziku.

Lp

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Svet staršev - pomoč!
7.10.2004 11:08:24   
malika
Aja še to, prijava je lahko anonimna.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Svet staršev - pomoč!
7.10.2004 11:21:14   
puncica
In taka ženska bi naj vodla vrtec in bila vzgojiteljica.:(( Sramota, naj se mal zamisli. Zame je kako naj rečem ..... ena sebična krava

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Svet staršev - pomoč!
7.10.2004 11:41:24   
KatjaP
Odločila sem se, da počakam do petka, ko imamo ponovni sestanek (pride tudi ravnateljica vrtca).Zdaj se sklicujejo, na to da sestanek sploh ni bil veljaven, ker sva bili prisotni samo 2, ampak zapisnik je bil narejen kar smo se pogovarjali in dani so bili predlogi. Na upravi stalno govorijo, da je vrtec katerega obiskuje moj mali pikec, najslabša enota, nič pa ne povejo v kateri smeri lahko starši delujemo, ko pa damo neko pritožbo je pa vse narobe. Jaz sem mislila da je svet strašev namenjen temu, da se ščiti interese otrok in ne zaposlenih. Kot sem že rekla, naj ima pisarno ampak ne na račun otrok. Upam, da bodo s kakšnim drugačnimi argumenti prišli oz. z razlago kako mislijo urediti kotiček, kjer bo knjižnica. Sama ne bi niti toliko skakala, če bi mi ta vzgojiteljica zagotovila, da knjižnica bo in ne odgovor ne vem, ne smem nič rečt. Oziroma, bom predlagala, da se v njeni pisarni uredi še računalniški kotiček za otroke. Če pa to ne bo padlo na plodna tla, pa ministrstvo za šolstvo dobi mojo pritožbo. Morm povedat, da sem celo noč razmišljala kako ta problem rešit na najbolj eleganten način, da ne bodo prizadeti naši pikci in obenem, da tudi vodja enote dobi svoj prostor.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?